Horoszkóp

Így buktat le Facebook-fotód a horoszkóp szerint

A Facebook-profilodra feltöltött fotó többet árul el rólad, mint hinnéd. Könnyedén kiolvasható belőle a csillagjegyed mellett a legjellemzőbb tulajdonságaid is. Tégy egy próbát, nézd meg alaposan a barátok, az ismerősök fotóit, aztán döntsd el, mennyire illik rájuk a jellemzés. Meghökkenve tapasztalhatod, hogy tökéletesen. A horoszkóp szerint ugyanis pontosan így buktat le a Facebook-fotód. Tanulságos és persze nagyon izgalmas részletek következnek. Nem lepődünk meg, ha máris lecseréled a fényképedet.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos csillagjegy facebook horoszkópA Kos nem nevezhető valami nagy Facebook-rajongónak. A legtöbbször ki sem tesz profilfotót magáról, vagy ha feltölt egyet, akkor azon sem őt láthatod, hanem egy aranyos állatot vagy valamilyen vicces képet. Aztán eszébe sem jut lecserélni, hosszú ideig ugyanaz a kép jelenik meg az oldalán. Posztolgatni sem gyakran látod őt, mert a Kos a virtuális valóság helyett a személyes kapcsolatokban és találkozásokban hisz. 

A Bika (április 19. – május 20.)

bika csillagjegy facebook horoszkópA Bika csak a legelőnyösebb fotóját osztja meg a Facebookon, azt viszont sosem cseréli le. Szívesen tölti az idejét a közösségi oldalon régi és új barátok után kutatva. Megosztja a kedvenc előadóinak dalait, de mulatságos videókat is szívesen posztolgat, vagy éppenséggel a kedvenc idézeteivel ostromolja a többieket.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek csillagjegy facebook horoszkópAz Ikrek kifejezetten fejlett a humorérzéke, ezért ő biztosan vicces fotót tesz föl magáról a közösségi oldalra. Nem hagyja fönt sokáig, mert az már unalmas lenne, cserélgeti, ezzel is szórakoztatva az ismerősöket. Időnként bizarr képeket, videókat is megoszthat. Az viszont biztos, hogy a posztjai, a hozzászólásai mindenkor egyediek és nagyon szellemesek.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák csillagjegy facebook horoszkópA Rák óvatos duhaj, alaposan meggondolja, milyen fotót töltsön fel a Facebookra. Hosszú ideig keresgél a fényképei között, mire kiválasztja legmegfelelőbbet, amelyhez szerinte a legtöbb pozitív hozzászólás érkezhet. Melegszívű és érzékeny csillagjegy, ezért csöppet sem véletlen, ha gyerekkori vagy éppenséggel szegény gyerekek körében készült fotó virít az oldalán.

csillagjegyek facebook horoszkóp

Facebook-fotód többet árul el rólad, mint sejtenéd (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán csillagjegy facebook horoszkópAz Oroszlán mindenkor le akar nyűgözni. Nem teszi ezt másként a Facebookon sem, hiszen az csak egy újabb platform és lehetőség, hogy megmutathassa nagyszerűségét. És persze begyűjthesse az elismerő, dicsérő hozzászólásokat. A profilképét meglehetősen gyakran cserélgeti, de csak azért, hogy újabb és újabb lájkokat szerezhessen.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz csillagjegy facebook horoszkópA Szűz nem szereti magát nézegetni, mert mindig elégedetlen a róla készült fotókkal. Nem véletlen, hogy a leggyakrabban tájképeket vagy gyönyörű épületek fotóit osztja meg azokról a helyekről, ahol járt. Ha mégis saját magáról töltene fel olyan képet, amelyen még az arca is látszik, akkor az biztosan valamilyen idillikus és persze tökéletes eseményen készülhetett, ugyanilyen eszmei háttérrel.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg csillagjegy facebook horoszkópA Mérleg a közösségi oldalak leglelkesebb híve. A vérében van a szelfizés, a fotókat azonnal ki is posztolja. Persze csak a legjobban sikerülteket tölti fel, mindenkor a legelőnyösebb oldalát mutatva az ismerősöknek. A hangulatától is függ, épp mi a borító- vagy a profilképe. A hangulata pedig igencsak gyakran változik. Szóval, a Facebook-fotók is meglehetősen gyakran cserélődnek nála.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy facebook horoszkópA Skorpió biztosan valamilyen titokzatos, misztikus fotót tölt fel magáról a közösségi portálra. Olyan képet, amit csak sejteti, de nem láttatja őt teljes egészében. Nem váltogatja, nem cserélgeti a képet, csak akkor, ha a meglévőnél valami még izgalmasabbra bukkan. Ő nem a közösségi térben éli az életét, személyes képeket, élményeket pedig talán még ritkábban posztolgat.

csillagjegyek facebook horoszkóp

A posztokból könnyen kideríthető, ki melyik csillagjegyben született (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy facebook horoszkópA Nyilas imád utazni. Facebook-borítója és profilképe mi más is lehetne, mint valamelyik utazási élménye. Nem váltogatja a fotóit, inkább az idővonalra tölti fel az újabb és újabb utazásról készült képeket, videókat. Aztán begyűjti az elismerő és irigykedő, csipkelődő hozzászólásokat az óriási lájkokkal együtt.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak csillagjegy facebook horoszkópA Bak az egyik legkitartóbb csillagjegy. Feltölti a kedvenc fotóját, aztán talán sosem változtatja meg. Akármilyen képet azért ő sem vállalna be, a profilfotónak két feltételnek mindenképpen eleget kell tennie. Az egyik, hogy átjöjjön rajta, milyen ragyogó ember valójában, a másik pedig, lehetőség szerint a munkája is felvillanjon rajta. Nem véletlen, mert a Facebookot is munkájához használja.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő csillagjegy facebook horoszkópA Vízöntő leginkább kedvenc előadóit lájkolja, osztja meg vagy posztolja. A profilfotóját egészen addig váltogatja, mire rátalál az igazira. Mivel nem szívesen áll be semmilyen sorba, ezért ő biztosan más képet fest önmagáról a közösségi portálon, mint amilyen típus a valóságban. Azt pedig, hogy épp milyen hangulatban érzi magát, sosem tenné közszemlére, ahogyan a lájkok sem foglalkoztatják különösebben.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak csillagjegy facebook horoszkópA Halak a legnagyobb romantikus a Facebookon. A legszívesebben cukiságokat vagy könnyekig ható videókat posztolgat. Szívesen váltogatja a profilképét, tölt fel romantikus dalokat, verseket, a saját idilli környezetében készült fotókat. A legörömtelibb eseményekről sem felejti el tájékoztatni az ismerősöket.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top