Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél öntudatosabbak

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál öntudatosabbak. Pontosan tisztában vannak az értékeikkel, hogy kik ők, és mit szeretnének az életükben megvalósítani. Jól érzik magukat a bőrükben, elégedettek az életükkel. A horoszkópból kiderül, vajon te is a legöntudatosabb csillagjegyek közé tartozol-e.

A Skorpió tisztában van önmagával

skorpió horoszkóp öntudatos csillagjegyekA Skorpió nagyon pontosan érti, miért kifizetődőbb az önzetlenség az önzőségnél, és miért érdemes mások érdekét is figyelembe venni a sajátja mellett. Azzal is tisztában van, sokkal több van benne, mint csupán az érzelmei, és még csak nem is kizárólag az  érzései határozzák meg a mindennapjait. Azt is pontosan tudja, az érzéseit sem veheti félvállról, mert ezzel a hozzáállása sodorná magát a legnagyobb bajba. Ő az, aki tudatosan törekszik rá, hogy itt és most élje az életét. A negatív gondolatokat próbálja száműzni, miközben inkább a pozitívumokra összpontosít. Nem véletlenül ő az egyik legöntudatosabb csillagjegy.

A Szűz sosem hibáztatja a párját

szűz horoszkóp öntudatos csillagjegyekA Szűz mindenkor vállalja a felelősséget. Pontosan tudja, mennyivel egyszerűbb másokat okolni, csak mégis minek, ha ezzel a hozzáállással nem juthat előrébb – főleg a párkapcsolatban. Szerinte érdemesebb közös álláspontra jutni, amit a másik hibáztatásával biztosan nem érhetne el. Meggyőződése, az egészséges és boldog párkapcsolatokban mindenki beismeri és vállalja a felelősséget az elkövetett hibákért. Sokkal öntudatosabb annál, mint hogy a párját okolja a saját hiányosságaiért. Inkább tanul a botlásokból, és tudatosan törekszik rá, hogy ne kövesse el azokat újra. Nem fél mélyen önmagába tekinteni, ismeri az értékeit, de a negatív tulajdonságait sem takargatja. Az sem véletlen, hogy folyamatosan fejleszti az önismeretét, tudatosan formálja a személyiségét, hogy még több és jobb lehessen.

A Bak arra figyel, amit éppen tesz

bak horoszkóp öntudatos csillagjegyekA Bak mindenkor egyetlen feladatra összpontosít. Sosem forgácsolja szét az energiáját fölöslegesen, mert úgy gondolja, értelmetlen egyszerre több dologgal is foglalkozni. Nem foglalkoztatja különösebben a hogyan kérdése sem, arra figyel, hogy mi az, ami számára a legfontosabb. Nem fecsérli az idejét olyasmire, amiről tudja, nem arathat benne sikert. A visszaigazolás is csak annyiban érdekli, hogy az mennyire viszi őt előrébb a munkájában. Nagyon erős érzékkel rendelkezik, hogy kiszűrje a szükséges és a szükségtelen információkat, és szinte pontosan tudja, milyen optimális döntést hozzon a céljai megvalósítása érdekében. Hideg fejjel dönt, az érzéseit képes teljes mértékben félretenni. 

öntudatos csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rendkívül öntudatosak (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top