Horoszkóp

Melyik kulcs nyitja a szíved? Válassz egyet

Melyik kulcs nyitja a szívedet? És vajon mit árul el rólad, hogy épp melyik kulcsot választottad? Bámulatosan pontos személyiségteszt és személyiségleírás következik. Nem érdemes lemaradni róla, hiszen a legjobb tulajdonságaidon túl azt is megtudhatod, milyen szerelem vár rád.

Válassz egy kulcsot, amelyikről úgy érzed, megnyitja a szíved. Amelyik pontosan beleillik az apró zárba, és amelyik végre megnyitja a szívedhez, a szeretethez, a szerelemhez vezető utat. Nézd meg a rajzokat, lehetőleg ne siesd el a döntést. Hallgass a szíved hangjára, és tudni fogod, melyik a te kulcsod.

kulcsok szív személyiség teszt

Ezt nyitja meg a szívedben az első kulcs

kulcsok személyiség teszt szerelemHa az első kulcsot választottad, elmondható rólad, túlléptél azon az időszakon, amikor a párkapcsolatot tündérmeseként élted meg. Talán még mindig annak örülnél a leginkább, ha korábbi szerelmedet szenvedni láthatnád. Vedd észre, ezzel a hozzáállással inkább csak a saját boldogságod útjában állsz. Minél előbb túl kéne lépned a múlton, és inkább a való világban létezni. A párkapcsolat alapvetően is a hullámvasúthoz hasonlítható, a szerelemvonat hol a csúcsra ér, hol lefelé halad a lejtőn. Az viszont már csakis rajtad múlik, melyik állomáson szállsz ki, vagy éppenséggel vállalsz egy újabb kört a sikerért.

Ezt nyitja meg a második kulcs a szívedben

kulcsok szerelem személyiség tesztAmennyiben a második kulcsot választottad, úgy tűnik, nagyon érzéki típus lehetsz, erős szexuális energiák jellemeznek. Elképesztően ébred fel benned a szenvedély, amikor igazán szerelmes leszel. Szinte teljesen elveszíted önmagad, nem is létezik számodra más az imádott partneren kívül. Folyamatosan ő jár a gondolataidban, alig tudsz a munkádra, a feladatokra összpontosítani. Mondhatni, szó szerint rózsaszínűben – és persze vörösben – látod a világot. Az sem véletlen, hogy éhesen sóvárogsz az érzés után, amikor egyedül élsz. Nem való neked a magány, inkább ismerkedj, hogy mielőbb találhasd a párod.

Ezt nyitja meg a harmadik kulcs a szívedben

kulcs szerelem személyiség tesztA harmadik kulcs üzenete szerint a legjobb párkapcsolatokban is előfordulnak olyan időszakok, amikor a szenvedély alábbhagy, az egymás iránt érzett tiszta szeretet és szerelem köt össze nagyon erősen benneteket. A te szerelmed is a tisztaságon, a tiszta érzelmeken, a kedvességen és a másik ember valódi tiszteletén alapul. Igazi ajándék lehetsz a párod számára. Persze azért azt se felejtsd el, a testiség is rendkívül fontos a tartós kapcsolathoz.

Ezt nyitja meg a negyedik kulcs a szívedben

kulcsok szerelem párkapcsolat személyiség tesztHa ezt a kulcsot választottad, olyan személyiségtípus lehetsz, aki nagyon is hisz a szerelem első látásra létezésében. Nincs okod kételkedni, hiszen megtapasztaltad már, egyetlen pillanat is nagyon sok mindent eldönthet. Erős szeretet él benned mind az emberek, mind az állatok és a természet iránt. Hogy jól érezd magad és boldog légy, pontosan tudod, nem másoktól függ, magadban keresed az érzést, mert az egyedül a te döntésed. Ugye nem is olyan bonyolult az élet…

Ezt nyitja meg szívedben az ötödik kulcs

kulcsok személyiség teszt szerelem párkapcsolatHa ezt a képet választottad, emlékezz rá, minden évforduló, minden különleges nap tökéletes lehetőséget kínál, hogy kimutasd párodnak az érzelmeidet, a szeretetedet, a tiszteletet. Az a típus lehetsz, aki inkább elrejti a szívét, a valódi érzéseit. Sérültél a múltban, ez igaz, félted a szívedet, ez is érthető, mégis a párkapcsolatod sokkal erősebb és tartósabb a múlt fájdalmainál. Engedd el a félelmeket és inkább add át magad a szerelem mámorító érzésének. Megéri, meglátod. A szíved aranyból van.

Ezt nyitja meg a szívedben a hatodik kulcs

igaz szerelem kulcs személyiség tesztA hatodik kulcs üzenete szerint párod egyben a legjobb barátod is. Ő a lelki társad és a legnagyobb rajongód. Persze, mindez a részedről is igaz. Párkapcsolatod a boldogságon alapul, amelyért nagyon sokat tettél. Pontosan tudod, mindketten megérdemeltétek a feltételek nélküli szeretetet, amit önzetlenül adtok meg a másiknak. Ez a kölcsönös hozzáállás, a másik tisztelete és csodálata egyesít benneteket ebben a különleges és igaz szerelemben.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top