Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél viccesebbek

Ezek a csillagjegyek mindenkinél viccesebbek. És vajon te hogy állsz a humorral? Van hozzá érzéked? A horoszkópból kiderül, hogy te is a legtréfásabb, a legszórakoztatóbb jegyek közé tartozol-e. Íme a mosolyt fakasztó részletek.

Az Ikrek a legszellemesebb csillagjegy

ikrek horoszkóp vicces csillagjegyek humorAz Ikrek mindenkor arra törekszik, hogy a tőle telhető legszellemesebb célzást mondja. Az intelligens viccelődés a kisujjában van, és kétségtelenül szinte bármilyen helyzetben képes bedobni egy mosolyt fakasztó szójátékot. Nem véletlenül, hiszen uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönhetően ő valóban a szavak embere. Nem lehet őt sarokba szorítani, könnyedén kidumálja magát, ráadásul mindig talál valamilyen jó kis poént. Igazi társasági ember, ahol ő megjelenik, ott szem nem marad szárazon. A zsebkendők ezúttal nem a meghatottságtól kerülnek elő, inkább a sírva nevetéstől. Néha megesik vele, hogy gondolkodás nélkül tesz bántó megjegyzéseket, ilyenkor inkább csak szerinte mondott vicceset. Mindez ellenére szerencsésnek érezheted magad, ha a barátai között lehetsz.

A Nyilasnak a humor is egy kihívás

nyilas horoszkóp vicces humoros csillagjegyekA Nyilas szerint a humort leginkább a tapasztalatoknak köszönhetjük. És neki valóban mindig akad legalább egy mulatságos története, amit társaságban elmesélhet. Szereti a kalandokat, a kihívást, szívesen kockáztat, már csupán ennek okán is előfordulnak vele olyan helyzetek, amit akkor ugyan nem él meg viccesen, de utólag visszagondolva nagyot nevet saját balgaságán. Szarkasztikus humorának köszönhetően kiválóan adja elő a történeteket, a részleteket rendre szívesen kiszínezi, de azok éppen ettől annyira viccesek. Ő is nagyon szereti a társaságot, és nem véletlenül annyira népszerű, hiszen nagyon szórakoztató és megunhatatlan a mondókája, ráadásul optimista életszemlélete is kifejezetten ragadós.

A Vízöntő a legnagyobb bohóc

vízöntő horoszkóp vicces humoros csillagjegyekA Vízöntő igazi egyéniség, különc, semmit nem hajlandó előírás szerint tenni. Kétségtelenül ő a zodiákus legnagyobb bohóca. Született viccmondó. Nem véletlen, hogy a legtöbbször fel sem tűnik neki, mennyire vicces poént dobott be, csak azt látja, körülötte mindenki a hasát fogja a nevetéstől. Ő is nagyon intelligens csillagjegy, a humora sosem alpári, sőt kifejezetten elmés és briliáns. Sosem utánoz másokat, persze nincs is rá szüksége, csak önmagát adja, és máris lenyűgözi a többieket. Az is biztos, mellette az élet csöppet sem unalmas, elképesztő tehetsége van a viccekhez. Különösebb gátlás sincs benne, szívesen szórakoztat, nevettet, még akkor is a társaság közepe lesz, ha valójában erre különösebben nem is törekszik.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top