Horoszkóp

Válassz egy angyalt, ismerd meg az angyali üzenetet!

Az angyalok ott vannak körülötted. Nem látod, nem hallod őket, de érezheted a jelenlétüket, kérheted a segítségüket, érzékelheted a jeleiket. Elolvashatod a reményt keltő és biztató angyali üzeneteket is, mint éppen most. Melyik angyalt választod tehát? És mit üzen a számodra?

A válaszhoz hangolódj az angyalokra legalább egy kicsit. Végy néhány mély levegőt, lazítsd el magad, majd nézd meg az angyali képeket. Melyik angyalt érzed igazán közel a lelkedhez? Melyik kép borzongat meg egy kicsit, vagy éppenséggel melyik vonzza magára a figyelmedet a legerősebben? Ő a te angyalod, az ő üzenetét, tanácsát érdemes most megfogadnod.

angyali üzenet teszt

Ezt üzeni az első angyal

angyali üzenet márciusAz első angyal üzenete szerint ha most épp anyagi gondokkal küszködsz, mert a pénz nem úgy áramlik az életedbe, ahogyan szeretnéd, akkor sem érdemes nagyon elkeseredned, ugyanis új munka vagy új lehetőség vár rád, ami megoldja a problémát. Ez a változás előbb történik meg, mint sejtenéd. Légy pozitív és nyitott, hidd el, az angyalok támogatnak téged. Olyasvalakit irányítanak feléd, aki a segítségedre lesz. A munka mellett a társadra is figyelj minél többet, és az sem árt, ha végiggondolod, mennyire fontos a párkapcsolatod. Tisztázd magadban azt is, mit szeretnél a párodtól, hogyan képzeled el a jövőt. Üljetek le, és beszéljétek meg minél előbb.

Ezt üzeni a második angyal

angyali üzenet spirituális tanácsokA második angyal üzenete szerint tudatosan figyelj a pénzedre, a bevételeidre az elkövetkező időszakban. Gondold át, mire költesz, ugyanis hamarosan nagyon fontos dologra kell majd pénzt kiadnod. Ehhez pedig nem árt, ha rendelkezel tartalékkal. A szerencsejátékokat inkább felejtsd el, ne is kockáztass mostanában. Ez az időszak arra sem alkalmas, hogy kölcsönt vegyél fel vagy bárkitől kérj, inkább akadályokba ütköznél, mint segítő kezekbe. A szerelemben ugyanakkor nagyon szép időszakban, csodálatos pillanatokban lehet részed. Boldog és harmonikus kapcsolat vár rád akkor is, ha még egyedül élsz, és akkor is, ha már párban. 

Ezt üzeni a harmadik angyal

angyali üzenetek spirituális javaslatokA harmadik angyali üzenet szerint a következő hónapokban a pénzügyeid meglehetősen hullámzóan alakulnak. Egyszer fent, másszor lent érezheted magad, és a hangulatod is pontosan ugyanígy hullámozhat. Nagyon fontos, hogy lazíts, próbálj meg minél többet pihenni és meditálni. A gondolatok összerendezésével arra is rájössz majd, hogyan erősítsd meg a bevételeidet. Némi nem várt pénz ebben nagy segítséget nyújt majd. Gondold végig a kiadásokat, és akkor nem kell aggódnod a jövő miatt. A párkapcsolatodban harmóniára, elégedettségre számíthat. Ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy gondolnak a kapcsolatodról mások, éld meg az örömteli perceket.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top