nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Válassz egy angyalt, ismerd meg az angyali üzenetet!

Válassz egy angyalt, ismerd meg az angyali üzenetet!

Az angyalok ott vannak körülötted. Nem látod, nem hallod őket, de érezheted a jelenlétüket, kérheted a segítségüket, érzékelheted a jeleiket. Elolvashatod a reményt keltő és biztató angyali üzeneteket is, mint éppen most. Melyik angyalt választod tehát? És mit üzen a számodra?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A válaszhoz hangolódj az angyalokra legalább egy kicsit. Végy néhány mély levegőt, lazítsd el magad, majd nézd meg az angyali képeket. Melyik angyalt érzed igazán közel a lelkedhez? Melyik kép borzongat meg egy kicsit, vagy éppenséggel melyik vonzza magára a figyelmedet a legerősebben? Ő a te angyalod, az ő üzenetét, tanácsát érdemes most megfogadnod.

angyali üzenet teszt

Ezt üzeni az első angyal

angyali üzenet márciusAz első angyal üzenete szerint ha most épp anyagi gondokkal küszködsz, mert a pénz nem úgy áramlik az életedbe, ahogyan szeretnéd, akkor sem érdemes nagyon elkeseredned, ugyanis új munka vagy új lehetőség vár rád, ami megoldja a problémát. Ez a változás előbb történik meg, mint sejtenéd. Légy pozitív és nyitott, hidd el, az angyalok támogatnak téged. Olyasvalakit irányítanak feléd, aki a segítségedre lesz. A munka mellett a társadra is figyelj minél többet, és az sem árt, ha végiggondolod, mennyire fontos a párkapcsolatod. Tisztázd magadban azt is, mit szeretnél a párodtól, hogyan képzeled el a jövőt. Üljetek le, és beszéljétek meg minél előbb.

Ezt üzeni a második angyal

angyali üzenet spirituális tanácsokA második angyal üzenete szerint tudatosan figyelj a pénzedre, a bevételeidre az elkövetkező időszakban. Gondold át, mire költesz, ugyanis hamarosan nagyon fontos dologra kell majd pénzt kiadnod. Ehhez pedig nem árt, ha rendelkezel tartalékkal. A szerencsejátékokat inkább felejtsd el, ne is kockáztass mostanában. Ez az időszak arra sem alkalmas, hogy kölcsönt vegyél fel vagy bárkitől kérj, inkább akadályokba ütköznél, mint segítő kezekbe. A szerelemben ugyanakkor nagyon szép időszakban, csodálatos pillanatokban lehet részed. Boldog és harmonikus kapcsolat vár rád akkor is, ha még egyedül élsz, és akkor is, ha már párban. 

Ezt üzeni a harmadik angyal

angyali üzenetek spirituális javaslatokA harmadik angyali üzenet szerint a következő hónapokban a pénzügyeid meglehetősen hullámzóan alakulnak. Egyszer fent, másszor lent érezheted magad, és a hangulatod is pontosan ugyanígy hullámozhat. Nagyon fontos, hogy lazíts, próbálj meg minél többet pihenni és meditálni. A gondolatok összerendezésével arra is rájössz majd, hogyan erősítsd meg a bevételeidet. Némi nem várt pénz ebben nagy segítséget nyújt majd. Gondold végig a kiadásokat, és akkor nem kell aggódnod a jövő miatt. A párkapcsolatodban harmóniára, elégedettségre számíthat. Ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy gondolnak a kapcsolatodról mások, éld meg az örömteli perceket.

(via)

Megosztás Facebookon