Horoszkóp

Bámulatos dolgot árul el rólad az az állat, amelyiket először látod meg a képen

Különleges és rendkívül izgalmas személyiségtesztet próbálhatsz ki. Hogy melyik állatot veszed észre az összemosott képen először, nagyon sok mindenről árulkodik. Fellebbenti a fátylat a személyiségedről, és persze arról is mesél, hogyan érzed magad jelen pillanatban. Nos, melyik állatot pillantottad meg először? Íme, a bámulatosan pontos részletek.

Carl Gustav Jung, az egyik legismertebb pszichológus és pszichiáter előszeretettel alkalmazta kliensein az asszociációs személyiségteszteket. Szerinte ezek a tesztek hazugságvizsgálókként működnek, hiszen az első benyomás minden esetben a igazságot fedi fel a személyiségről. Senki sem képes másnak mutatkozni mint annak, aki valóban a lelkében él. A második benyomás árnyaltabb képet jelez, ott már a logikus elme is beavatkozik a vizsgálatba.

Nos, hogy mit is rejt valójában a tudattalanod, ezzel az egyszerű állatos teszttel magad is megvizsgálhatod. A legfontosabb, hogy az első benyomásnak higgy, ne bíráld felül és ne is csapd be magad. Amelyik állatot első pillantásra veszed észre a képen, az mondja el rólad az igazságot. Pillants tehát a montázsra, és döntsd el, melyik állat alakja villant fel elsőre előtted.

állat teszt személyiség önismeret vizsgálat

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a macskát láttad meg először

Ha a macskát láttad meg először, a hétfők minden bizonnyal nagyon nehezen indulnak nálad. Alig várod a hétvégéket, a kikapcsolódást, a lazítást, aztán pontosan ugyanilyen nehezen kezdesz a munkába az újabb hét indításakor. A fárasztó munkanapok végén szíved szerint csak lehuppannál a tévé elé, vagy olvasnád a kedvenc könyvedet. Semmi kedved még az otthoni feladatokhoz. Ez a személyiségteszt most biztosan felvidít, hiszen gondolj csak bele, már péntek van.

Ezt árulja el rólad, ha a kutyát láttad meg először a képen

A kutya a hűség, a kitartás szimbóluma, így nem véletlenül számíthatnak rád a barátaid, a szeretteid bármikor. Támogatod, segíted őket, amikor és amiben csak teheted. Viszont az állathoz hasonlóan nem szenvedsz hiányt a harci szellemből sem, ami persze csöppet sem baj. A feladatokhoz inkább nyugodtan, megfontoltan közelítesz, problémamegoldó képességednek köszönhetően képes vagy azokat megfelelően és önállóan kezelni. A körülötted élők szívesen kérik a tanácsaidat.

Ezt fedi fel a személyiségedről az oroszlán

Amennyiben az oroszlánt láttad meg először a képen, akkor úgy tűnik, ellenállhatatlan a személyiséged. Mondták már rólad ezt, igaz? Nem véletlenül. Nincs szükséged rá, hogy az utolsó divat szerint öltözz, vagy vágasd a frizurádat, téged nem lehet nem észrevenni. Sokan irigyelnek, még többen pedig csodálnak, és nagyra értékelnek. Mégse szálljon fejedbe a dicsőség, ez ugyanis arrogánssá tehet, ami már csöppet sem szimpatikus tulajdonság. Légy mindenkivel egyenrangú társ, és akkor a varázsod fénye sosem kopik meg.

Ezt árulja el a személyiségedről a hattyú

A hattyút láttad meg először? Nos, akkor szinte biztosan épp ragyogsz a szerelemtől. Nem véletlenül gondolod csodásnak és ragyogónak az életet. Most még az undok pénztáros sem bosszant fel, de a folyton panaszkodó embereket is sokkal kedvesebbnek tartod, mint máskor. Tény és való, gyönyörű időszakot élhetsz meg, a boldogságod pedig egyhamar biztosan nem ér véget.

Ha a pingvint láttad meg először a képen

Nos, ha pingvint látsz a képen, akkor arra kérlek, nézd meg másodszor is a montázst. Pingvin ugyanis nem szerepel az állatok között. Ha szerinted még mindig ott van, akkor nézegesd egészen addig, amíg el nem tűnik. Semmi gond, nem tévedtél, egyszerűen csak becsapott az első benyomásod. Mindezt érdemes fejben tartanod akkor is, amikor új ismeretségeket kötsz, és az első érzések alapján próbálod megítélni a másik embert.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top