Horoszkóp

Márciusi horoszkóp: a megoldások születésének hónapja

A Merkúr és a Szaturnusz között létrejövő konstellációból arra következtethetünk, hogy régi témák kerülhetnek ismét terítékre, amelyekből ha nehezen is, de megoldás születhet.

Kos:

Mindennél fontosabb, hogy világosan fejezd ki magad, mert félreértésre van kilátás, amelynek a levét majd te ihatod meg. A házasságokban, régi párkapcsolatokban, ha alkalmazkodsz a társadhoz, akkor az életnek ezen a területén nem kerülhetsz nehéz szituációba. Könnyedén belebonyolódhatsz egy olyan helyzetbe, amely miatt a későbbiekben akár a falba is verhetnéd a fejedet. Váratlan lehetőség boldoggá tehet.

Bika:

Azokban a párkapcsolatokban, amelyben az elmúlt időszakban több nehézség is felmerült, most elérkezik a pillanat, és tiszta vizet önthettek a pohárba. Még az is lehet, olyan dolgokban állapodhattok meg, hogy emiatt a jövőtök másként alakulhat, mint ahogyan azt a környezetetekben többen gondolták. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy napvilágra kerüljön, akkor jobban ügyelj, kinek, mit mondasz.

Ikrek:

Még az is lehet, hogy ebben a hónapban te leszel az állatöv nagy mázlistája. Mert ami másoknak pech, az számodra nagy szerencse. Ám az lenne a legjobb, ha nagyon megnéznéd, kit avatsz a bizalmadba, kinek újságolod el az örömödet, mert több irigy személy lehet a környezetedben. Ők pedig sok jót most nem kívánnak neked. A régi párkapcsolatokban, ha békét szeretnél, akkor alkalmazkodj a kedvesedhez.

Rák:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt az életet kissé nehezebbnek érezheted. De az is lehet, hogy olyannal akaszthatod össze a bajszodat, akivel nagyon nem kellene. Mert biztos lehetsz benne, hogy csak te húzhatod vele szemben a rövidebbet. A szerelem ege azonban vakítóan kék lehet, illetve ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt elvarázsolt helyzetbe kerülhetsz.

Oroszlán:

Szerencsésnek érezheted magad a rokoni kapcsolataidnak alakulása miatt. Illetve most lenne érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyeket lebonyolítani. A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amelyet talán el sem mersz hinni. Az egészséged megőrzése érdekében nagyobb erőfeszítést kellene tenni. Illetve, ha betegséggel küszködsz, akkor ne izgulj, mert nagyon jó kezekben lehetsz.

Szűz:

Még az is lehet, hogy valaki rád bízhatja a titkát, amelyet nem lesz könnyű megtartani. De az is megeshet, hogy neked vannak titkolnivalóid, amely ha napvilágra kerül, akkor óriási botrány várható. Ezért az lenne a legjobb, ha nagyon visszafogottan kommunikálnál ebben a hónapban. A szerelmi kapcsolatokban olyan események történhetnek, amelyek befolyással lehetnek a jövőtökre.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nem lesz minden fenékig tejföl. Sőt! Az is lehet, hogy olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt megkérdőjeleződhet a közös jövő. Előfordulhat, hogy búcsút inthettek egymásnak. Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy a környezeted úgy vélekedhet: te vagy Krőzus reinkarnációja. Balesetveszélyes ez a hónap, ezért mindenhova indulj a megszokottnál korábban.

Skorpió:

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel bonyolult lehet a kapcsolatod. Sőt, még az is lehet, hogy az illető jelen pillanatban zűrzavaros helyzetben van, amelyet a későbbiekben nem valószínű, hogy képes leszel tolerálni. A munkahelyeden őrjítő helyzet jöhet létre. Nemcsak rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, hanem a kollégák között is vannak olyanok, akiktől még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak.

Nyilas:

Rendkívüli az energiád, így aztán most nincs előtted olyan, amit ne tudnál teljesíteni. Illetve a regenerációs készséged is fantasztikus, így ha netán betegség ágynak döntene, abból nagyon hamar felépülhetsz. Pénzügyeid ragyogóan alakulhatnak, az anyagiak terén minden okod meglehet az örömre. A szerelmi kapcsolatokban azonban válságos helyzet jöhet létre, akár szakításra is sor kerülhet.

Bak:

Még az is lehet, hogy konfliktus alakulhat ki azokkal, akik fontos szerepet játszhatnak az életedben. De az is megeshet, hogy ingatlanügylet nem úgy alakul, ahogyan tervezted, vagy ahogyan szeretnéd. Találkozás viszont felvillanyozhat. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló ez az időszak. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti, hogy kedvesednek vannak titkai, s ezekre fény derülhet…

Vízöntő:

Mindennél fontosabb, hogy egyértelműen fejezd ki magad, mert kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amelyben te lehetsz az, aki kellemetlen helyzetbe kerülhet. Pénzügyeid viszonylag harmonikusnak nevezhetők, mert ugyan lesz kiadásod, de bevételed is. Ha szülő vagy, akkor csemetédre, illetve az ő barátaira sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítanod, mert rossz irányba befolyásolhatják csemetédet.

Halak:

Egymást követhetik azok a helyzetek, amelyek miatt minden szőrszálad égnek állhat. De ne aggódj, nem eszik forrón a kását! Vagyis még minden képlékeny, és nem biztos, hogy mindaz bekövetkezik, amiről most úgy fest: elkerülhetetlen. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely nem állja ki a próbát. Illetve olyan is, akinek sokat köszönhetsz, mert általa könnyebb lehet az életed. Utazás pompás lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top