Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy olvas benned

Ezek a csillagjegyek olvasnak benned. Rád néznek, és anélkül, hogy megszólalnál, szinte pontosan tudják, mit érzel, vagy mit gondolsz. Előttük hazudni sem érdemes, de másnak se mutasd magad, mint aki vagy, mert könnyedén leolvassák, hogy nem mondasz igazat. Bámulatos intuitív képességüknek köszönhetően röntgenkén látnak át a többieken. Te is köztük vagy?

A Rák megérzései tökéletesek

rák csillagjegy intuíció megérzések horoszkópA Rák bámulatos intuícióval rendelkezik. Az érzései, az érzelmei is nagyon erősek, így nem véletlen, hogy könnyen ráérez a hamisságra vagy bármilyen érzelemre. Óvatos ugyanakkor a belső hangokat illetően, meg akar győződni róla, tényleg helyesek-e a gondolatai, a megérzései. Valójában nem is minden Rák képes mások érzelmeire spontán ráhangolódni, de akik igen, ők elképesztően. A legtöbb embernek fogalma sincs, miért érzi jól magát a társaságában. Ő persze pontosan tudja, hiszen részletes magyarázat nélkül is látja, olvassa mások reakcióit, valódi érzelmeit. Nagyon megértő és empatikus típus, és pontosan ezért szeretnének sokan önkéntelenül is a közelébe férkőzni.

A Halak az inspirációkon keresztül olvas benned

intuitív csillagjegyek halak horoszkópAz intuitív emberek többnyire kifejezetten kreatívak, és a Halak a legintuitívabb és legkreatívabb csillagjegy. A legtöbbször fogalma sincs, honnan érkeznek  az inspirációk, viszont ilyenkor fantáziája látványos beindul, ami csodás alkotásokat eredményez. Vizes csillagjegyként természetesen ő is szuperérzékeny típus, ezért mások motivációjában is képes olvasni. Az érzései, a sugallatok nagyon mélyek és nagyon mélyről érkeznek. Sokszor naivnak és hiszékenynek tűnhet, mégsem lehet őt átverni, mert pontosan tudja, mikor nem áll össze a kép teljes egésszé. Képes előre megérezni vagy megálmodni, mi történik néhány napon belül, de kivételes érzékenységének köszönhetően még a szellemek jelenlétét is érzékelheti.

A Szűz a legapróbb részletet is megjegyzi

intuíció megérzés szűz csillagjegy horoszkópA Szűz elképesztő megfigyelő, a legapróbb részletet is észreveszi és persze megjegyezi épp úgy, mint az elejtett, lényegtelennek tűnő megjegyzéseket. Semmit nem felejt el, szorgosan gyűjtögeti az információkat maga körül, főleg azokat, amelyek a legtöbb embernek föl sem tűnnek. A Szűz abban csöppet sem jó, hogy csak annyit lásson bele a dolgokba, amennyi azokból ténylegesen kiolvasható, hajlamos túlkomplikálni, túlgondolni az összefüggéseket. Elemez, vizsgál, boncolgat. Az apró részleteket puzzle-darabkákként illesztgeti egymáshoz egészen addig, amíg tökéletesen összeáll a kirakós. A megérzései is kiválóak, mégsem úgy lát át másokon, mint a Rák vagy a Halak, ő a teljes információ alapján olvas benned, és alkot valós képet.

A Mérleg nyitott szemmel jár

mérleg csillagjegy megérzés intuíció horoszkópA Mérlegről a legtöbben nem is feltételezik, mennyire nyitott füllel és szemmel közlekedik. Mindent érzékel a világból, ami körülötte zajlik, mindezt pedig kivételes intuíciója is erősíti benne. Előre megérzi a veszélyeket, a rizikós helyzeteket, ugyanakkor optimista szemléletének köszönhetően sosem veszíti el a jókedvét. Ő már akkor érzékeli az alagút végén a fényt, amikor a többiek még csak a sötétben tapogatóznak. Született diplomata, pontosan látja az érem mindkét oldalát. Kivételes képességgel rendelkezik, hogy olvasson a haragos felek lelkében, és kibékítse őket egymással. Számára nemcsak fekete és fehér létezik, pontosan tudja, végtelen színárnyalat rejtőzik a kettő között. Ilyen bámulatos képesség mellett nehéz róla elhinni, hogy a saját életét illetően dönteni csak nagy nehézségek árán képes.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top