Horoszkóp

Ez az angyal őriz téged a horoszkóp szerint

Hiszel az angyalokban? Szeretnéd tudni, ki az őrangyalod? Legalábbis a csillagjegyed alapján. Nem kell mást tenned, mint kikeresned a csillagjegyedet, a horoszkóp máris megosztja veled a részleteket. Nos, ezentúl ezt az angyalt kérd, amikor segítségre van szükséged. Ott lesz melletted.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos csillagjegy angyal horoszkópA horoszkóp szerint a téged őrző angyalt Barachielnek hívják. Kos jegyűként bátran kérd a segítségét, amikor pluszenergiára, támogatásra van szükséged, de segít téged a legfontosabb döntésekben is. Optimizmust tölt beléd, amikor kifogytál a lelkesedésből, de a legfontosabb barátokat is hozzád irányítja.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika angyal horoszkópAngyalhoroszkópod szerint a téged segítő angyal neve Amitiel. Segít, hogy megtaláld a saját utadat, kiszűrd az igazságot, hogy észrevehesd a realitást és a legjobb döntéseket hozhasd az életedben. Arról is ismert, hogy felvillantja előtted a legjobb lehetőségeket, és ösztönöz a változtatásra, amikor csak szükséges. 

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek csillagjegy angyal horoszkópIkrek jegyűként egy igazán ismert angyal, Metatron támogatását kérheted. Az angyal segítségével megtanulhatod, hogyan kerüld el az akadályokat és hogyan ne építs saját magadnak akadályokat az életedben. A győzelem angyalaként is ismert támogatóhoz fordulj bátran, ha az elköteleződés, a kitartás energiájára van szükséged.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák csillagjegy angyal horoszkópRák jegyűként többé nem érzed magad egyedül, hiszen mostantól tudhatod, Dina mindenben segít és támogat téged. Angyalod segít megmutatni az utat a valódi tudás előtt, finom sugallatokkal ráirányít téged a legmegfelelőbb ösvényre. Figyelj kivételes megérzéseidre, az ösztöneidre, a sugallatokra. Érdemes.

angyal horoszkóp segítség

Ez az angyal támogat téged a horoszkóp szerint (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán csillagjegy angyal horoszkópOroszlán jegyűként Aquariel angyal segít, őriz és támogat téged a spirituális fejlődésed útján. Megmutatja neked, milyen is a valódi világ, annak igazi mélységeit és értelmét. Kérd a segítségét bármikor, ha nem találod a kiutat, ha veszítenél lelkesedésedből, ha úgy érzed, nincs, aki igazán szeretne téged. Ő ott lesz veled.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz csillagjegy angyal horoszkópSzűz jegyűként az őrző angyalod Kadmiel. Ő a végzet, a sors angyala is, aki támogat és segít neked, hogy a sorsod útját járhasd, hogy meghallhasd az intuíciód hangját. Csak kérned kell, és ő mindenkor ott lesz melletted, amikor csak szükségét érzed, amikor összecsapnak fölötted a hullámok. 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg csillagjegy angyal horoszkópMérleg jegyűként Barchiel angyal támogat, segít és őriz téged, megmutatja a benned lévő valódi erőt és energiát. Amikor másoknak segítenél, az angyal szenvedélyt, lelkesedést tölt a lelkedbe, hogy megvalósíthasd a célod. Támogat a változásokban, és kellő erővel ruház fel, hogy legyen erőd a kapcsolatokat elengedni és befogadni az újakat.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy angyal horoszkópSkorpió jegyűként bámulatos arkangyal, Gábriel támogatását élvezed. Amikor elhatározod, hogy kitűzöd és megvalósítanád a célodat, az angyal a helyes útra irányít téged. Nem mutatja meg, mit tégy vagy merre haladj, de sugallataival erősen inspirál a megoldás, a célvonal irányába.

horoszkóp angyalok

A horoszkópból megtudhatod, melyik angyal őriz és segít téged (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegyek angyal horoszkópNyilas jegyűként merész és bátor vagy típus vagy, mindig készen állsz a kalandra. Őrző angyalod, Sariel figyelmeztet, amikor túlléped a határokat, a lehetőségeket, vagy túlzottan optimistán tekintesz előre. Segít és támogat, hogy a számodra rendelt úton haladhass, a csalódásokat pedig messze elkerülhesd. Kérd őt minél többször.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak csillagjegyek angyal horoszkópBak jegyűként a téged őrző és támogató angyal neve Cambiel. Mindenkor ott lesz melletted, ha elakadsz a munkádban vagy az üzleti életben történik veled olyasmi, amikor jól jön a segítség. Kérd a támogatását, amikor fontos döntés előtt állsz, vagy éppenséggel elutazol a világ valamelyik egzotikus országába.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő csillagjegyek angyal horoszkópVízöntő jegyűként Chamuel arkangyal támogatására mindenkor számíthatsz. Különleges érzékeidnek köszönhetően könnyedén kapcsol össze téged a szellemi és angyali világgal. Segítségével mélyebben értheted meg a világ összefüggéseit, a különböző spirituális tanokat és használhatod médiumi képességeidet is.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak csillagjegyek angyal horoszkópHalak jegyűként a téged őrző és támogató angyalt Anaelnek hívják. Segít neked, hogy minél inkább megmutathasd a benned rejlő különleges képességeket, erősíthesd a kisugárzásodat, megfelelően használd a testbeszédet, magabiztosabb lehess, és tudd, merre indulj el a siker felé. Figyeld a megérzéseidet, hiszen angyalod ezen keresztül lép veled kapcsolatba.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top