Horoszkóp

Teljesül a kívánságod? Válassz egy virágszirmot!

Biztosan neked is van olyan kívánságod vagy vágyad, amit nagyon szeretnél, ha beteljesülhetne. Hogy mindez megtörténik-e, nem feltétlenül csak a szerencsén múlik. A választ ugyanakkor most megtudhatod, ha választasz egy virágszirmot. Vajon milyen spirituális üzenet, jóslat vár rád? És vajon teljesül a kívánságod?

A feladat nagyon egyszerű. Nézd meg a színes virágszirmokat és válassz egyet. Ne döntsd elhamarkodottan, de lehetőség szerint ne is időzz el túl hosszasan. Nos, melyik virágszirmot választottad? És vajon mit jósol a kívánságod megvalósulásával kapcsolatosan?

virágszirom kívánság jóslat spirituális üzenet

Ezt jósolja a fekete virágszirom

A fekete virágszirom (1) jóslata szerint a kívánságod, a vágyad biztosan beteljesedik. Bármit is szeretnél, bekövetkezik, viszont ehhez még némi türelemre lesz szükséged. Ne siettesd az időt, hagyd inkább, hogy a maga rendje szerint haladjon minden. Addig is érdemes minél több időt magadra fordítani, tedd azt, amihez a legtöbb inspirációt érzed.

Ezt jósolja a zöld virágszirom

A zöld virágszirom (2) jóslata szerint nagyon is megérdemled, hogy a vágyad végre beteljesüljön. Megtettél hozzá minden szükséged lépést, ezért bízz benne, hamarosan valóra válik, amit olyannyira szeretnél. Könnyen lehet, most kimerültnek érzed magad, de amint a vágyad szerint alakul az életed, bámulatosan feltöltődsz energiával újra. Addig is próbálj lazítani, ha teheted, töltődj fel a kedvenc időtöltéseddel.

Ezt jósolja a lila virágszirom

A lila virágszirom (3) jóslata szerint a kívánságod, a célod jó úton halad a megvalósulás felé, de még dolgoznod kell rajta, hogy az életedben is tapasztalhasd a változást. Szorgalommal, kitartással elnyered a méltó jutalmat. Már a közeli jövőben nagyon kedvező ajánlatot kaphatsz. Érdemes mindenképpen átgondolnod, merre haladj tovább.

Ezt jósolja a piros virágszirom

A piros virágszirom (4) jóslata szerint a kívánságod, a vágyad beteljesül, de egy egészen más és váratlan úton, mint ahogyan arra számítanál. Ha szeretnéd felgyorsítani az eseményeket, kérj segítséget egy igaz baráttól vagy bárkitől, aki nagyon közel áll a szívedhez. Az álmod gyorsabban is valósulhat meg, mint ahogyan abban reménykedsz vagy várnád. Érdemes tenned érte.

Ezt jósolja a narancssárga virágszirom

A narancssárga virágszirom (5) jóslata szerint emlékezz vissza, azt mondtad, valójában félsz megvalósítani az álmaidat. Sajnos így nem véletlen, hogy nem is teljesülnek be azok. A siker, az előrehaladás helyett inkább problémákat gyártasz magadnak. Tedd félre a célt, amire a lelked mélyén vágysz, legalább két-három hónapra, közben pedig száműzd magadból a sikertelenség, a kudarc érzését. Amint képes leszel elhinni, hogy a lehetőségeid végtelenek, úgy valósul meg az álmod a való életben is.

Ezt jósolja a sárga virágszirom

A sárga virágszirom (6) jóslata szerint az álmaid mostanában nem fognak beválni. Sajnos egyre távolabb kerültél a megvalósulástól. Szorgalommal, kellő kitartással és türelemmel ugyanakkor tehetsz önmagadért és a vágyad megvalósításáért. Amíg sikerül megvalósítani a céljaidat, addig is némi váratlanul érkező pénzre számíthatsz.

Ezt jósolja a rózsaszín virágszirom

A rózsaszínű virágszirom (7) jóslata szerint a kívánságod meglehetősen bonyolult és összetett. A probléma ugyanakkor leginkább abban rejlik, hogy túlzottan is gyors tempóban éled az életedet, és nem adsz kellő időt a vágyad megvalósításához. A sikerhez mindenképpen érdemes lenne változtatnod az életmódodon. Vedd az életet kevésbé szigorúan, találd meg az örömet, éld meg a boldog pillanatokat. Az álmodat is így valósíthatod meg a legegyszerűbben. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top