Horoszkóp

Melyik festékfolt hasonlít egy arcra? Bámulatos titkot árul el rólad

Izgalmas játékra invitálunk. Nézd meg alaposan a színes festékfoltokat, majd döntsd el, szerinted melyik hasonlít a leginkább egy emberi arca. Ez a bámulatosan egyszerű személyiségteszt többet árul el rólad, mint sejtenéd. Izgalmas titkokra derül fény máris. Szóval, melyik festékfoltot választod?

Pszichológusok, lelki segítők, de még a nyomozók is egyetértenek, hogy ennél a személyiségtesztnél keresve sem találni pontosabbat, hasznosabb és egyszerűbbet. Bármelyik festékfoltot is válaszd, az eredmény döbbenetes lesz, hiszen személyiséged legmélyebben rejlő vonásaira mutat rá. Egészen biztosan több olyan jellemzőt is megismerhetsz magadról, amelyekről eddig fogalmad sem volt. 

Nincs tehát egyéb feladatod, mint a festékfoltokra pillantani és fölfedezni valamelyikben egy arcot. Ha lehetséges, ne időzz a feladaton túl hosszan, a lehető leggyorsabban hozd meg a döntést. Melyiket képet választottad? És vajon mit árul el a rólad?

festékfolt személyiség teszt

Ha az 1. festékfoltban látod az arcot

festékfolt személyiség tesztMinden bizonnyal gyakorlatias, kiegyensúlyozott és társaságkedvelő típus vagy, ha ezt a képet választottad. Inkább a megszokott és kijárt utat részesíted előnyben, mintsem ismeretlen ideákat követnél, ahogyan a kapcsolataidban is az egyszerűségre, a hagyományokra törekszel, a drámát inkább messze elkerülöd. Gyakorlatias szempontok szerint szemléled a világot, nem véletlenül mondják rád oly sokan, hogy két lábbal, stabilan állsz a földön. Melegszívű és nagyon barátságos a természeted. Gyűlölöd a feltűnést, de a sablonosságot, a közhelyeket is. Klasszikus és egyben kiváló az ízlésed, pontosan tudod, milyen holmikkal emelheted ki a szépségedet, mi az, ami igazán jól áll neked.

Ha a 2. festékfoltban látod az arcot

festékfolt személyiség tesztTalán egy kissé merev, de kétségtelenül magabiztos és elégedett típus lehetsz, ha ebben képben látod az arcot. Maximálisan bízol önmagadban, és inkább a kemény munkában, mintsem a szerencsében hiszel. Mindenkor arra törekszel, hogy a feladatok elvégzéséhez a legkézenfekvőbb megoldást alkalmazd. A céljaidat illetően a végletekig elszánt vagy, és mások is egyetértenek, te igazán biztos vagy önmagadban és a lehetőségeidben. Addig nem érzel elégedettséget, amíg be nem fejezed, amit elkezdtél, amíg az elképzeléseidet meg nem valósítottad.

Ha a 3. festékfoltot választottad

festékfolt személyiség tesztÚgy tűnik, óvatos és megfontolt, kedves és harmonikus a személyiséged, ha ezt a képet választottad. Amilyen gondtalan vagy, legalább olyan figyelmes is másokkal. Könnyen barátkozol, de a szabadságot is szereted, a nyugalomra, az egyedüllétre is szükséged van időnként. Hajlamos lehetsz az életet túl szigorúan venni, de legalábbis szívesen latolgatod az élet dolgait. Könnyen előfordulhat, van egy titkos helyed, ahová szívesen elvonulsz, hogy kikapcsolj és relaxálj. Mindez persze nem jelenti, hogy magányos vagy magadnak való típus lennél.

Ha a 4. festékfoltban látod az arcot

festékfolt személyiség tesztOptimista és derűs típus vagy, szívből élvezed és éled az életet, ha ezt a képet választottad. A lelked szabad, azt teszed, amihez kedved van, gyakran spontán döntesz, és sosem bonyolítod túl a dolgaidat. Kíváncsi természetednek köszönhetően minden újdonságra nyitottsággal tekintesz. Szereted a változásokat és a változatosságot, keresed a kihívásokat, a kockázatokat. Rólad mindenképpen elmondható, hogy nem unalmas veled az élet.

Ha az 5. festékfoltot választottad

festékfolt személyiség tesztMinden bizonnyal romantikus, érzelmes és álmodozó típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Nagyon erősen befolyásolhatnak téged az érzések és az érzelmek. Inkább érzelmi szempontok szerint döntesz, mintsem a racionalitásokat vennéd figyelembe. Azt választod, amiről belülről érzed, hogy megfelelő lehet a számodra. A legnagyszerűbb tulajdonságod, hogy követed az álmaidat, a céljaidat, amelyeket mindenkor meg is valósítasz.

Ha a 6. festékfoltban látod az arcot

festékfolt személyiség tesztElemző, magabiztos és megbízható típus vagy, ha ezt a hatodik festékfoltot választottad. Érzékenységedből adódóan mindenkor azokat a célokat tartod szem előtt, amelyeket értékesnek gondolsz. A mértéket magasra helyezed, de önmagad felé is magas elvárásokat támasztasz. Nem különösebben érdekelnek a szélsőséges trendek, a saját egyéni stílusodat követed, és az sem foglalkoztat különösebben, hogy az mennyire felel meg a legújabb divatnak.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top