nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezt az 5 csillagjegyet lehetetlen visszautasítani

Ezt az 5 csillagjegyet lehetetlen visszautasítani

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges a kisugárzásuk. Mágikus vonzerejüknek köszönhetően lehetetlen őket visszautasítani. Persze pontosan tudják magukról, mennyire szexik, csábítóak és okosak is, hiszen magabiztosságból sem szenvednek hiányt. A horoszkópból kiderül, melyik az az öt csillagjegy, amelyiknek lehetetlenség ellenállni. Te is köztük vagy?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Kos a versenyzésben a legvonzóbb

visszautasíthatatlan szexi csillagjegyek kos nő horoszkópA Kos szexepilje a munkához, a kihívásokhoz való hozzáállása is lehetne. Amikor ugyanis versenyre kerül sor, ő sosem futamodik meg. Bátran áll a rajtvonalhoz, és megvillantja a legcsábítóbb mosolyát. És ez az a pont, amikor minden figyelem csak rá irányul. Ő pedig ezt nagyon szereti. Könnyen elveszíti a türelmét, mégis hihetetlenül szexi, amikor őszintén és nagyon egyenesen mondja a magáét. Lelkes, magával ragadó, elképesztően szenvedélyes csillagjegy, nem véletlenül tartozik azok közé, akiket lehetetlenség visszautasítani.

A Skorpió a legszexibb

ellenállhatatlan csillagjegyek skorpió nő horoszkópA Skorpiót a titokzatos, szinte megfejthetetlen oldala teszi igazán szexi csillagjeggyé. Szenvedélyessége ellenére higgadtan, hűvösen és visszafogottan is képes viselkedni, mégsem lehet őt nem észrevenni. Mindent tudni akar, ugyanakkor magáról jóval kevesebbet árul el. Párkapcsolatában őszinte és nagyon megbízható, hűséges típus, aki nem tűri el a hazugságot. Szereti viszont, ha a dolgok az ő akarata szerint történnek. A hálószobában lehengerlő, ellenállhatatlan, forró és kifejezetten kreatív típus. Nála a szerelemben nem léteznek tabuk. A féltékenységet viszont nem érdemes fölébreszteni benne.

A Nyilas függetlensége a legcsábítóbb

csábító csillagjegyek nyilas nő horoszkópA Nyilas az egyik legfüggetlenebb, legszabadabb csillagjegy. Imád utazni, világot járni és látni. És nincs olyan partner, aki képes lenne visszautasítani néhány igazán magas hegycsúcson vagy a legegzotikusabb országokban készített közös fotót. Kalandos, vagány természetes a legvonzóbb tulajdonságainak egyike. Igényli a figyelmet, a változatosságot, az izgalmakat, de inkább csak később határozza el magát valaki mellett. Nagyon vidám és optimista típus, minden őrültségben benne van, imádja a humort, a szórakozást. Nem véletlenül tartozik a legcsábítóbb csillagjegyek közé.

ellenállhatatlan csillagjegyek horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen visszautasítani (Getty)

A Bak komolysága ellenállhatatlan

csábító csillagjegyek bak nő horoszkópA Bak szigorú, visszafogott csillagjegy, aki nagyon komolyan veszi az életet. Magasak az elvárásai mind önmagával, mind a környezetével szemben. Annak ellenére, hogy sokan igazán ellenállhatatlannak tartják őt, nagyon is válogat – persze van is miből –, és inkább kivárja a tökéletes társat. Talán pontosan ez a legszexibb tulajdonsága, hogy küzdeni kell a szívéért, csöppet sem egyszerű elnyerni a kegyét. Visszafogottnak, hűvösnek tűnik, pedig nagyon mélyen érző típus. Minden helyzetben viselkedik, pontosan tudja, mennyit adagolja önmagából, hogy kivételes vonzerejét tovább fokozza.

A Vízöntő intelligenciája visszautasíthatatlan

ellenállhatatlan csillagjegyek vízöntő nő horoszkópA Vízöntő kétségkívül az egyik legintelligensebb csillagjegy, és az is biztos, pontosan ez a tulajdonsága teszi őt bámulatosan szexivé. Valójában bármilyen témáról lehet vele beszélgetni, könnyed, vidám, szórakoztató típus, aki nagyon kedveli a társaságot. Nem célja folyton a saját hangját hallatni, nagyon figyelmesen képes meghallgatni mások okfejtését is. Okos meglátásaival szívesen segít mások problémáinak megoldásában. Mentális vonzereje mellett a hálószobában sem okoz csalódást, nyitott és szabad lélekként szívesen kipróbál mindent, ami szokatlan és egyedi. Nem véletlen tehát, hogy őt sem lehet visszautasítani.

(via)

Megosztás Facebookon