nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek magasról tesznek a szabályokra

Ezek a csillagjegyek magasról tesznek a szabályokra

Ezek a csillagjegyek gyűlölik az előírások, a szabályokat. Nem véletlen az sem, amikor csak tehetik szemben haladnak az elvárásokkal, folyamatosan feszegetik a határokat, és juszt is másként viselkednek, mint ahogyan elvárnák tőlük. A horoszkópból kiderül, kik is azok, akik valójában magasról tesznek a szabályokra. Te is köztük vagy?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Kos a saját szabályait követi

szabály előírás horoszkóp kos csillagjegyA Kos hajlamos fejjel menni a falnak, és nem törődik vele, mennyire üti meg magát. Úgy gondolja, ellenőrzése alatt tarthat mindent, ami számára fontos. Azt teszi, amit helyesnek gondol. Keresi a kockázatokat, a kihívásokat, és ha a célok megvalósítása érdekében át kell lépjen néhány határvonalat, megteszi. Viszont a barátaitól sem várja el, hogy vele szemben minden előírást betartsanak. Előfordulhat, hogy megemlíti a terveit, de az már nem különösebben érdekli, hogy helyesnek tartod vagy éppenséggel ellenzed azt. Nincs ideje arra sem, hogy kivárja, míg kitalálod, mit is akarsz valójában. Ő rendíthetetlenül halad a saját útján. Nem véletlenül az egyik legsikeresebb csillagjegy.

A Nyilas vét az előírások ellen

szabályok korlátok horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas időnként bűnt is elkövethet, ha az érdeke úgy kívánja vagy csak azért, hogy bizonyítsa, ő bármit megtehet. A magántulajdon számára ismeretlen fogalom, ahogyan a Fűre lépni tilos táblákat sem olvassa el, mert egyszerűen gyűlöli a korlátokat. A bűnei inkább csak apróbb csínytevések, szabálysértések, mert arra azért odafigyel, hogy tetteivel ne sodorja magát bajba. A felelősségvállalás nem az erőssége, ezért inkább kerüli a nagyobb csetepatékat. Vidám, optimista, nyitott és nagyon bulizós csillagjegy, aki valójában a hecc és a szórakozás kedvéért keresi a kalandokat.

A Vízöntő nem tűr szabályt és előírást

szabályszegő csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő mindenféle előírást és korlátozást gyűlöl. Öntörvényű típus, aki szívesen feszegeti a saját és mások határait. Amíg szabadon jöhet-mehet, és teheti a dolgát, a tőle telhető legtöbbet és legjobbat adja, de amint szabályokba, határokba ütközik, akadályként éli meg, amit le kell győznie. Amivel nem ért egyet, azt sosem fogja megtenni, mert őt csöppet sem érdeklik az előírások és a szokások. Megrántja a vállát, és teszi a dolgát a saját igénye és öröme szerint. Őszinteségéért és különc viselkedéséért mégsem érdemes őt elítélni, hiszen egyedi és úttörő szemléletvilágával számtalan új és eddig még felfedezetlen ösvényre lép. Mások úgysem tennék meg helyette, ezért talán jobb őt hagyni a maga világában tevékenykedni.

(via)

Megosztás Facebookon