Horoszkóp

Melyik tarot-kártyát húzod? Inspiráló jóslat vár rád

Képzeletben húzz egy tarot-kártyát és olvasd el a különleges jóslatot. Vajon mit üzennek, mit jósolnak ezúttal az égiek? A tarot-kártyákkal nagyon pontosan pillanthatsz bele a közeli jövőbe. Ismerd meg a személyes jóslatodat!

A tarot-kártyák nagyon különlegesen jósolnak. Amikor komolyan veszed, a jóslat is komoly és velős lesz, míg ha inkább könnyed játéknak fogod fel, a válasz is pontosan ilyen.

Mielőtt választanál a három kártyalap közül, mindenképpen lazítsd el magad. Végy néhány mély lélegzetet, hangolódj rá a kártyák energiájára. Ha kérdést is felteszel, a tarot válasza még pontosabb és személyesebb lesz. Megkérdezheted, mit üzennek most az égiek, vagy például mit tehetsz a téged leginkább foglalkoztató helyzetben. Nézd meg tehát a kártyákat és válaszd a legszebbet, a legvonzóbbat.

tarot kártya jóslat

Az 1. tarot-kártya a Kardok 6-os

tarot kártya jóslat kardok 6 kisarkánumHa ezt a tarot-kártyát választottad, a jóslat szerint megoldódhat végre egy olyan probléma az életedben, amelyik már hosszabb ideje okoz álmatlan éjszakákat. A Kardok 6-os kisarkánum a Vízöntő csillagjegyben tartózkodó Merkúr bolygó energiáját is közvetíti, vagyis mindenképpen érdemes már erre a hétvégére baráti találkozót szervezned. Könnyed, vidám, önfeledt hangulat vár rád, amihez az is hozzájárul, hogy végre láthatod a fényt az alagút végén. Az előtted álló időszakban szinte bármilyen vágyadat megvalósíthatod. Kérd Rafael és Uriel arkangyalok segítségét, a támogatás részükről biztosan nem marad el.

A 2. tarot-kártya a Kardok 8-as

tarot kártya jóslás kardok 8 kisarkánumHa a második tarot kártyát választottad, a jóslat szerint a közeli időszakban nagyon erős mentális energiákat tapasztalhatsz. A Kardok 8-as kisarkánum az Ikrek jegyében tartózkodó Jupiter energiáját közvetíti, amit megterhelőnek érezhetsz majd. Próbálj meg lehetőség szerint minél kevesebb képernyőt nézni az elkövetkező napokban, és inkább a szabad levegőn tartózkodva vagy meditáció közben vezesd le a feszültséget. Ha megteheted, most semmiképpen se boncolgasd a veled történő eseményeket, hiszen vélhetően képtelen leszel a fát meglátni az erdőben. Kérd bátran Sachiel és Rafael arkangyalok támogatását, akik segítenek a nyugalmad megtalálásában és az elméd elcsendesítésében is.

A 3. tarot-kártya az Érmék 8-as

tarot kártya jóslás érmék 8 kisarkánumHa a harmadik tarot-kártyára esett a választásod, a jóslat szerint a munka lesz az elkövetkező időben a legfontosabb. Az Érmék 8-as kisarkánum a Szűz jegyében tartózkodó Nap energiáját vetíti rád. Arra biztosan rájössz, az ördög a részletekben rejtőzik. Feladataidban a részletekre ezúttal nagyon oda kell figyelned, ahogyan az egészségedre is. Ha lehet, a rossz szokásoktól mielőbb szabadulj meg, ez az időszak ehhez megfelelő alkalmat kínál neked. A társas kapcsolatok ápolásának nem igazán kedvez a közeli jövő, ennek ellenére biztosan nagyon fontos beszélgetésekre kerül majd sor. A higgadtságodra mindenképpen szükséged lesz, amelyhez kérd Rafael és Mihály arkangyalok segítségét.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top