Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek őrülten romantikusak

Akadnak csillagjegyek, akik valósággal menekülnek a romantikától, semmi érzékük nincs hozzá, őket ezek a csillagjegyek biztosan rémesen idegesítik a viselkedésükkel. Utóbbiak ugyanis azok, akik őrülten romantikus típusok. A horoszkópból ezúttal is meglepő részletekre derül fény. Vajon te is az utóbbiak közé tartozol vagy inkább menekülőre fognád?

A Bika szívesen romantikázik

romantikus csillagjegyek bika horoszkópA Bika szívesen mutatja meg romantikus vénáját a párkapcsolatban. Kétségtelenül komoly tehetséggel rendelkezik hozzá, hogy ízléses és finom ajándékokkal halmozza el párját szeretetnyelve, az ölelés mellett. Nem csupán önzetlen szeretetből teszi, hanem azért is, hogy mindenkor párja eszébe jusson, amikor ő rápillant a meglepetésekre. A kis ajándékok pedig rendre ott sorakoznak szerelme hálószobájában, hiszen azok rendre a legforróbb együttlétek után kerülnek elő a táskából. Nem bánja a romantika viszonzását sem, hihetetlenül boldognak érzi magát, amikor ő is megkapja a figyelmet párjától.

A Rák érzi, mire vágyik a párja

romantikus csillagjegyek rák horoszkópA Rák bámulatosan intuitív csillagjegy, ami esetében azt jelenti, pontosan érzi és tudja, mire vágyik, mit szeretne a párja. Nagyon szeret romantikus meglepetéseket okozni, szívesen süt illatos és nagyon finom süteményeket, de azt sem bánja, amikor egy kád forró habos vízben romantikázhat szerelmével. A vérében van a romantika, minden mozdulata romantikus, figyelmes és nagyon gyengéd típus. Szavak nélkül is tudja, párja egy finom masszázsra vágyik, vagy egy melengető ölelésre, esetleg inspiráló beszélgetésre egy pohár bor mellett. Ő akkor a legboldogabb, amikor párja érzéseiben támogatja, szeretettel fogadja el, amit adni képes neki.

A Szűz mintha nem is lenne romantikus

romantikus csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz kívülről figyelve nem tűnik romantikus csillagjegynek. Mégis nagyok sok benne a romantika, csak mindezt annak bizonyítja, akit igazán szeret. Bámulatos a memóriája, az elejtett megjegyzéseket is fejben tartja, így azt sem felejti el, ha párja csak úgy, spontán megejti előtte, mennyire kedveli a klasszikus csokoládékat. A konyhában is jól elboldogul, szívesen próbálkozik különleges és lehetőség szerint egészséges édességek, ételek készítésével. A meglepetésekhez nincs szüksége különleges alkalomra vagy ünnepekre, mert neki minden alkalom különleges, amit szerelmével tölthet.

A Halak a legromantikusabb csillagjegy

romantikus csillagjegyek halak horoszkópKi lehetne romantikusabb, mint az álmodozó Halak? Mégis a romantikus eszközei inkább naivnak mintsem igazán érett gesztusnak tűnhetnek. Persze, éppen ezen okból nagyon szerethető és kedves típus. A fejében ott él a tökéletes randi képe, és ő valóban arra törekszik, hogy legalább egyszer átélhesse az álomrandevút az álomtárssal. Nem gondol megvalósíthatatlanra, inkább csak összebújós romantikus mozira vágyik vagy az első találkozó felidézésére az első helyszínen. Könnyen meghatódik, a Valentin-napi meglepetésen ő biztosan elhullat néhány könnycseppet is. A lelke ragyog, amikor párjában érzelmes és támogató társra talál.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top