Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél édesebb

Ezek a csillagjegyek mindenkinél édesebbek. Ami különösen meghökkentő, mert kívülről csöppet sem látod rajtuk, sőt egyenesen hűvösnek és tartózkodónak tűnhetnek. Pedig a horoszkóp szerint a lelkükben a legédesebb partnerek, akit csak elképzelhetsz magadnak. Te is köztük vagy?

A Kos nem az, akinek látszik

édes nők horoszkóp kos csillagjegyA Kos ugyan szívesen barátkozik, és alapvetően nyitott típus, mégis: magabiztossága, határozottsága folytán nem az jut az eszedbe, hogy mennyire kedves és szerethető csillagjegy. Ahelyett, hogy a nyugalmat és a kényelmet választaná, ő folyamatos mozgásban van, mindent szervez, szinte mindenről véleményt alkot, gyakran szó szerint hajtja a többieket. Nem véletlen, hogy sokan a barátkozás helyett inkább erősen tartanak tőle. Egyenes, öntudatos és őszinte típus, ami a szívén, az többnyire a száján is. Amiért a Kos nem a valódi és nagyon szerethető arcát mutatja kifelé, csupán azért eshet meg, mert nincs ideje igazán élvezni az életet. Túl sok a tennivalója, a feladat. Mégis, akiket igazán közel enged a lelkéhez, pontosan ismerik nagyszerű tulajdonságait, és tudják, mennyire kedves, szerethető, édes típus.

A Szűz belül a legédesebb csillagjegy

édes csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz elsőre, de talán még másodikra is kibírhatatlannak tűnik, pedig ő is egészen más típus, mint amit megmutat magából. Okos és intelligens, de éppen ezen tulajdonsága okán veszi túlzottan komolyan az életet. Képtelen lazítani, addig nem hagyja abba a munkát, amíg nem érzi, hogy úgy tökéletes, ahogyan elkészült. Gyakran hűvösnek, távolságtartónak mutatkozik, amivel nem igazán vívja ki a feltétlen szimpátiát. Szüksége van a csendre, a nyugalomra, ragaszkodik a megszokásaihoz, a biztonságához és az önállóságához is. Mindez ellenére kétségtelenül ő a legédesebb csillagjegy – még akkor is, ha inkább az ellenkezőjét gondolod róla. Segítőkész, figyelmes, odaadó, nagyon megbízható és szorgalmas, igazán kitartó és kedves típus. Hogy fölfedje előtted a lelkét, feltétel nélkül kell bíznia benned, és épp ez az, ami nehezen megy neki.

A Skorpió meghálálja a bizalmat 

édes csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpióra az első találkozást követően ritkán mondható, hogy megnyerő, elbűvölő és nagyon édes típus lenne. Sőt, ezt az oldalát szinte biztosan nem fedi fel előtted azonnal. Valójában sokkal összetettebb a személyisége, mint azt feltételezed róla. Túlzottan is rámenősnek tűnhet, pedig csak a benne lévő erős szenvedély hatja őt előre. Amikor kényelmesnek, biztonságosnak érzi a környezetét, akkor ő is megnyugszik és lehiggad, éppen ezért mindenképpen érdemes újabb esélyt szavaznod neki akkor is, ha elsőre nem tűnt igazán megnyerőnek. Add meg neki bizalmat, és cserébe tőle is feltétlen megértést, támogatást, hűséget kapsz viszonzásul. Magad is meglepődsz, mennyire más a személyisége ahhoz képest, amilyennek első blikkre tűnt.

A Nyilas a legoptimistább

édes csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilasról kívülről úgy tűnhet, mint aki túlzottan is lazán veszi az életet, és nem sok mindennel törődik. A véleményét ugyanakkor sosem tartja magában, kéretlenül is kimondja, amit gondol, kíméletlen őszinteségével gyűjti magának az ellenségeket. Sokan úgy gondolják, nem könnyű vele barátságot kötni, ami talán csak annyiban igaz, hogy alaposan megválogatja, kinek szavazzon bizalmat. Pedig valójában ő az egyik legnyitottabb, legoptimistább csillagjegy, aki inkább csak óvatos, de nem távolságtartó. Ha igazán megismerheted őt, rájöhetsz, mindent megtesz érted, a barátsága feltétlen és tartós, rendkívül megbízható és nagyon szerethető típus.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top