Horoszkóp

Mekkora a kisujjad? Többet árul el rólad, mint hinnéd

Megnézted valaha is, hogy milyen hosszú a kisujjad? Bármi is a válasz, most itt a lehetőség, hogy különleges titkot fedezhess fel magadról. Nézd meg, milyen hosszú a kisujjad a gyűrűsujjhoz képest! Aztán olvasd el, mi mindent árul el rólad. Izgalmas részletek következnek.

A tenyérjóslás szerint minden ujj egy-egy bolygót jelképez. A kisujjhoz a Merkúrt társítják, amely a kiváló kommunikációs képességekért, az utazásokért és a pénzügyekért is felelős (lehet). Gyűrűsujjadhoz ugyanakkor a Nap kapcsolódik. Vajon mit jelez így a Nap és a Merkúr kapcsolata? Milyen hosszú a kisujjad a gyűrűshöz képest? Vajon eléri annak első ujjpercét? Nézd meg, aztán olvasd a kép alatt található izgalmas értékelést.

kisujj tenyérjóslás személyiség teszt

Ha kisujjad a gyűrűsujj első ujjperce alá ér

Érzelmeid hatalmas óceánként boríthatnak el téged, ezért az sem véletlen, hogy inkább befelé forduló típus vagy, érzékeny és empatikus, nem szívesen teszed az ablakba, amit érzel, és gondolsz. Vélhetően számtalanszor kívántad, bárcsak tudtál volna megfelelően válaszolni, reagálni az adott helyzetben. Inkább lefagysz, mintsem frappánsan kivágnád magad. Természetesen képes vagy megmutatni a valódi színeidet is. Bámulatosan sokat adsz a többieknek, mégis talán csak kevesen vannak, akik igazán megértenek téged. Ők azok, akik a legközelebb állnak hozzád, akik igazán ismerhetnek téged. A nyitottság és a bezárás egyensúlyára érdemes törekedned. Mivel kifejezetten kreatív típus vagy, próbáld meg leírni az érzéseidet, könnyen lehet, összeáll belőle egy egész történet, egy regény. Az írás az önismeretben is fejleszt téged.

Ha kisujjad hossza pontosan a gyűrűsujj első vonaláig ér

Rólad lehet elmondani, hogy egyszerre vagy introvertált és extrovertált típus. Mindez persze nem azt jelenti, hogy folyton fülig ér a szád, felhőtlenül boldog vagy, és sosem mérgelődsz. Inkább arról a személyiségvonásról árulkodik, hogy képes vagy megfelelően kifejezni az érzéseidet. Vélhetően ég benned a tűz és a vágy, hogy mindent tudhass, és mindenkit ismerhess, ami vagy aki igazán fontos, de legalábbis az esetek többségében tudod, hogyan kezeld ezt az energiát és lelkesedést, hogy később se emésszen fel téged. Az igazi értéked az őszinteséged, amit jogosan vársz el másoktól is. Hajlamos lehetsz ugyanakkor a gyanakvásra, amikor valami nem a terveid szerint alakul, és ilyenkor inkább befelé fordulsz, és magadban próbálod a megoldást megtalálni. Furcsán hangozhat, de a nevetés a leghatékonyabb fegyvered. Neves szívből minél gyakrabban, és a lelki békére, a harmóniára is rátalálhatsz.

Ha kisujjad a gyűrűsujj első ujjperce fölé ér

Nagyon nyitott és társaságkedvelő a személyiséged, ha igaz rád ez az állítás. Annak ellenére, hogy nem vágysz folyton a társaságra, könnyedén beilleszkedsz bármilyen csapatba, gond nélkül el tudod magad fogadtatni. Kifejezetten vonzó és sármos a megjelenésed. Egészen biztosan kisgyermekként is ösztönösen tudtad, hogyan beszélgess a többiekkel, hogyan közelíts ismeretlenül is feléjük. Természetesen már akkor is mindenkor sikerrel jártak az erőfeszítéseid. Nagyon sok barátod van, szívesen töltöd velük a szabadidőt. Képes vagy az akaratodat érvényesíteni, tudod, mit és hogyan szeretnél az életben megvalósítani, nem véletlen így az sem, hogy vérbeli vezetői adottságokkal rendelkezel. Pozitív tulajdonságaid ellenére se feledkezz meg másokról. Az öncélú viselkedéssel elriasztod magad körül a többieket. A legjobb vezetők ismérve pedig pontosan az együttműködés és az alázat képessége.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top