Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legkreatívabbak

Ezek a csillagjegyek bámulatosan kreatívak. Hogy pontosan milyen formában mutatkozik meg náluk ez a különleges tehetség és képesség, a horoszkópból kiderül. Az biztos, ők valóban rendkívül színes egyéniségek. Te is köztük vagy?

Az Oroszlán a drámában a legkreatívabb

oroszlán horoszkóp kreatív csillagjegyekKétségtelen, az Oroszlán imádja a drámát és valóban hajlamos a nagy jelenetekre. Ugyanakkor egyedi kreativitása ezúttal a nem hisztit és a dühkitörést takarja. Az Oroszlán különleges színházi tehetséggel rendelkezik, hiszen színészként, drámaíróként, előadóművészként is megállja a helyét és maradandót alkothat. Az biztos, a semmiből is képes kihozni a legtöbbet, legyen szó buliról vagy nagyobb társasági esemény megszervezéséről. A festés, a rajzolás sem áll tőle távol. Igazi egyéniség, aki bármit is alkosson, a művészete összetéveszthetetlen és egyedi, csak ránézel és tudod, hozzá tartozik. A dicséretet, az elismerést imádja, szóval, ha jó pontokat gyűjtenél nála, ne feledd magasra méltatni az alkotásait, a munkáját.

A Halak az álmokból merít ihletet

halak horoszkóp kreatív csillagjegyekA Halak hajlamos a saját álomvilágában létezni. Tény és való, amikor a fejében elképzelt csodás és tökéletes helyen tölti az időt, valóban mérföldekre kerül a valóságtól, a realitástól. Ugyanakkor éppen ez az idealisztikus világ segíti bámulatos kreativitását. Nem véletlenül vonzódik oly  erősen a művészetekhez, hiszen maga is szívesen alkot, fantáziája határtalan. Nem mindennapi látásmódjának, érzékenységének köszönhetően könnyedén kerül ihletett állapotba, amikor megfestheti vagy leírhatja a szívében élő képeket. Számtalan lehetőség várja az életben, hogy színészként, íróként vagy festőművészként próbálhassa ki magát. A legfontosabb hát, hogy engedje kibontakozni a benne lévő tehetséget.

A Bika a minőség szerelmese

kreatív csillagjegyek bika horoszkópA Bika imádja a luxust, a minőséget, a szépséget. Nem csupán vonzódik és gyönyörködik a művészetekben, maga is képes rá, hogy valódi mestermunkát alkosson. Bámulatos a kézügyessége, gyönyörűen és egyedien rajzol, fest, de a belső építészethez, a lakberendezéshez is kitűnő az ízlése, az érzéke. A Bika kellő önbizalommal, elszántsággal, kitartással és nem kevés konoksággal rendelkezik ahhoz, hogy amit eltervez, amit kitalál, azt meg is valósítsa. Amikor valóban kreatív és alkotó vállalkozásba kezd, a gyümölcsöket is nagyon gyorsan learathatja. Nemcsak a feladat lelkesíti, hanem másokat is nagyon erősen motiválhat az alkotásra. 

A Szűz kreativitása a részletekben rejlik

szűz horoszkóp kreatív csillagjegyekA Szűz több mint intelligens csillagjegy, gondolkodásában is rendkívül kreatív, nagyon szívesen tanul és fejlődik, őt minden érdekli. A Szűz figyelmét a legapróbb részlet sem kerül el, amit kiad a kezéből, annak mindenkor pontosnak, tökéletesnek kell lennie. Nem éri be kevesebbel. Kreativitása határtalan, minden problémás helyzetben képes megtalálni a megoldást. Mindenkinél erősebb benne a vágy, hogy a legjobbat, a tökéletest hozza létre. Maximalizmusa okán egész életében tanul valamit, hogy még jobb lehessen abban, amit csinál. Folyamatosan gyűjti az inspirációkat, nagyon tehetséges az írásban és a tervezésben is.

kreatív csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bámulatosan kreatívak (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top