Horoszkóp

5 jelből tudhatod, valaki erősen gondol rád

Vajon fizikailag is érzékelhető, amikor valaki erősen gondol rád? Lehetséges lenne, hogy önmagadon érzed, amikor valakinek az eszébe jutsz, pedig csöppet sincs is a közeledben? A válasz egyértelműen igen. Ezekből a biztos jelekből tudhatod, valakinek nagyon is ott jársz a gondolataiban.

Bármilyen furcsán is hangozzék, de magadon érezheted, amikor mások épp rajtad merengenek, vagy bármilyen okból gondolnak rád. Valójában azt is tudhatod, az illető pozitív vagy negatív érzéseket táplál irántad, amikor egészbe jutsz. Mindez persze csöppet sem a véletlen, inkább a telepátia műve. A gondolatok ugyanis a rádióhullámokhoz hasonlóan juthatnak egyik fejből a másikba. Érzékelhető jeleit tapasztalhatod tehát, amikor valakinek a fejében jársz. Hogy melyek ezek? Íme, a legjellemzőbbek.

1. jel, hogy valaki rád gondol

Amikor szokatlan érzelmek öntenek el, magad sem érted, miért változik meg hirtelen az addigi hangulatod, nem feltétlenül benned van a hiba. Például a barátaiddal lógsz, sokat nevettek, jól érzitek magatokat együtt, aztán egészen váratlanul mintha alábbhagyna a jókedved. Furcsa szomorúság vagy félelem járhatja át a lelked, holott semmi okod a rosszkedvre. Vagy talán mégis. Könnyen megeshet ugyanis, hogy ebben a pillanatban jutottál eszébe valakinek, aki minden bizonnyal sajnálja, hogy nem töltheti veled az időt.

2. jel, hogy valaki gondol rád

Nagyon erős jele lehet annak, hogy valaki épp rád gondol, amikor váratlanul viszketni kezd a szemed. Természetesen csak akkor érvényes mindez, ha egészséges vagy, és semmi probléma a szemeddel, de még csak füst vagy por sem szállt bele. Ha pedig még rángani is kezd egy kicsit, akkor máris azon kezdhetsz gondolkodni, vajon kinek járhatsz éppen a fejében. 

gondolat jelek telepátia

Ezekből a jelekből biztosan tudhatod, valaki épp rád gondol (Getty)

3. jele, hogy valaki rád gondol

A csuklásra alapból is szokás azt mondani, épp most emlegetnek téged. Nem véletlen ez a mondás, mert valaki nagy valószínűséggel épp rólad vagy veled kapcsolatosan panaszkodik. Szóval a váratlanul és minden egyéb kiváltó ok nélkül fellépő csuklás biztos jelzése, hogy valaki ebben a percben erősen gondol rád.

4. jel, hogy valaki rád gondol

A spirituális gondolkodók szerint energiahuzalok kötnek össze bennünket, éppen ezért csöppet sem véletlenül csípsz el egy-egy „adást” vagy mások gondolatát. A telepátia létező jelenség, nagyon sok esetben történik meg. Tudatosan is kapcsolatba léphet veled valójában bárki, aki befelé figyelve rád koncentrál, gondolatokat, energiát, szeretetet küldhet ezzel a módszerrel. Természetesen ez is kifejezetten erős jelzése, hogy valaki épp rád gondol.

5. jele, hogy gondol rád valaki

Néha előfordulhat, hogy előre megálmodsz bizonyos történéseket. Talán találkozol valakivel egy álomban, ami aztán a valóságban is megtörténik. Az agykontroll szerint létezik olyan technika, amellyel az álmokon keresztül tudatosan továbbíthatsz üzeneteket, gondolatokat másoknak. Ne lepődj meg tehát, ha az álmokon keresztül tudod meg, valakinek nagyon is ott jársz a gondolataiban.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top