Horoszkóp

Melyik angyalszimbólumot választod? És mit üzennek az égiek?

Az angyalok a legszívesebben szimbólumokkal üzennek. Ami náluk egyértelmű, annak megfejtése számodra okozhat némi fejtörést. Ezúttal segítünk az égiek üzenetének közvetítésében. A feladat mindössze annyi, hogy válassz egy szimbólumot, majd olvasd el a személyes üzenetet.

Mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor jól jön a segítség, a támogató üzenet, javaslat. Az angyalok számtalan jelet küldenek, hogy kapcsolatba lépnének veled. Az esetek többségében nem könnyű a jelzéseket észrevenni, de megfejteni sem az angyali szimbólumokat. Most valamivel egyszerűbb a feladat. Nézd meg a képeket alaposan, és válaszd ki azt a szimbólumot, amelyik a leginkább tetszik. Az angyali üzenetet a képek alá görgetve olvashatod el.

angyal szimbólumok üzenetek

Az 1. angyali szimbólum üzenete

angyali szimbólumok spirituális üzenetA szimbólum elnevezése: fájdalom, gyötrődés. Az angyali üzenet szerint amikor kétségek, aggodalom és szorongás gyötör, emlékezz rá, ezeket a negatív érzéseket, gondolatokat képes vagy irányítani és megszüntetni. Amikor úgy tűnhet, mintha démonok lepnék el az életedet, hidd el, az erő ott van a lelkedben, hogy túlléphess a fájdalmakon. Nehézségekkel leginkább akkor találod magad szemben, amikor a spirituális fejlődésed útját járod. Az égiek folyamatosan tesztelnek, de csak addig, amíg képes vagy a fájdalmat elviselni. Azért teszik, hogy minél erősebbé válhass. Ha épp ilyen időszakot élsz, próbáld észrevenni belőle a jót, hatalmas lépést tehetsz a fejlődésed útján, és a célba már győztesként érhetsz.

A 2. angyali szimbólum üzenete

angyal szimbólum égiek üzeneteA második szimbólum elnevezése: tűzpróba. Az angyalok üzenete szerint meghívást kaptál, hogy belekóstolhass az isteni kehely frissítő italába, amely az egészség és az erő ajándéka. Az isteni szeretet kelyhe meggyógyítja a lelked és a tested, mostantól pedig bármikor elérhető a számodra, amikor csak szükségét érzed. A Fény segít az utadon, amikor eltévednél a sötétségben. Ehhez a különleges ajándékhoz pedig meditációval férhetsz hozzá. Lazítsd el az elméd, majd képzeld el, amint belekortyolsz a bámulatosan szép kehelybe és megízleled a páratlan nedűt. Magad is meglepődsz, a meditációt követően milyen hihetetlenül friss leszel. Kipróbálod?

A 3. angyali szimbólum üzenete

angyal szimbólum spirituális üzenetA harmadik szimbólum jelentése: templom. Az angyalok azt üzenik, mindannyiunkban létezik belül egy szent hely, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, és ahol kapcsolatba léphetünk Istennel. Tölts minél több időt a saját belső templomodba, és gondolataidban is tiszteld ezt a helyet. Látogass el lehetőség szerint mindennap a templomodba egy rövid meditáció közben. Lazítsd el magad, majd képzeld el, hogy az oltáron gyönyörű virágok nyílnak, és számtalan szebbnél szebb gyertya ég. Imádkozhatsz, a kéréseidet elküldheted az angyaloknak, a válasz biztosan nem marad el.

A 4. angyali szimbólum üzenete

angyal szimbólumok üzenetekA negyedik szimbólum jelentése: ima, könyörgés. Az angyalok üzenete értelmében engedd meg magadnak, hogy körbeöleljen téged az isteni szentlélek, és támogasson téged a teremtésben. Ígérd meg, hogy visszatérsz a szeretet forrásához, ezért a gondolataidat, a benned lévő szeretetet, a tapasztalatokat lehetőség szerint minél több embertársaddal oszd meg ezentúl. Te is, ahogyan mindenki más, az isteni terv része vagy, ezért az imák során mindig gondolj rá és mondd el magadban: „Igen, tudom.”

Az 5. angyali szimbólum üzenete

angyalok szimbólumok üzenetAz ötödik szimbólum jelentése: öröm, élvezet. Az angyali útmutatás szerint az örömet legegyszerűbben akkor tapasztalhatod meg, amikor úgy érzed, semmi izgalmas nem történik az életedben. Ilyenkor adj időt magadnak az örömre, és ismerd el, az élet igazán csodás. Mindenkor bízz benne, a dolgok a maguk rendje szerint haladnak, és engedd meg magadnak a jó dolgokat. Amikor örömmel tekintesz magadra, a világra, akkor tapasztalhatod meg az élet valódi élvezetét, a boldogságot. Próbáld ki, érdemes.

A 6. angyali szimbólum üzenete

angyal szimbólumok spirituális üzenetA hatodik szimbólum jelentése: biztonság. Az angyalok azt üzenik neked, a mostani tökéletes időpont, hogy végre értékeld mindazt, amit felépítettél, elértél eddig az életedben. Szabadulj meg, engedj el mindent, amire már nincs szükséged. Máris készítheted a vázlatot, az újabb terveket mindarról, amit a jövőben szeretnél megvalósítani. Mindenképpen érdemes alaposan szemügyre venned, hogyan használd fel a lehető leghatékonyabban az időt. Hozd meg a szükséges döntéseket, és tégy meg mindent a stabil és biztonságos jövőért.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top