nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy nem tűri a hazugságot

Ez a 4 csillagjegy nem tűri a hazugságot

Ezek a csillagjegyek a hazugságot nem viselik el. Amellett, hogy könnyedén rajtakapnak, amikor nem mondasz igazat, az ártatlan füllentést sem felejtik el, és nem is könnyen bocsátják meg. Te is azok közé tartozol, akik átlátnak a hazugságokon? A horoszkópból minden részlet kiderül.
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Kos nem tűri a hazugságot

kos csillagjegy hazugság horoszkópA Kosnak nincs ideje a hazudozókra. Mindenkivel és mindenkor egyenes, föl sem merül benne a csalás vagy a ködösítés gondolata. Megvan a maga véleménye a hazugságról, és messze elkerüli az illetőt, akiről kiderül a turpisság. Kiváló a szimata, így nem véletlenül szagolja ki könnyedén a csalást, az ámítást. Mottója szerint, bármilyen nagyszerű embernek is tartanak téged, ha nem vagy képes igazat mondani és cselekedni, nincs esélyed nála. Vidám, optimista, lelkes, szórakoztató és nagyon aktív típus, de a kapcsolathoz az őszinteség nála nélkülözhetetlen feltétel.

Az Ikrek hajlamos a hazugságra

ikrek csillagjegy hazugság horoszkópAz Ikrek keményen törekszik az őszinteségre, hiszen pontosan tudja, milyen fájdalmas érzés, amikor neki hazudnak. Előfordul, hogy másokat manipulál, még ha ezt nagyon finoman és csöppet sem bántóan teszi, a lelke mélyén érez némi lelkiismeret-furdalást. Hajlamos talán túlzottan is könnyen bizalmat szavazni, de ha rájön az árulásra, már pedig az esetek többségében kiszúrja, gyorsan és könnyedén ejt téged. Ha meg is bocsátja a hazugságot, az is biztos, a kapcsolatotok többé nem lehet a régi, mindig lesz benne kétely, hogy valóban az igazat mondod-e.

A Skorpió nem bocsátja meg a hazugságot

skorpió csillagjegy hazugság horoszkópA Skorpió nagyobb baklövést el sem tud képzelni, mint a hazugság, az árulás. Nem véletlen, hiszen ő az egyik legőszintébb csillagjegy, és természetesen a bizalomért ugyanezt várja cserébe. Biztos lehetsz benne, ő sosem ködösít, mindenkor pontosan azt mondja, amit gondol. Nem érdemes viszont őt megbántani, mert ekkor még önmagához képest is kíméletlenebb. Nem kertel, bántóan őszintén mondja el a véleményét. Lehetetlenség becsapni, mert azonnal átlát a hazugságon. Érzékenységének, intuíciójának köszönhetően bámulatos gyorsasággal szűri ki a hamisságot, és sosem bocsátja meg.

A Vízöntő nem fecsérli az idejét

vízöntő csillagjegy hazugság horoszkópA Vízöntő szó szerint nem fecsérli az idejét a hazugokra. Úgy gondolja, ha nincs időd az őszinteségre, akkor neki sem szükséges rád időt szánnia. A számára igazán fontos és értékes dolgokra fordítja az energiáját és az idejét is. Márpedig ennek az igazán eredeti csillagjegynek a hazugság nem fér az idejébe. Azokat az embereket is messze elkerüli, akik folyton másokat hibáztatnak, vagy egyszerűen nem ismerik be, amikor hibáznak. Nagyon különleges radarral rendelkezik, így gyorsan és egyszerűen szűri ki a hamisságot, a manipulációt. Ha ezzel próbálkoznál, nincs bocsánat. végleg megszakítja veled a kapcsolatot.

(via)

Megosztás Facebookon