Horoszkóp

Ezt üzeni neked Mihály arkangyal

Az angyalok folyamatosan segítenek, és megszakítás nélkül szeretnétek kapcsolatba lépni veled. Az égiek spirituális üzenetét ezúttal Mihály, a legfőbb arkangyal tolmácsolja számodra. Hogy megismerhesd a személyes angyali üzenetet, csupán annyi a dolgod, hogy válassz egyet a képek közül.

Mihály arkangyal üzenetét olvashatod az alábbiakban. Ehhez előbb nézd meg a képeket, majd válaszd azt, amelyiket a legközelebb érzed a lelkedhez. Az angyali üzenetekhez görgess egy kicsit lejjebb.

Mihály arkangyal spirituális üzenetEz Mihály arkangyal üzenete, ha az első képet választottad

Mihály arkangyal üzeneteMihály arkangyal szerint fontos feladat előtt állsz. Hogy bátorságot meríthess, és belevágj a nem könnyű munkába, kérd az ő vagy az angyalod segítségét. Szeretettel emlékeztet rá, hogy a változáshoz előbb döntést kell hoznod, hiszen csak azt követően lehetsz képes a feladatba belefogni, miután pontosan tudod, mit szeretnél megvalósítani. Melletted áll, védelmez, óv, segít, és irányt mutat az úton, amelyre rálépsz, de a kulcsot önmagadban, a választásodban kell keresned. Döntsd el tehát a célod, majd lépj a tettek mezejére.

Ez Mihály arkangyal üzenete, ha a második képet választottad

Mihály arkangyal üzeneteMihály Isten jobbkeze, aki kötelességtudóan tesz eleget a Teremtő akaratának. Éppen abban a helyzetben vagy, amikor egyszerűen csak fordulj Isten felé. Mihály feladata sem más, mint a magasabb jó irányába terelgetni téged és a figyelmedet. Szeretetével azt súgja, már mindent megtettél önmagadért, amit lehetett, itt az idő, hogy higgy az isteni teremtés erejében. Valójában mindenkinek ez az útja, hogy eljusson Istenhez, az isteni szeretethez. Élj a nem mindennapi lehetőséggel.

Ez Mihály arkangyal üzenete, ha a harmadik képet választottad

Mihály arkangyal üzeneteTalán éppen arra vágynál a leginkább, hogy több igazán megbízható ember vegyen körül téged. Kérd Mihály arkangyalt, segítsen a múlt félelmeit, a bizalmatlanságot, a félreértéseket feloldani, melyek még mindig nyomasztják a lelkedet. A vonzás törvénye értelmében azt teremted meg az életedben, ami belül, a szívedben és a gondolataidban jelenik meg. Amikor szeretettel és hittel fordulsz az emberek felé, szeretetet és megértést kapsz viszonzásul. Mihály támogatásával olyan emberekkel találkozhatsz és ismerkedhetsz össze, akik segítenek felismerni a jót és a rosszat is.

Ez Mihály arkangyal üzenete, ha a negyedik képet választottad

Mihály arkangyal üzenetMihály és az őrangyalod is azt kéri tőled, hogy most elsősorban önmagadra figyelj. Talán túlzottan is kemény és szigorú vagy magaddal. A mostani a legalkalmasabb időszak arra, hogy felismerd, milyen fontos magadat is szeretned, és hogy légy önmagaddal is gyengéd és elnéző. Mások felé gondoskodó szeretettel fordulsz, a lelkednek is pontosan erre van most szüksége. Megérdemled a könyörületet, a megbocsátást, engedd meg hát mindezt. Mihály segít neked, fordulj hozzá bizalommal.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top