nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Melyik a legboldogabb pár? Választásod sokat elárul a kapcsolatodról

Melyik a legboldogabb pár? Választásod sokat elárul a kapcsolatodról

Szerinted melyik a legboldogabb páros a három közül? A választásod, a döntésed több mindent árul el a párkapcsolatodról, mint sejtenéd. Ezt az igazán izgalmas személyiségtesztet nem érdemes kihagyni. Nos, mit mesél rólad az érintésed?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

Az érintések nagyon kifejező és erős nonverbális jelzések. Meg sem kell szólalnotok ahhoz, hogy kiderüljön, milyen mélyen éreztek egymás iránt. Csak öleljétek át a másikat, ez az önkéntelen mozdulat ugyanis többet mesél a párkapcsolatról, mint sejtenétek. Nézd meg a három szerelmespárt, és döntsd el, vajon kik a legboldogabbak együtt? Döntésed a saját párkapcsolatodról árul el nagyon izgalmas részleteket.

boldog párok személyiség teszt

Ha szerinted az első páros a legboldogabb

párkapcsolat személyiség tesztHa ezt a párost választottad, elmondható rólad, hogy önálló és független vagy a párkapcsolatodban. A nő rendkívül büszke a párjára a képen, független típus, akit nem különösebben izgat, mit gondolnak róla mások. A férfi hűséges és odaadó a kapcsolatban. Számára a legnagyobb értéket az elköteleződés, a szövetség jelenti, de meg is tesz mindent érte. Vélhetően ugyanez mondható el a te párodról is. Ez a típusú nonverbális kapcsolat őszinteségről, nyitottságról árulkodik.

Ha szerinted a második páros a legboldogabb

boldog párok személyiség tesztHa ezt a párt tartod a legboldogabbnak, akkor vélhetően te is nagyon fontos szerepet játszol a párod életében. Ez a kép ugyanis pontosan erről mesél. A nő számára mindennél fontosabb, hogy érzelmileg segítse, támogassa párja életét, munkáját, míg a férfi a hagyományos szerepében támogatja rendíthetetlenül a szerelmét. Viselkedésükből a klasszikus női és férfi szerep olvasható ki. A nő rajong a férfiért, a férfi pedig mindent megad, hogy boldognak láthassa őt.

Ha úgy gondolod, a harmadik páros legboldogabb

személyiség típusok teszt boldog párkapcsolatNos, a választásod szerint párkapcsolatodról elmondható, nálatok a férfi vállalja magára a vezetőszerepet, ennek ellenére nem jellemző az alárendeltség. A személyiségtípusok alapján a képről pontosan ez a viselkedésforma tükröződik vissza. A férfi irányítja a kapcsolatot, ő mondja ki a végső döntést a legfontosabb kérdésekben. Türelmetlennek, indulatosnak tűnhet, a hölgy ugyanakkor végtelen nyugalmával, békés természetével és türelmével különleges egyensúlyt teremt a kapcsolatban. Ahogyan nyilvánvalóan te magad is hasonlóan teszel.

(via)

Megosztás Facebookon