Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legönteltebbek

Ezek a csillagjegyek igencsak sokat gondolnak magukról. Mondhatni, ők a legönteltebbek, a legpimaszabbak, a viselkedésükre pedig minden okuk és magyarázatuk meg is van. Hogy melyik a négy legbeképzeltebb csillagjegy, arról a horoszkóp részletesen beszámol. Te is köztük vagy? Akkor van mire büszkének lenned.

Az Oroszlán magasan hordja az orrát

pimasz öntelt csillagjegyek oroszlán horoszkópHogy az Oroszlán sokat gondolna magáról? Miért is ne tenné? Igazság szerint minden oka megvan rá, hogy öntelt és pimasz legyen. És igen, ő az, aki a legmagasabban hordja az orrát. Szívesen jár-kel a mellkasát kidüllesztve, a tollait pedig széttárva, akár egy páva. Büszke és rendkívül magabiztos csillagjegy, tudja mit akar és többnyire el is éri a célját. Pedig neki is van egy másik oldala, elég csak az Óz, a nagy varázsló gyáva oroszlánjára gondolni. Pimaszságával valójában a gyengeségét próbálja palástolni.

A Kosnak mindig igaza van

kos csillagjegy horoszkópA Kos abban a hitben él, hogy neki mindenkor és mindenben igaza van. Nem érdemes vele vitatkozni, mert a verseny lehetőségétől csak még inkább formába lendül, neked meg a hajad hullik ki. Vitathatatlan, neki is van mire önteltnek lennie. A ragyogó megjelenése mellett villámgyorsan vág az esze, lelkes, céltudatos, energikus és nagyon sikeres csillagjegy. Kétségtelen, hogy munkájában nem találni rajta fogást, de még ha hibázna is, úgysem ismerné be, egyébként meg mindig pontosan tudja, mivel és hogyan magyarázza ki magát a kínos helyzetekből.

pimasz öntelt csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek van mire önteltnek lenniük (Getty)

A Bika a leghiúbb csillagjegy

bika pimasz öntelt csillagjegyek horoszkópHa önteltségről esik szó, a Bika sem maradhat ki a listából. És nemcsak öntelt típus, meglehetősen erős a hiúsága is. Szó mi szó, keményen tesz a sikerért, ő a maga szerencséjének a kovácsa. Valódi pénzügyi zseni, bámulatos elme, aki imádja a luxust, a csillogást, de meg is keresi magának az árát. Miért is ne lehetne öntelt, sőt akár pökhendi, hiú és pimasz csillagjegy? Minden oka megvan rá, ő az, aki sosem tartja a markát, sosem kéri mások segítségét, inkább két lábbal áll a földön, és szorgosan teszi a dolgát.

A Mérleg önmagától szédül el

mérleg öntelt csillagjegy horoszkópAz előző három csillagjegy a sikerei, a munkája, a karrierje okán lehet a leginkább öntelt. A Mérleget inkább a balszerencse üldözi, önteltségből ugyanakkor ő sem szenved hiányt. Hogy mégis mire olyan büszke? A külsejére és bámulatos vonzerejére. A hódításhoz nem különösebben kell magát megerőltetnie, válogathat kedvére, hiszen előtte hever a világ. Tény és való, egészen egyedien bánik a külsejével, pontosan tudja, mit és hogyan hangsúlyozzon, és mi az, amivel könnyedén az ujja köré csavarhat bárkit. Akkor miért is ne szédülhetne el magától?

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top