Horoszkóp

Mit üzen az angyalod? Válassz egy képet a válaszhoz

Az angyalok üzenetét nem könnyű megérteni, hiszen a legtöbbször sugallatokat küldenek, vagy szimbólumok segítségével próbálnak segíteni. Ezúttal egyszerűbb a dolgod, csupán választanod kell egyet az angyali képek közül, és máris megismerheted a neked szóló személyes üzenetet.

Melyik angyalt választod? Melyik angyal közvetíti a számodra legfontosabb üzenetet? Melyik a legszebb? Válassz egyet a három angyali kép közül, és máris megkapod a személyre szóló választ.

angyal üzenet jóslatEzt üzeni az 1. angyal

angyalok üzenet segítségHa az első angyalt választottad, hajlamos lehetsz az érzéseket túlzottan elengedni. Angyalod üzenete szerint érjen téged bármi, csupán végy néhány mély lélegzetet, és máris világosan látod az adott helyzetet. Nem érdemes apróságokon felkapni a vizet, inkább picit figyelj befelé önmagadba, és pontosan tudni fogod, mit kell tenned. Angyalod segítségét bármikor kérheted, és ő örömmel támogat téged. Hallgass a szíved hangjára, a békét, a megnyugvást ott találod.

Ezt üzeni a 2. angyal

angyali üzenet segítségAngyalod üzenete szerint a szeretet energiája megállíthatatlanul áramlik az univerzumból hozzád is. Csupán rajtad múlik, a te döntésed, milyen erősen kapcsolódsz ehhez a kiapadhatatlan forráshoz. Valójában semmi egyébre nincs szükséged, mint a szívedbe engedni a legfelemelőbb érzést, a szeretet energiáját. Benned van az erő, hogy megteremtsd a saját valóságodat, és áraszd a szeretetet a környezetednek is. Soha ne becsüld alá önmagadat, a benned lévő erőt és fényt.

Ezt üzeni a 3. angyal

angyali segítség üzenetAngyalod arra kér, próbáld meg elengedni a pénzügyek miatti aggodalmat. Mindent megtettél, hogy a magok, melyeket elvetettél, virágzó növényekké fejlődjenek. A támogatást, a segítséget megkapod, csak kérned kell az angyalokat. A félelmek, az aggódás csak gátolnak a céljai megvalósításában és abban is, hogy észrevedd és megérthesd az angyali jeleket. Az üzenetek nem mindenkor érkeznek abban a formában, ahogyan várnád és többnyire nem is abban az időpontban, amikor reméled. Erős és kitartó hittel képes lehetsz megoldani a problémákat. Bízz és remélj, az angyalok neked is segítened.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top