Horoszkóp

A nagy Valentin-napi kalkulátor

A Valentin-nap minden évben ellentétes, sőt ellentmondásos reakciókat vált ki mindenkiből. Most lelepleződsz: a számmisztika kalkulátorral kiderül, hogy titkon imádod-e a Valentin-napot, vagy csak úgy teszel, mintha kedvelnéd, de ki nem állhatod az egész felhajtást. Egyszerű a dolgod: nem kell a születési dátumod, csak a születésed napja. Keresd meg, és tedd a kezed a szívedre!

Ha 1-én, 10-én, 19-én, vagy 28-án születtél:

Nem bánod, ha ajándékot kapsz. Mindegy, hogy van párod, vagy sincs, a Valentin-napot egy tökéletes ürügynek tartod arra, hogy ünnepelj, illetve ünnepeltesd magad. Imádod, ha ékszert, vagy óriási csokrot kapsz. Odavagy a teátrális dolgokért. Számodra ez nem feltétlenül jár együtt szerelemmel. A rajongóidat az ujjad köré csavarod, de nem viszonzod a rajongásukat. Vigyázz, mert törvényszerű, hogy egyszer fordul a kocka! Mi lesz, ha egyszer te esel bele valakibe? Hogy fogod érezni magad, ha a másik viszonzatlanul hagyja, hogy imádd?…

Ha 2-án, 11-én, 20-án, vagy 29-én születtél:

Számodra az igazi boldogság, ha szeretheted a másikat. Tiszta szívből és tényleg önzetlenül adsz. Erre rajtad kívül senki sem képes. Közben iszonyatosan vágysz rá, hogy valakire támaszkodhass. Ezért bármire képes vagy: önként feladod az önállóságodat, a karrieredet, lemondasz a saját utadról. Csak ne legyél egyedül! Hiszen a kettes szám azt jelenti, hogy „együtt”. Neked ez a természetes közeged. Egyedül elveszettnek érzed magad, és inkább beszerzel egy háziállatot. Ha nincs párod, az tuti, hogy csupán átmeneti állapot.

Ha 3-án, 12-én, 21-én, vagy 30-án születtél:

Amennyiben igazi 3-as vagy, kineveted az egész Valentin-napi rongyrázást. Jót derülsz azokon, akik óriási összegeket költenek mindenféle giccses holmikra. Ha te meg akarod lepni a párodat, biztosan nem tárgyat veszel neki, hanem inkább egy vidám programot szervezel neki. A siker kulcsa a derű, a bohóckodás, a gyermeki, felszabadult mulatozás. De hiszen tart még a farsang. Miért is ne? Egy álarcos beöltözés is belefér. Unalmas folyton komolynak és hasznosnak lenni. Sokkal emlékezetesebb ajándék a kaland, a nevetés, a móka.

Ha 4-én, 13-án, 22-én, vagy 31-én születtél:

4-esként neked csak a praktikus, hasznos dolgok jelentenek értéket. Ennek tükrében a Valentin nap megszámlálhatatlan felesleges bóvlija irritáló a számodra. Ha ajándékot kapsz, csak akkor tudsz örülni neki, ha az gyakorlatias. Te is ilyesmit adnál. Valójában nem lelkesedsz, mert ezt az egészet pénzköltésnek tartod. Szóval helyesebb, ha nem követed a divatot. Te vagy az, aki képes vagy ellenállni az újkori trendnek, és vállalod, hogy nem csatlakozol a Valentin-nap híveihez. Az se zavar, ha emiatt csúnyán néznek rád a többiek.

Ha 5-én, 14-én, vagy 23-án születtél:

Szerinted jó poén a Valentin-nap. Főleg, ha ez valami mulatsággal, partival jár együtt, ahol a hétköznapokat feledve szórakozhatsz. Belőled hiányzik a klasszikus romantikus rész. Inkább a kalandot keresed mindenben. Kérdés, hogy partnered is így gondolkozik-e. Ha igen, akkor minden rendben. De ha nem, akkor bajban vagy. Ki kell derítened, hogy ő mire vágyik. Mert amennyiben nem teljesíted az álmát, garantáltan duzzogás lesz abból, ami remek esemény is lehetne. Ha egyedül vagy, akkor nem kell ilyesfajta bonyodalmakkal kalkulálnod…

Ha 6-án, 15-én, vagy 24-én születtél:

Tipikus 6-osként rajongsz minden alkalomért, amikor ajándékot vehetsz, és kaphatsz. Imádod kényeztetni a szeretteidet. És természetesen imádod, ha téged kényeztetnek. Valószínűleg nem csak a szerelmedet halmozod el ajándékokkal, hanem a barátaidat és a kollégáidat. Vigyázz, mert félre érthetik! Pedig a te szándékod csupán az örömszerzés. Magadból indulsz ki: kedveled a finomságokat. Legyen az csoki, habfürdő, parfüm, stb. A lényeg, hogy az 5 érzékszervedet kényeztesse. A „tejben-vajban fürösztést” nálad szó szerint kell érteni.

Ha 7-én, 16-án, vagy 25-én születtél:

A Valentin-napi rongyrázásból nem kérsz. Mélyen belül elítéled ezt az újkori, amerikai majmolást. Szinte mindent giccsesnek tartasz. Aki ismer, ezt pontosan tudja, és nem hoz olyan helyzetbe, hogy kényszeredetten jó képet kelljen vágnod olyasmihez, amit ki nem állhatsz. Előfordulhat azonban, hogy a párod kedvéért megtanultad elfogadni, hogy ez neki fontos alkalom. Ha erőt veszel magadon, és ajándékot vásárolsz neki, akkor olyat választasz, aminek értelme van. Ez inkább könyv, koncertjegy, vagy egy vacsora, ami nem tipikusan romantikus.

Ha 8-án, 17-én, vagy 26-án születtél:

Számodra a Valentin-nap is kihívás, amikor versenyezni lehet. Ettől válik élvezetessé. Ez első fázis a csábítás és/vagy hódítás. Mindent elkövetsz, hogy a kiszemelted téged válasszon. A második fázis, hogy lenyűgözd, és meggyőzd, hogy te vagy a főnyeremény. Ez a „mutatvány” nem olcsó mulatság. De nem bánod. Pénzt, időt, energiát nem kímélve szervezed meg a legcsodásabb ajándékot, ami lehet egy különleges vacsora, ékszer, vagy utazás. A harmadik fázis, hogy elvarázsold őt. Itt is a versenyszellem munkál benned: másoknál drágább luxus ajándékot veszel.

Ha 9-én, 18-án, vagy 27-én születtél:

Te vagy maga a szivárvány = minden szín benned van. Egy szó mint száz minden variáció megeshet veled: vagy rajongsz a Valentin-napért. Előre készülsz, minden követ megmozgatsz, hogy csodás meglepetést szerezz. Akkor is, ha éppen nincs párod. Másik eset, hogy elbújsz a nyilvánosság elől, bezárkózol csendes, meghitt otthonodba, és ki se dugod az orrod, míg lezajlik a Valentin-napi felhajtás. Erre akkor is képes, vagy, ha szingli vagy, és akkor is, ha van kedvesed. Mindkét esetben meleg hangulatot varázsolsz mécsesekkel, gyertyákkal…

Van két ún. mesterszám:

Ha 11-én születtél:

Nálad a 11-es mesterszám azt jelenti, hogy nem vagy „átlagos” = mindig mindent szokatlan, sőt rendhagyó módon közelítesz meg. A Valentin-napot valószínűleg kiparodizálod. Te vagy a Valentin-napi Grincs, aki kineveti azokat, akik a szerelmet ünnepelnék. Elítéled a közhelyeket és a képmutatást. Te ezt az egészet annak tartod. Ha van párod, őt is ráveszed arra, hogy értsen veled egyet. Nincs más választása, mint veled együtt vallani, hogy van 365 nap arra, hogy kimutassuk, hogy szeretjük egymást. Nem csak Valentin-napon kötelező, elvárt jelleggel.

Ha 22-én születtél:

Nálad a 22-es mesterszám azt jelenti, hogy mindent szenvedéllyel, ezer fokon izzva csinálsz. Kevesen bírják ezt a hőfokot. Ha van párod, akkor becsüld meg őt, mert ritka, mint a fehér holló! Biztos, hogy ő azbeszt ruhában közeledik hozzád. Máskülönben hamuvá porladna. Valentin-nap kitűnő alkalom arra, hogy kifejezd a háládat. Mivel te nem vagy átlagos, ennek kifejezése sem lehet átlagos. A te szeretetnyelved a szex. Vagyis erotikus jellegű ajándék illik hozzád. Ne csak segédeszközökben, vagy jelmezekben gondolkozz! Parfüm, csoki masszázs, afrodiziákum is jó ötlet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top