Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel élheted meg az igaz szerelmet

Egyes csillagjegyekkel különösen harmonikus és boldog párkapcsolatod lehet. A horoszkópból kiolvashatóak azok a típusok, akikkel a legnagyobb valószínűséggel élheted át az igaz szerelmet. Vajon a párod köztük van? Rátaláltál már a hozzád leginkább illő társra?

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként e három csillagjegy között találod a lélekpárodat.

  • kos igaz szerelem horoszkópA Skorpióval kölcsönös, őszinte és nagyon szenvedélyes szerelmet élhetsz meg, amelyben egyaránt nagyra értékelitek egymást. Társad előtt viszont soha ne titkolj semmit.
  • A Nyilassal két tüzes csillagjegy talál egymásra, így nem véletlen, hogy mágnesként vonzódsz hozzá. Elmondható rólatok, kapcsolatotok a mennyekben köttetett.
  • Az igaz szerelmet a Vízöntővel élheted meg.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként az igaz szerelemre ez a három csillagjegy között találhatsz.

  • bika szerelem tökéletes társ horoszkópIgazi szerelmet élhetsz át egy másik Bikával. Pontosan tudjátok és érzitek, mit gondol, mit szeretne a másik. Nyugodt és kiegyensúlyozott párkapcsolat, amelyben mindent megkaphatsz, amire csak vágyakozol.
  • A Szűz hozzád hasonlóan földcsillagjegy, nem véletlenül értékelitek és értitek meg egymást oly erősen. Nagyon hasonlóak az értékeitek, önállóak és függetlenek vagytok, a szerelmetek tartós és elszakíthatatlan.
  • A Bakkal szerelem, csodálat, tisztelt és megértés vár rád.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként ezzel a két csillagjeggyel tökéletes párkapcsolatod lehet.

  • ikrek csillagjegy igaz szerelem horoszkópA Vízöntővel való találkozásod bámulatos és rendkívül különleges. Nem véletlen, hiszen mindketten levegős csillagjegyek vagytok, ezért nagyon sok közöttetek a hasonlóság. Közös úton haladtok, inspiráljátok, motiváljátok a másikat, mágikus ez a párkapcsolat.
  • A Halakkal egészen hihetetlenül összeilletek. Némi kompromisszumra ugyan szükséged lesz mellette, de sokkal több mindenben értetek egyet, mint amennyi ellentét születhet közöttetek.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként ezzel a csillagjeggyel igaz szerelemre találhatsz.

  • rák párkapcsolat igaz szerelem horoszkópA Halakkal való találkozásod valódi és mély érzelmeken alapul. Nem véletlenül, hiszen mindketten vizes csillagjegyek vagytok, ezért az érzések rendkívül fontosak a számotokra. Csodás lelki kapcsolat a tiétek, hihetetlenül összeilletek, ezért is ragaszkodtok a másikhoz életre szólóan.
  • A Skorpióval szavak nélkül értitek egymást. Mélyek és nagyon tartósak az érzéseitek, a végsőkig kitartotok egymás mellett jóban és rosszban, elválaszthatatlanul.
igaz szerelem csillagjegy horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel élheted meg az igaz szerelmet (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként ez a csillagjegy tökéletesen illik hozzád.

  • oroszlán igaz szerelem horoszkópA Mérleg személyében arra a valódi társra találsz, akivel soha nem hagyjátok el egymást. Az is biztos, bármilyen társaságban is jelenjetek meg együtt, minden szempár rátok szegeződik. Figyelmes és nagyon büszke vagy a párodra, elszakíthatatlan, megbonthatatlan az egység közöttetek. Szavak nélkül is tudjátok, mire van szüksége a másiknak. Bámulatos és irigylésre méltó ez a szerelem.
  • A Nyilassal szenvedély, izgalom, inspiráció és valódi szerelem vár rád.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként ezekkel a csillagjegyekkel őszinte és csodás szerelmet élhetsz át.

  • szűz igaz szerelem horoszkópA Bak az a társ, akivel kölcsönösen értékelitek és megértitek egymást. Kapcsolatotokat a sors rendelte, sziklaszilárd, kikezdhetetlen, örökké tartó szerelem ez, hiszen mindketten hűségesek, nagyon megbízhatóak vagytok, és igazán kitartó csillagjegyeknek számítotok. 
  • A Vízöntővel szokatlan, mégis kifejezetten ütős párost alkottok. Ha egyszer egymásba szerettek, örökre együtt maradtok.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként igaz szerelmet élhetsz át ezekkel a csillagjegyekkel.

  • mérleg igaz szerelem horoszkópEgy másik Mérleg pontosan tudja, mire van a párkapcsolatban a legnagyobb szükséged. Hozzád hasonlóan természetesen ő is figyelmes és gondoskodó, romantikus és nagyon gyengéd. Szerelmetek kétségtelenül a mennyben köttetett.
  • Az Ikrekkel tökéletes összhang alakulhat köztetek. Mindketten könnyedek, társaságkedvelők vagytok, ugyanakkor az érzelmek is összekötnek benneteket. Pároddal szellemileg nagyon erős kapocs köthet össze.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként ezekkel a csillagjegyekkel tökéletesen működik a kémia közöttetek.

  • igaz szerelem horoszkópLélegzetelállító szerelmet élhetsz át a Halakkal. Szenvedély, érzelmek, romantika, minden összejöhet közöttetek. Kétségtelenül a leggyönyörűbb szerelmespárok közé tartoztok. A kikezdhetetlen összhangért, a tökéletes harmóniáért nagyon sokan irigyen tekintenek rátok.
  • A Bika romantikus, érzelmes, érzéki és hűséges, épp, mint te. Nem csak a hálószobában izzik közöttetek a levegő, valódi lélektársra találhatsz a személyében.
igaz szerelem horoszkóp

Különlegesen mély szerelmet élhetsz meg ezzel a csillagjeggyel (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként ezekkel a csillagjegyekkel bámulatos a párkapcsolatod.

  • nyilas igaz szerelem horoszkópA Kos mágikus erővel vonz téged, nem véletlen, hiszen két tüzes csillagjegy találkozásából szenvedélyes és tartós szerelem szövődhet.
  • A Vízöntővel izgalmas és inspiráló a szerelmetek. Mindketten szabadok és függetlenek vagytok, keresitek a kihívásokat. Nagyon erősen motiváljátok egymást, közös úton haladtok, együtt tökéletes és elválaszthatatlan párost alkottok.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként ezekkel a csillagjegyekkel igaz szerelemre találhatsz.

  • bak igaz szerelem horoszkópA Halak személyében érzelmes társra lelsz. Pontosan azt adjátok egymásnak, amire a másik vágyik, te biztonságot, stabilitást, kiszámítható érzéseket és hátteret, ő figyelmet, gondoskodást, melegséget, a családot.
  • A Bika pontosan olyan szilárd és megbízható, mint te magad. Közösen és együtt haladva bármit megvalósíthattok. Kikezdhetetlen és nagyon erős kötelekkel kapcsolódsz a párodhoz.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként valódi társra találhatsz ezekben a csillagjegyekben.

  • vízöntő igaz szerelem horoszkópA hozzád leginkább illő tökéletes partnert a Kos személyében találhatod meg. Szenvedély, izgalom, változatosság és szabadság ez a szerelem. Nem is vágysz többé másra.
  • Az Ikrek személyében vonzó és szellemi társra találsz. Kitaláljátok egymás gondolatát, nagy dolgokat alkothattok közösen, nem véletlenül, hiszen mindketten rendkívül intelligens csillagjegyek vagytok.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként számodra ők lehetnek a tökéletes társak.

  • halak igaz szerelem horoszkópA Rák természetes szépsége, kisugárzása, vonzereje szinte azonnal rabul ejt téged. Olyan erős az érzelmi és lelki kötelék közöttetek, amit senki és semmi sem szakíthat el.
  • A Bika érzékisége, romantikus lelke és hűsége olyannyira elvarázsol, hogy azonnal elkötelezed magad mellette. Ha egymásba szerettek, a kapcsolat életre szólóan is tarthat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top