Horoszkóp

5 jel, hogy szellem szállta meg az otthonod

A szellemek nagyon is léteznek. Talán nem kísértenek az otthonodban, de kétségtelenül negatív érzéseket keltenek, és az energiát is jócskán elszívják tőled. Milyen jelek utalnak rá, hogy szellem – vagy akár több is – szállta meg a lakásodat? Ezek a mindenképpen feltűnő jelzések pontosan erre utalnak.

A szellemek téren és időn túli lények. A legtöbben valójában a földi létben ragadtak a test halálát követően. Az itt ragadt, csapdába esett lélek az esetek többségében azon a helyen élt korábban, ahol „kísért”. Az is megtörténhet, hogy ő az egyik sok éve meghalt rokonod, de persze az is előfordulhat, soha nem ismertétek egymást. A szellem elsősorban a helyhez, és nem hozzád kötődik. Neki már nem ezen a síkon kéne „léteznie”, ugyanakkor azért veszélyes, mert az energiádból merít és „táplálkozik”. Nem véletlen, ha gyakran érzed magad minden ok nélkül kimerültnek, fáradtnak, főként a lakásodban. Úgy szabadulhatsz meg a kínzó érzésektől, ha finoman elküldöd a szellemet.

Milyen különös jelei lehetnek, ha szellem szállta meg az otthonodat? Ezek mindenképpen nagyon feltűnőek és elgondolkodtatóak.

1. jel, hogy szellem szállta meg az otthonod

Erősen gyanakodhatsz, amikor különös, semmiből érkező zajok csapják meg a füled. Könnyen gondolhatod, csak álmodtál vagy hallucináltál. Ha többször hallasz furcsa koppanást, esetleg lépteket, kopogást vagy akár furcsa sóhajt, nagyon valószínű, hogy szellem jár a lakásodban

szellem megszállt lakás jelek

Hátborzongató jelekkel üzennek a szellemek

2. jel, hogy szellem él veled együtt

Hátborzongató pillanat lehet, amikor lakásod egyik ajtaja magától kinyílik. Az pedig még inkább elgondolkodtató jel, amikor elindulsz otthonról, már a bejárati ajtót is bezártad, és meglátod, az egyik ablakod tárva-nyitva áll – pedig pontosan tudod, indulás előtt becsuktad. Érdemes elgondolkodnod ezen a különös jelzésen.

3. jel, hogy szellem lakik az otthonodban

Talán korábban sosem fordult elő, hogy nyomtalanul tűnnek el tárgyak a lakásodban, az utóbbi időben mégis egyre többször történik meg veled. Meggyőződésed, azon a helyed hagytad a kulcsod, ahol mindig is szoktad. Mégsem találod. Körbekutatod a lakást, és olyan helyen bukkansz rá, ahová biztosan tudod, te nem tehetted. Lehet, föl sem merül benned a szellem lehetősége, inkább csak boldog vagy, hogy megtaláltad a kulcsokat.

4. jel, hogy szellem szállta meg a lakásodat

A szellemek előszeretettel „babrálnak” a világítással, ha kapcsolatba akarnak lépni veled. Váratlanul egyre több izzó ég ki a lakásban, vagy vibrálni kezdenek. Ez mind olyan jel, amelyből következtethetsz, talán egy szellem is együtt lakik veled.

5. jel, hogy szellem él az otthonodban

Az állatok rendkívül érzékenyek. Bizonyítottan többet érzékelnek a szemmel nem látható világból, mint az emberek. Amikor kedvenced szokásához képest egyre furcsábban viselkedik, olyasmit láthat, amiről te még nem tudsz. Ha merev tekintettel, magát összehúzva figyel ugyanarra a pontra, gyaníthatod, hogy szellemet lát.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top