Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legösszeillőbb párok

A horoszkópból pontosan kiolvashatók a személyiségjellemzők, így arra is egyszerű fényt deríteni, melyik a hozzád igazán illő csillagjegy. Ezek a párok bámulatosan összeillenek, nagyon jól kiegészítik egymást, így az esetek többségében a találkozásból nagy szerelem és hosszú, kiegyensúlyozott, boldog kapcsolat formálódik. Vajon te és a párod köztük vagytok?

A Kos és a Vízöntő ütőképes párost alkot

szerelem horoszkóp kosösszeillő csillagjegyek vízöntő horoszkópA Kos és a Vízöntő találkozásából heves és izzó párkapcsolat alakul. Mindketten céltudatosak, lendületesek, szenvedélyesek, ragaszkodnak a szabadságukhoz, az önállósághoz. Izgalmasak, ösztönösek, erősen inspirálják, motiválják és támogatják egymást. Mindketten rajonganak az újdonságokért, a változatosságot, a kihívást keresik az életükben. Annyira összeillenek, hogy szavak nélkül is pontosan tudják, mire vágyik, mit szeretne a másik. A hálószobában izzik közöttük a levegő, tökéletes kapcsolatukért nem véletlenül irigylik őket olyan sokan. A Vízöntő az ötletekben rendkívül erős, míg a Kos a kivitelezésben, így könnyedén találnak maguknak közös célokat, amelyeket még hatékonyabban valósítanak meg.

A Halak és a Rák a legérzékibb páros

összeillő csillagjegyek halak horoszkópösszeillő csillagjegyek rák horoszkópMindketten vizes csillagjegyek, ezért nem véletlen, hogy a Rák és a Halak az egyik legérzékibb és legérzelmesebb szerelmespár. Mindketten nagyon vágynak a szeretetre, ugyanakkor gondoskodóak, és nagyon odafigyelnek egymásra. Szavak nélkül is értik és érzik egymás lelkiállapotát, pontosan tudják, hogyan fejezzék ki az érzéseiket, hogyan támogassák egymást érzelmileg, ezért sem véletlen, hogy olyan nagyon ragaszkodnak a másikhoz. Kapcsolatuk olyan, mint egy romantikus kötés, elválaszthatatlan, kikezdhetetlen, megbonthatatlan. Kifejezetten összeillő csillagjegyek, vállalják egymásért a felelősséget, a szeretetük kiapadhatatlan, talán néha túl is csordulhat. A realitás időnként hiányozhat a kapcsolatból, mégis erős intuíciójuknak köszönhetően a legproblémásabbnak tűnő helyzetben is megtalálják a megoldást.

A Bika és a Bak a leggyakorlatiasabb szerelmespár

összeillő csillagjegyek bika horoszkóp szerelemösszeillő csillagjegyek bak horoszkópA két föld jegyű csillagjegy stabilan, két lábban áll a földön. A Bika és a Bak egyaránt rendkívül logikusan gondolkodik, gyakorlatias, kitartó, megbízható és nagyon hűséges típus. Nem véletlenül értenek egyet szinte mindenben az élet dolgait illetően, és nem véletlenül valódi lélektársak. Mindketten szeretik a munkájukat, szorgalmasak, és persze az anyagi biztonság is meghatározó számukra. Nem szórják a pénzt, de nem is verik a fogukhoz a garast, megengedik maguknak a minőséget, ha már egyszer keményen megdolgoztak érte. Céltudatosak, ösztönzik és segítik egymást. Talán a legnagyobb kihívást a lazítás jelenti számukra, hajlamosak ugyanis túl komolyan venni az életet, még a szabadságuk alatt is képesek a munkával foglalkozni. A szerelmük erős és kikezdhetetlen, egymás társaságában érzékiek, odaadóak, szenvedélyes csillagjegyek.

összeillő csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesen összeillenek (Getty)

(via culture hook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top