Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a flörtölés bajnokai

Ezek a csillagjegyek úgy flörtölnek, hogy talán magad is belepirulsz. Kétségtelenül elbűvölőek, ezért nem egyszerű a kisugárzásuknak ellenállni. Lehengerlő mosolyukkal és egyedi szövegükkel téged is levesznek a lábadról. Esetleg te is a flört bajnokai közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Skorpió varázsának nem könnyű ellenállni

skorpió csillagjegy flört horoszkópHa a Skorpió téged nézett ki magának, menthetetlenül elvesztél. Csípése épp oly veszélyes, mint az apró állaté, amely után a nevét kapta. Valójában meg sem kell szólalnia ahhoz, hogy a csapdájába sétálj, úgy vezet meg, hogy szinte észre sem veszed. Elbűvölő és igéző tekintetével flörtöl, kisugárzása misztikus és titokzatos, önkéntelenül is szeretnéd megfejteni a belőle áradó rejtélyt. Aztán amikor rájössz, továbbra sem tudsz róla semmit, ő a legapróbb részletet is kiszedte belőled. Az ujja köré csavart, és szó szerint elvarázsolt téged.

A Szűz nem olyan félénk, mint amilyennek látszik

szűz csillagjegy flört horoszkópA Szűz megjelenésében mindenkor elegáns, könnyed és kifinomult, az ízlése remek. Amilyen visszafogottnak és félénknek tűnhet elsőre, pontosan olyan jól tudja, hogyan viselkedjen és mit tegyen, hogy a flörtölést csak te vedd észre, senki más. Nagyon udvarias típus, lágy és kimunkált minden mozdulata. Magával ragadó és persze ellenállhatatlan, mégsem tolakodó. Miközben megtartja a kellő távolságot, mégis egyre közelebb kerülsz hozzá. Önkéntelenül is keresed a társaságát, mert épp a visszafogottságával hívja fel magára a figyelmet. Nem tudsz róla nem tudomást venni, ő pedig ekkora már elérte nálad, amit akart.

A Kos pontosan tudja, hogyan flörtöljön

A Kos kétségtelenül rendkívül ambiciózus csillagjegy. Amit a fejébe vesz, attól nem tágít. Ha kinézett magának, pillanatig sem fog habozni, hogy meghódítson-e. A kihívásokat alapból is imádja, ezért is teszed jól, ha nem adod magad könnyen. Érezze, van miért versenyeznie és küzdenie, ha túlzottan hevesnek tűnne, érdemes picit lehűteni. Szívesen flörtöl, ő az, aki nem beszél mellé, inkább gyorsan a lényegre tér. Magabiztos, lehengerlő típus, pontosan tudja, mit és hogyan mondjon, hogyan viselkedjen, hogy a lélegzeted is elálljon, és képtelen légy visszautasítani őt. Nagyon hiteles típus, minden kimondott szót pontosan úgy is gondol.

flört horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a flörtölés bajnokai

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top