nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Mit látsz a képen először? Így éled meg a szerelmet

Mit látsz a képen először? Így éled meg a szerelmet

Vajon mit látsz ezen az összetett és igencsak becsapós képen először? Milyen részlet villan fel egyértelműen a szemed előtt? Válaszod több érdekességet mesél arról, hogyan leszel szerelmes – vagy épp ellenkezőleg, mennyire félted a szíved. Mutasd meg a párodnak is, és gyorsan kiderítheted, mit érez irántad. Izgalmas teszt? Az lesz!
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A szerelem, a szeretet a legcsodásabb emberi érzés. Többet jelent, mint egy csokor virág, és többet a legszebb szónál is. Amikor elhatalmasodik rajtad a szerelem érzése, szinte biztosan rózsaszínű szemüvegen át látod új szerelmedet és a világot. Valójában természetes, hogy minden megváltozik körülötted, kinyílik az életed, minden sokkal színesebb és ragyogóbb. Ilyenkor a korábbi csalódásokat is elfelejted, nem számít többé, mi történt a múltban, csak az a fontos, amit most érzel.

Személyiségtípusától függően mindenki másként éli át a szerelmet. Gondolkodtál már rajta, te milyen típusú szerelmes vagy? Ez a különleges szerelemteszt rávilágít mindarra, ami az euforikus érzés közben elkerüli a figyelmedet. Vajon mit látsz először a képen? Így éled meg a szerelmet.

személyiség teszt szerelem

Az idős férfi arca rajzolódott ki először előtted

Látásmódod alapján nem állítható rólad, hogy azonnal szerelmes lennél, mindig egy tágabb képet keresel a párkapcsolatban. Szereted a romantikus gesztusokat, de önmagában ez még kevés nálad a boldogsághoz. Tisztában vagy vele, a szerelem elmélyüléséhez időre van szükség, a bizalmat nem adod könnyen, hiszen számodra ez az egyik legfontosabb érték. Amikor viszont a partnered is hozzád hasonlóan gondolkodik, talán nem kéne akadályokat gördítened a kapcsolat kibontakozása elé. Talán fejben még ezt is pontosan tudod, mégis úgy gondolod, az igaz szerelem és párkapcsolat sokkal többet jelent egyetlen csokor virágnál és egy gyertyafényes vacsoránál.

A lovas férfit pillantottad meg először a képen

Döntésed szerint úgy tűnik, téged nem könnyű betörni és megszelídíteni. Valójában lényegtelen, mennyire is próbálkoznak mások elnyerni a szerelmedet, nincs könnyű feladatuk, hiszen nem teszed kockára a szívedet. Valahogyan mindig megállod, hogy ne add oda magad. Az igazit, a számodra tökéletes partnert keresed. Persze semmi gond azzal, ha nem aprózod el magad, viszont a tökéletes keresése közben könnyen lemaradhatsz az igazán megfelelő és valódi társról. Érdemes kinyitnod a szemed és körbetekinteni, a tökéletes szerelem talán máris ott van melletted.

A földön alvó hölgyet vetted észre először a képen

Válaszod alapján úgy tűnhet, a múltban nagyon komolyan megsérült a szíved, nagy és mély fájdalmat, csalódást élhettél át. Most még szinte rettegsz attól, hogy megnyisd a szíved egy új érzés, egy új partner felé. Nagyon sokan élnek át fájdalmat, traumát az életükben, ami ugyanakkor nem jelenti azonnal azt, hogy a következő szerelem is csalódással ér majd véget. Ha nem szavazol bizalmat egy új társnak, tény és való, csalódás sem érhet, de a különleges és boldog érzést sem élheted át ismét. Neked is jár a valódi szerelem, csupán hinned kell benne.

A sebesen haladó folyót láttad meg először a képen

Válaszod szerint elmondható rólad, hogy nem igazán esel szerelembe, ugyanakkor a szerelem lehetősége, az ötlet nagyon is tetszik neked. Igazi szabad lélek vagy, aki nem szívesen adja fel a függetlenségét, a szerelem helyett inkább utazol, kutatod és járod a világot. Talán épp itt az ideje, hogy lassíts egy kicsit, hogy megpihenj. Miért is ne vonhatnád be a párodat is a felfedezés örömébe? Talán olyan úticélokat ismer, amelyeken te még sosem jártál. Miért maradnál akkor egyedül? Miért is ne osztozhatnál az élményben?

(via space to the world)

Megosztás Facebookon