nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Melyik telihold tetszik a leginkább? Izgalmas üzenet vár rád

Melyik telihold tetszik a leginkább? Izgalmas üzenet vár rád

Ha már teljes holdfogyatkozás történt a napokban, és 150 éve nem látott égi jelenségnek lehettünk tanúi, akkor íme egy különleges teszt. Melyik telihold tetszik a leginkább? Választásodhoz személyes üzenet, jóslat kapcsolódik. Vajon mit üzen ezúttal az univerzum? Mi az, amire mindenképpen érdemes a következő napokban odafigyelned? Tanulságos részletek következnek.
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A hold kiszámítható, rendkívül megbízható és hűséges társa életednek. Soha nem hagy el, soha nem késik, rendíthetetlenül halad az égbolton a maga útján sejtelmes fényt sugározva az éjszakában. Telihold idején különösen látványosan ragyog az égbolton. Misztikus, rejtélyes és nagyon különleges energiákat sugároz. Nem véletlen, hogy jósolni vagy a mágikus szertartásokat kipróbálni is telihold idején érdemes a leginkább.

Most magadnak is jósolhatsz kihasználva a telihold erejét. Nézd meg ezeket a káprázatos képeket, és válassz egyet a teliholdak közül. A közeli jövőre vonatkozó személyes üzenetet a képek alá görgetve találod.

telihold üzenet teszt jóslás

Az 1. telihold üzenete

Légy óvatos, ne tedd kockára sem a szerelmi életedet, sem a pénzügyeket. Ha igazán biztonságban szeretnéd tudni a pénzed, ne bízd másokra és ne bízz meg mostanában mások tanácsaiban sem, inkább hallgass az ösztöneidre és kezeld magad. A párkapcsolatodra is veszély leselkedik, figyelj a társadra többet, töltsetek együtt minél több időt, ellenkező esetben könnyen elveszítheted őt. Nyisd meg a szíved, és újra fellobban közöttetek a szenvedély. Ha még egyedül élsz, nagyon közel már az izgalmas és mindent elsöprő találkozás. Ez az időszak a legalkalmasabb rá, hogy megtedd a megfelelő lépéseket. Nagyon bölcs és megfontolt ember vagy, használd a képességedet. Azonnal megérzed, amikor valaki be akar csapni vagy elárul téged, a megérzéseid ebben az időszakban még erősebben működnek.

A 2. telihold üzenete

Ha ez a Hold és égbolt tetszik a leginkább, akkor elmondható rólad, rendkívül erősek a megérzéseid. Mindenkor nagyon átgondolod, megfontolod a lehetőségeket, mielőtt meghoznád a végleges döntést, pedig az intuíciódra figyelve könnyedén megoldhatnád a problémákat. A pénzügyekkel kapcsolatos utolsó erőfeszítéseid sokat segíthetnek, hogy elrendezhess minden fontos ügyet az életedben. A múltban meghoztál egy ítéletet, egy döntést, ami veszteségekkel járt, az abból leszűrt tanulságok vezetnek téged most az utadon, a lelked végre megkönnyebbülhet, fellélegezhet. A mostani tökéletes időszak arra, hogy új kihívásokba fektesd az energiádat és a bőség beköszöntsön az életedbe. Öröm és boldogság vár rád, amit mindenképpen megoszthatsz majd a szeretteiddel is. Úgy tűnik, megkaptad végre az áldást, amire nagyon vártál.

A 3. telihold üzenete

Néhány hónap, néhány telihold, és végre kézzel foghatóan tapasztalhatod az anyagi gyarapodást. Előléptethetnek a munkahelyeden, vagy a vállalkozásod új erőre kap, esetleg új feladatok, új kötelezettségek lendítik fel a pénzügyi helyzetedet. Az érzelmi életedben, a párkapcsolatodban sem kell végre nagyobb problémákkal szembenézned, boldogság vár rád, az aggódást, a félelmeket elengedheted végre. A párkapcsolatban megtalálhatod önmagad, azt adhatod, aki vagy, végre önmagad lehetsz, és olyan izgalmas tulajdonságokat fedezhetsz fel, amelyekről eddig fogalmad sem volt, hogy ott rejtőznek benned.

(via mystical raven)

Megosztás Facebookon