Horoszkóp

Válassz egy ősi szimbólumot. Ez a különleges képesség rejlik benned

Ezek az első pillantásra egyszerűnek tűnő, pogány szimbólumok bámulatos jóslatot közvetítenek. Az őselemek ereje is megjelenik bennük, de számos izgalmas információt és különleges üzenetet tudhatsz meg általuk önmagadról és a jövődről. Hogy melyik szimbólum energiája hat rád a leginkább? Válassz egyet, és minden kérdésedre választ kapsz.

Ezek az ősi pogány és mágikus szimbólumok felfedik azt a mélyen rejlő erőt, amiről könnyen lehet, nem is tudtad eddig, hogy benned lakozik. Nézd meg alaposan a szimbólumokat, és válassz egyet a négy közül. A rajzok az őseleme, a víz, a tűz, a levegő és a föld energiáját közvetítik, más és más jelentést hordoznak. Hogy megtudhasd, vajon milyen lehetőségeket tartogat a közeli jövő, ezúttal is érdemes a megérzésekre hallgatva döntened, majd elolvasni a rád érvényes és izgalmas üzenetet.

 ősi szimbólumok őselemek tűz víz levegő föld

Az 1. ősi szimbólum: a víz

víz elem ősi szimbólumA lefelé fordított háromszög a víz elem szimbóluma. Ha ezt választottad, a belső erőd az áramlás, a flow. Nem árt ugyanakkor találékonynak lenned, hogy érezhesd, átélhesd az áramlást. Amikor sikerül, szinte forgószélként söpörsz végig. Ismerőseid ilyenkor csodálattal tekintettel rád. A víz elem nőies, feminin energia, amelynek jelentése nagyon erősen kapcsolódik az istennőkhöz. A nyugati égtájat képviseli, a gyógyítás, a megtisztulás szimbóluma is, színe a kék. Gondolj csak a szentelt vízre, amely a spirituális utadon támogat. Szentelt vízzel keresztelnek és áldanak meg. Telihold idején a jósláshoz, meditációhoz kiválóan alkalmas a vízzel teli üveggömb. Szinte szó szerint felvillan a jövő előtted. Ha teheted, tölts minél több időt vízparton, lélekben kapcsolódj a víz áramlásához, és engedd el a hullámokkal a negatív érzéseket, és töltsd fel magad örömmel, boldogsággal.

A 2. ősi szimbólum: a levegő

levegő elem jóslat ősi szimbólumHa a levegő elem ősi szimbólumát választottad, akkor belső, talán még fel sem fedezett erőd az intuíció. A levegő az intelligenciát, a kommunikációt, a bölcsességet, az elme erejét képviseli. A keleti égtájat jelöli, férfias, maszkulin energia, a lélekhez kapcsolódik, és a lélegzetvétel szimbóluma is, míg színe a sárga és a fehér. Számodra még fontosabb, hogy amikor lágyan fúj a szél, a szabadban töltsd az idődet, és engedd, hogy segítsen téged az ereje. Képzeld el, amint a friss áramlatok átölelnek és megóvnak a problémáktól. Engedd szabadjára a benned dúló negatív energiákat, a szélnek pedig, hogy feltöltse a lelked. Gondolatban, mint egy kedves embert, öleld át a szelet, és engedd, hogy energiájával a céljaid felé röpítsen. A szelet, és vele együtt a levegő elemet számtalan mágikus szertartás alkalmával használják. A tündérek tipikusan azok, akik a széllel lebegnek. Add át magad a levegőnek és add át magad bátran az intuíciódnak is.

A 3. ősi szimbólum: a föld

föld elem ősi szimbólum üzenetHa a föld elemre esett a választásod, a belső erőd a gyarapodás, a fejlődés képessége. Maga a bolygó, a Föld a termékenység, a bőség, a jólét szimbóluma is. Az anyaföld az egyik legősibb szimbólum, nőies, feminin energiákat képvisel. Tavasszal a természet újjáéledésével a föld is megújul és készen áll a bőségre, a gyarapodásra. A Föld folyamatosan mozog, kering a Nap körül, újra és újra változik és megújul. Ahogyan változnak az évszakok, valójában pontosan ugyanígy követheted nyomon a föld változását is. Tavasszal születés, majd a nyáron és az őszön át a fejlődést a halál, a megsemmisülés követi a téllel. A körforgás folyamata soha nem áll meg, az újjászületéssel halad tovább. A föld stabil és megbízható, szilárd és kiszámítható tulajdonságokat visel, Észak az égtája, színe a barna és a zöld. A föld elem anyagi gazdagságot, bőséget, a fejlődés lehetőségét biztosítja neked. Amikor az otthon biztonságát és harmóniáját, a családi szeretetet, a szívből jövő áldást érzed, a föld energiájával kapcsolódtál és kerültél összhangba.

A 4. ősi szimbólum: a tűz

tűz elem ősi szimbólum üzenetHa a tűz elem szimbólumát választottad, belső erőd az igazságban rejlik. A tűz elem, amennyire romboló hatású, épp olyan kreatív és építő jellegű is. A megtisztulás jelképe, férfias, maszkulin energiákat közvetít. Égtája Dél, színe a vörös vagy piros, óriási erőt, akaratot jelképez. A talpára állított háromszög Isten és az isteni igazság, az egység jelképe. Az igazságot tanulással, bölcsességgel, lépésről lépésre ismerheted meg. Ha szeretnél rátalálni erre a különleges belső erőre, használd a gyertyamágiát. Egyetlen füstölő is elegendő ahhoz, hogy a jövőbe pillanthass. A tűz elem segít utat és persze fényt mutatni, hogy megvalósíthasd a vágyaidat. A tűz használata szinte egyidős az emberiséggel, minden mágia alapvető kelléke. Rombold le, égesd fel mindazt, amire már nincs szükséged, ami idejét múlta, és gyújts egy újabb lángot az újjáéledéshez, az új célok megvalósításához.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top