Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a legboldogabb Valentin-napjuk lesz

A Valentin-nap a szerelmeseké. Sokan már most azon gondolkodnak, vajon mivel lepjék meg párjukat. Apró figyelmesség is bőven elegendő, egy szívből érkező ölelés, néhány bonbon vagy egy szál vörös rózsa. Néhány csillagjegy különösen csodás napra ébredhet február 14-én. A horoszkópból minden további részlet kiderül. Te és párod köztük vagytok?

A Bika és a Rák csodás Valentin-napra ébrednek

valentin-nap horoszkóp bika csillagjegyvalentin-nap rák csillagjegy horoszkópA Bika és a Rák az egyik leggyönyörűbb szerelmespár, nem mellesleg talán a legromantikusabb is. Ők egyetlen Valentin-napot sem mulasztanának el. Idén minden okuk meglesz az ünneplésre, hiszen igazán szerencsésnek és boldognak érezhetik magukat egymás társaságában. A tökéletes Valentin-nap idén közös főzéssel és finom vacsorával telik majd. Hogy miért is illik ennyire egymáshoz a Bika és a Rák? A válasz egyszerű. A Rák feltételek nélkül fogadja el szerelmét, míg a Bika pontosan azt az érzelmi és anyagi támaszt nyújtja párjának, amire a legjobban vágyik. Mindketten mélyen éreznek, figyelmesek és gondoskodó típusok, ugyanakkor meglehetősen birtoklóak is, ezért a kapcsolatban igen gyakran felüti a fejét a féltékenység. A problémákat mindig meg tudják beszélni, a hazugságot egyikük sem viseli, nem véletlen, hogy nagyon őszinték egymáshoz. Hűséges csillagjegyek, így kívülről sokan nem értik a féltékenységet. Valójában egyikükre sem jellemző a túlzott magabiztosság, az önbizalmukat a korábbi csalódásokból eredő félelem sem erősíti.

Az Ikrek és a Vízöntő különleges Valentin-napra számíthat

valentin-nap ikrek csillagjegy horoszkópvalentin-nap vízöntő csillagjegy horoszkópAz Ikrek és a Vízöntő valójában nem különösebben tartják számon a Valentin-napokat. Idén ugyanakkor még ők is kivételt tesznek. Forró és illatos fürdőben lazítva beszélhetik meg az élet dolgait. Ez a két csillagjegy bámulatosan egészíti ki egymást, valódi lélektársra találnak a másik személyében. Mindketten önállóak, függetlenek és vidám típusok. Monogám párkapcsolatban ugyanakkor csak ritkán érzik jól magukat, egymás társaságában mindez magától értetődő a számukra. Amellett, hogy szavak nélkül is értik és érzik egymás rezdülését, hagyják élni, levegőhöz jutni a másikat. Egyikőjükre sem jellemző a féltékenység, az ex-párjaikkal is szívesen tartják a kapcsolatot anélkül, hogy bármilyen veszélyt jelentenének kettőjükre. Mindent meg tudnak beszélni egymással, inspirálják, segítik szerelmüket az élet bármely más területén is.

A Szűz és a Bak Valentin-napja munkával telhet

valentin-nap szűz csillagjegy horoszkópvalentin-nap bak csillagjegy horoszkópA Szűz és a Bak bámulatos párost alkot, érdekes módon mégsem annyira gyakori ez a szerelem. Kívülről úgy tűnhet, mintha ők lennének a világ legunalmasabb szerelmespárja, persze belülről mindezt egészen másként érzik  és élik meg. A külvilág felé csak óvatosan mutatják meg a szerelmüket, amikor kettesben tölthetik az időt, szinte felrobban a levegő, elképesztően működik közöttük a kémia. Nagyon hasonló értékeket képviselnek, mindketten szorgalmasan és keményen végzik a feladatokat, nagyon gyakorlatiasak, precízek, megfontoltak, logikusan gondolkodnak, kiváló a problémamegoldó képességük. És pontosan ezért működik olyan jól együtt a Bak és a Szűz. Ők is nagyon független csillagjegyek, nem töltik együtt minden idejüket, sőt megvan a maguk hobbija, amihez ragaszkodnak is. A Valentin-napokért nem rajonganak különösebben, vélhetően munkával töltik az időt, de az biztos, hogy az apró figyelmességről idén még ők sem feledkeznek el.

valentin nap csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek boldoságra számíthatnak Valentin-napon (Getty)

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top