nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Februári horoszkóp: úttörő módon kereshetjük az új utakat

Februári horoszkóp: úttörő módon kereshetjük az új utakat

A Mars és az Uránusz között létrejövő fényszögkapcsolatból arra következtethetünk, hogy reakcióink szokatlanul gyorsak lehetnek. Úttörő módon kereshetjük az új utakat, az új lehetőségeket, amelyekkel sikert érhetünk el.
Izing Klára
Izing Klára
f Ajánlom

Kos:

Olyan új lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt a környezetedben többen úgy vélekedhetnek: neked csak megszületni volt nehéz. Nem kedvez viszont az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha lehet, utazást el kellene halasztani. Ha nem lehetséges, akkor vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládikót, és az összes biztosítást kösd meg. A szerelem ege viszont vakítóan kék lehet…

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben nehéz, talán elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. Talán még a szakítás lehetősége is felmerülhet, amely hatással lehet a megélhetésedre is. Az egészségedre jobban kellene ügyelni, mert egy betegség egyik pillanatról a másikra átmenetileg kivonhat a forgalomból. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, talán a számodra fontos dologban lehettek közös nevezőn.

Ikrek:

A munkahelyeden meg kell acéloznod az idegeidet, mert olyan helyzet jöhet létre, amelybe nem szabadna belemenni. Ugyanis ezzel csak saját magad alatt vághatod a fát. A felettesednél sem lenne most érdemes előadni mindazt, amit szeretnél, mer neki is megvan a maga baja. Nem lesz nyitott arra, amivel előállsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamos az agresszív viselkedésre. Ezért ne menj bele vitás ügybe.

Rák:

A titkok hónapjának bátran nevezhető ez a mostani. Hiszen olyan dolgok juthatnak a tudomásodra, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Illetve te kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyre jó lenne, ha a titok sűrű szövésű fátyla borulna. A munkában olyan változás történhet, amelyet még akkor sem kellene elutasítani, ha esetleg nem fizetnek annyit, mint amennyit szeretnél. Mert később a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

Oroszlán:

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Talán a kedvesednek elege lesz a jelenlegi helyzetből, és még az is lehet, hogy ennek hatására véget vethet a viszonyotoknak. Rokon miatt is tele lehetsz aggodalommal. Nem csak a környezetedben vannak olyanok, akik egészségi problémával küszködnek. Téged is ledönthet a lábadról egy betegség. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most áldás van.

Szűz:

A házasságokat, régi párkapcsolatokat nehézzé tehetik az anyagi ügyek. De az is megeshet, hogy a társad nem mond el mindent neked, ami nyomasztja. Az ő viselkedése hatással van rád, és ez miatt te is bizonytalanná válhatsz. Kérd meg, hogy ossza meg veled a gondjaid, mert ez jó hatást gyakorolhat a viszonyotokra. Balesetveszélyes ez az időszak, ne rohanj, ne kapkodj. Banki ügyet most bonyolíts.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad váratlanul olyan dologgal állhat elő, amelyet ha képes vagy tolerálni, akkor a viszonyotok sokkal erősebbé válhat. De az is lehet, hogy a sors most olyan valakivel hoz össze, akivel később talán hivatalosan is összekötheted az életedet. Pénzügyek dolgában óvatosabbnak kellene lenned, mert elszaladhat veled a ló. A kollégák között van olyan, akivel most nagyon jól kijöhetsz.

Skorpió:

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz ebben a hónapban. Olyan bevételre is sor kerülhet, amelyre talán nem számítasz, így nem fogsz kiborulni a kiadások miatt sem. Érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet is bonyolítani. A szerelemben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van arra, hogy kimondd, mit érzel iránta. Érdemes most új hobbiba vágni.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a szerelem ege vakítóan kék lehet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel el tudod képzelni az életedet. De az is lehet, annyira összhangban vagytok, be tudjátok fejezni a másik mondatát. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Mert lesz ugyan kiadásod, de jelentősebb bevételre is szert tehetsz. Közvetlen környezetedben valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná.

Bak:

Kiderülhet, hogy csak magadra számíthatsz. Ezért kissé csalódottnak érezheted magad. A kiábrándulásból gyorsan magadhoz térhetsz, ha a gondodat kibeszéled egy olyan valakivel, akiben megbízol, és akinek a tanácsait eddig is megfogadtad. Figyelmednek a középpontjában most a pénz állhat. Olyan lehetőséget is az utadba sodorhat most az élet, amely miatt talán a luxusnak számító dolgokat is megveheted.

Vízöntő:

Nem szabad elveszítened a fejedet még akkor sem, ha esetleg a megélhetés frontján nehéz helyzet jöhet létre. Ne idegeskedj, ne kapkodj, mert a dolgok maguktól megoldódhatnak. A baráti kapcsolataid között vannak olyanok, amelyek most megszűnhetnek. De nem érdemes miatta könnyet ejteni, mert ennek a viszonynak lejárt az ideje. Váratlan találkozás felvillanyozhat, és talán még hasznát is veheted.

Halak:

Olyan pénz állhat a házhoz, amelyért talán nem kell megdolgoznod. Vagy ez egy olyan lehetőség, amelyet képtelenség visszautasítani. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan szituáció alakulhat ki, amely elsősorban a felettesed helyzetét érintheti, de hatással lehet a te megélhetésedre is. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki iránt már régóta gyengéden érezhetsz. Jótékony cselekedetre is ragadtathatod magad, ami boldoggá tehet.

Megosztás Facebookon