Horoszkóp

Februári horoszkóp: úttörő módon kereshetjük az új utakat

A Mars és az Uránusz között létrejövő fényszögkapcsolatból arra következtethetünk, hogy reakcióink szokatlanul gyorsak lehetnek. Úttörő módon kereshetjük az új utakat, az új lehetőségeket, amelyekkel sikert érhetünk el.

Kos:

Olyan új lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt a környezetedben többen úgy vélekedhetnek: neked csak megszületni volt nehéz. Nem kedvez viszont az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha lehet, utazást el kellene halasztani. Ha nem lehetséges, akkor vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládikót, és az összes biztosítást kösd meg. A szerelem ege viszont vakítóan kék lehet…

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben nehéz, talán elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. Talán még a szakítás lehetősége is felmerülhet, amely hatással lehet a megélhetésedre is. Az egészségedre jobban kellene ügyelni, mert egy betegség egyik pillanatról a másikra átmenetileg kivonhat a forgalomból. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, talán a számodra fontos dologban lehettek közös nevezőn.

Ikrek:

A munkahelyeden meg kell acéloznod az idegeidet, mert olyan helyzet jöhet létre, amelybe nem szabadna belemenni. Ugyanis ezzel csak saját magad alatt vághatod a fát. A felettesednél sem lenne most érdemes előadni mindazt, amit szeretnél, mer neki is megvan a maga baja. Nem lesz nyitott arra, amivel előállsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamos az agresszív viselkedésre. Ezért ne menj bele vitás ügybe.

Rák:

A titkok hónapjának bátran nevezhető ez a mostani. Hiszen olyan dolgok juthatnak a tudomásodra, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Illetve te kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyre jó lenne, ha a titok sűrű szövésű fátyla borulna. A munkában olyan változás történhet, amelyet még akkor sem kellene elutasítani, ha esetleg nem fizetnek annyit, mint amennyit szeretnél. Mert később a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

Oroszlán:

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Talán a kedvesednek elege lesz a jelenlegi helyzetből, és még az is lehet, hogy ennek hatására véget vethet a viszonyotoknak. Rokon miatt is tele lehetsz aggodalommal. Nem csak a környezetedben vannak olyanok, akik egészségi problémával küszködnek. Téged is ledönthet a lábadról egy betegség. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most áldás van.

Szűz:

A házasságokat, régi párkapcsolatokat nehézzé tehetik az anyagi ügyek. De az is megeshet, hogy a társad nem mond el mindent neked, ami nyomasztja. Az ő viselkedése hatással van rád, és ez miatt te is bizonytalanná válhatsz. Kérd meg, hogy ossza meg veled a gondjaid, mert ez jó hatást gyakorolhat a viszonyotokra. Balesetveszélyes ez az időszak, ne rohanj, ne kapkodj. Banki ügyet most bonyolíts.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad váratlanul olyan dologgal állhat elő, amelyet ha képes vagy tolerálni, akkor a viszonyotok sokkal erősebbé válhat. De az is lehet, hogy a sors most olyan valakivel hoz össze, akivel később talán hivatalosan is összekötheted az életedet. Pénzügyek dolgában óvatosabbnak kellene lenned, mert elszaladhat veled a ló. A kollégák között van olyan, akivel most nagyon jól kijöhetsz.

Skorpió:

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz ebben a hónapban. Olyan bevételre is sor kerülhet, amelyre talán nem számítasz, így nem fogsz kiborulni a kiadások miatt sem. Érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet is bonyolítani. A szerelemben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van arra, hogy kimondd, mit érzel iránta. Érdemes most új hobbiba vágni.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a szerelem ege vakítóan kék lehet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel el tudod képzelni az életedet. De az is lehet, annyira összhangban vagytok, be tudjátok fejezni a másik mondatát. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Mert lesz ugyan kiadásod, de jelentősebb bevételre is szert tehetsz. Közvetlen környezetedben valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná.

Bak:

Kiderülhet, hogy csak magadra számíthatsz. Ezért kissé csalódottnak érezheted magad. A kiábrándulásból gyorsan magadhoz térhetsz, ha a gondodat kibeszéled egy olyan valakivel, akiben megbízol, és akinek a tanácsait eddig is megfogadtad. Figyelmednek a középpontjában most a pénz állhat. Olyan lehetőséget is az utadba sodorhat most az élet, amely miatt talán a luxusnak számító dolgokat is megveheted.

Vízöntő:

Nem szabad elveszítened a fejedet még akkor sem, ha esetleg a megélhetés frontján nehéz helyzet jöhet létre. Ne idegeskedj, ne kapkodj, mert a dolgok maguktól megoldódhatnak. A baráti kapcsolataid között vannak olyanok, amelyek most megszűnhetnek. De nem érdemes miatta könnyet ejteni, mert ennek a viszonynak lejárt az ideje. Váratlan találkozás felvillanyozhat, és talán még hasznát is veheted.

Halak:

Olyan pénz állhat a házhoz, amelyért talán nem kell megdolgoznod. Vagy ez egy olyan lehetőség, amelyet képtelenség visszautasítani. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan szituáció alakulhat ki, amely elsősorban a felettesed helyzetét érintheti, de hatással lehet a te megélhetésedre is. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki iránt már régóta gyengéden érezhetsz. Jótékony cselekedetre is ragadtathatod magad, ami boldoggá tehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top