nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy a legnagyobb kocka

Ez a 4 csillagjegy a legnagyobb kocka

Ezek a csillagjegyek abban mindenképpen különböznek a többiektől, hogy gyorsabban tanulnak, a nagyobb problémákkal is jóval könnyebben birkóznak meg. Ők lehetnek a legnagyobb kockafejek. A horoszkóp lerántja róluk a leplet, így kiderül, miben olyan jók, és mitől rémesen idegesítőek. Te is köztük vagy?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Szűz attól kocka, mert folyton boncolgat

szűz horoszkóp tanulás kockaA tökéletességre törekvő Szűz analitikus gondolkodással rendelkezik. Az esetek többségében persze túlgondolja és túlelemzi a különböző helyzeteket. Az ő figyelmét a legapróbb részlet sem kerüli el. Mivel folyton csak a legjobb felel meg neki, ezért gyakran meglehetősen rugalmatlan is. Nem véletlenül ő az egyik legnagyobb kockafej a csillagjegyek között. Bármit is tegyen, bármiről is döntsön, előtte hosszasan elemzi, fontolgatja a kérdést. Folyton gondolkodik, folyamatosan edzésben tartja az agyát, ezért szellemileg szinte fáradhatatlan. Az sem meglepő, hogy ő az évfolyam legjobbja, legyen szó bármilyen iskoláról is. Annak ellenére, hogy alapvetően türelmetlen típus, a munkahelyi stressz nem különösebben viseli meg. Ilyenkor stabilan áll a földön, nyugodtságával a többiekre is nagyon pozitívan hat. Szívesen tanul és fejleszti magát, ő az, aki szó szerint gyűjti az információkat, a tudást.

A Skorpió azért kocka, mert mindent megkérdőjelez

skorpió csillagjegy kocka horoszkópA Skorpió nagyon kíváncsi típus, bizalmatlan és óvatos csillagjegy. Hajlamos rá, hogy megkérdőjelezzen mindent, ami nem egyezik a saját elképzelésével. Folyton a dolgok értelmét és mélyét kutatja, ezért lehet őt kockának nevezni. Nagyon erősek a megérzései, ráadásul rendkívül találékony típus, nem véletlen, hogy a tanulással neki sincsenek különösebb problémái. Szívesen tanul bármit, ami leköti a figyelmét. Az is biztos, a kíváncsisága folyton legyőzi a vágyat, hogy megértse az alapvető összefüggéseket. Ő az, aki ha választ kapott a kérdésére, újabbat és újabbat képes feltenni. Párját leginkább ezzel a tulajdonságával kergeti az őrületbe. Erősen vonzódik a misztikus tanokhoz, a spirituális gondolkodáshoz. Ez az a terület, ami igazán felcsigázza az érdeklődését, ahol bőven akad lehetősége megkérdőjelezni a tanításokat, és ahol sosem fogy ki a kérdésekből.

Az Oroszlán azért kocka, mert túlbuzog benne az önérzet

oroszlán horoszkóp kocka csillagjegyekAz Oroszlán túlzottan is önérzetes csillagjegy. A végletekig képes az elképzeléséhez ragaszkodni, a dac olyan erős benne, hogy képtelen elfogadni a másik ember igazát. Meggyőződése, hogy csak az az egyetlen és helyes irány, amit ő annak tart. Úgy hiszi, ha egyszer is engedne mások javára, azzal a hírneve sérülne. Heves és indulatos típus, nagyon könnyen felkapja a vizet, ugyanakkor éppen ez a szenvedélyes hozzáállása segíti őt a siker felé vezető úton. Született vezető, mérhetetlen önbizalommal rendelkezik, pontosan tudja, mit és hogyan akar megvalósítani az életében. Csak azt és akkor tanul, amiről úgy érzi, érdemes magát abban fejlesztenie, fölöslegesen nem pazarolja az energiáit. Az is igaz, ha úgy tartja kedve, képes új nézőpontba helyezni magát.

A Bika azért kocka, mert dühítően makacs

bika horoszkóp kocka csillagjegyekA Bika hajlamos a leginkább a halogatásra valamennyi csillagjegy közül. Nyugodt és kiegyensúlyozott típus, de a lustasága, a merevsége és dühítő makacssága okán ő is meglehetősen kocka tud lenni. Rendkívül racionálisan és gyakorlatiasan gondolkodik, megvan benne a kellő intelligencia, hogy a feladatokat illetően fontossági sorrendet állítson fel. Azt nagyon nem kedveli, amikor tornyosulnak fölötte a megoldásra váró feladatok vagy problémák, pedig ha mélyen belegondolna, pontosan tudná, a halogatással saját magát hozza kellemetlen helyzetbe. Bámulatos képességgel rendelkezik ahhoz, hogy az apróbb részleteket, mint egy puzzle-t lépésről lépésre összerakjon, amelyhez a kitartása és a türelme is adott. Az üzleti életben állja meg a helyét a leginkább, a pénzügyekhez bámulatosan ért, ebben mindenképpen szakértő és elsőrangú tanácsadó.

(via culture astrology)

Megosztás Facebookon