Horoszkóp

Ilyen csókra vágynak a csillagjegyek

A csillagjegyek egészen különbözőképpen csókolnak. Nem véletlen így az sem, hogy másféle csókra is vágynak. Vajon mire vágyik igazán a párod? Hogyan szereti, amikor megcsókolod? Keresd meg a csillagjegyét, és a horoszkópból máris megtudhatod a kimerítő választ.

A Kos (március 20. – április 19.)

csók horoszkóp kosKos párod szenvedélyes, rámenős, lobbanékony, heves és rendkívül energikus típus, és pontosan ilyen csókra is vágyik. Légy tehát szenvedélyes, heves, energikus, és máris nyert ügye van nála. Az sem baj, ha képes vagy meglepetéseket okozni neki. Egy biztos, te előbb fáradsz el, mint ő. De megéri.

Bika (április 19. – május 20.)

bika csók horoszkópBika párod a Kos ellentéte, a csókolózásban legalábbis. Ő kifejezetten érzéki típus, a lassú, lágy és finom mozdulatokat szereti a leginkább. Ő biztosan nem siet el semmit sem, így ne lepődj meg, ha nem csókol meg az első randin. Akkor teszi, amikor biztos az érzéseiben.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

csók horoszkóp ikrekIkrek párod hangulatától függően, hol ilyen, hol olyan. Nála nem egyszerű eldönteni, milyen csókra vágyik. Néha finoman és érzékien, máskor pedig szenvedéllyel és mohón csókol. Mottója a változatosság, nem is lesz unalmas sosem. És mégis milyen a csókja? Nagyszerű és izgalmas.

A Rák (június 21. – július 22.)

csók horoszkóp rákRák párod érzéki, elbűvölő, lehengerlő típus. Igazán szerencsésnek érezheted magad mellette. Az is biztos, minden érzelmét beleadja a csókjába. A Bikához hasonlóan ő is akkor csókol meg először, amikor megmozdítod benne az érzéseket. Nemcsak a szájcsókot kedveli, nagyon szereti, amikor a nyakát, az arcát, a fülét csókolgatod.

csók horoszkóp csillagjegyek

Egészen másként csókolnak a csillagjegyek (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

csók horoszkóp oroszlánOroszlán párod igazi vezető típus, aki ugyanakkor nagyon szeret csókolózni. Viszont meg se próbálj irányítani, azt mindenkor magának akarja. Csak add át magad az érzésnek, az élménynek. A szenvedélyt persze ő sem bánja. Ha pedig még el is mondod, milyen csodás a csókja, csupa jó pontot szerzel nála.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz csók horoszkópSzűz párod igazán kreatív csillagjegy, és ezt a képességét a csókjában is megmutatja. Nem igazán szeret kezdeményezni, viszont szívesen alkalmazkodik a stílusodhoz. Valójában mindenféle csókot kedvel, viszont az egyhangúságot már kevésbé. Meglepő egy olyan csillagjegytől, akinek a kiszámíthatóság az egyik legfontosabb értéke.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

csók horoszkóp mérlegMérleg párod a lelke mélyén nagyon is romantikus típus, így érzelmes filmeket is szívesen néz. A csókja épp olyan, mint a filmekben, érzéki, lassú és nagyon hosszú. Tőle távol áll mindenféle agresszió vagy hevesség. Finom és lassú csókkal lassan haladva juthatsz el a szívéhez.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

csók horoszkóp skorpióSkorpió párod komolyan veszi a párkapcsolatot, nincs ez másként a csókjával sem. Szenvedélyes típus, ezért azt szereti, ha hozzá hasonlóan te is minden érzékedet, vágyadat beleadod a csókba. A finom harapásoktól sem ijed meg, sőt minden jöhet, ami nem tilos. És nála nincsenek tabuk.

csók horoszkóp csillagjegyek

Ilyen csókra vágynak a leginkább a csillagjegyek

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp csókNyilas párodnak valójában minden játék és vidámság. A csókja is élvezetes, mert ő is szenvedélyes csillagjegy, igaz, jóból is megárt a sok alapon, hosszúnak sem mondható. Nyitott a kalandok felé, de ha benned az igazit véli felfedezni, a csókjával együtt minden érzékét átadja neked.

A Bak (december 22. – január 19.)

horoszkóp csók bakBak párod mindent a nagykönyv szerint akar tenni, a csókolózásban is a tökéletességre törekszik. Mindenkor megadja a módját, a lehelet friss és üde, a ruházata makulátlan, és persze mindenkor a tökéletes alkalmat keresi ehhez az intim érintkezéshez. Soha ne akard megcsókolni az utcán, viszont kettesben légy vele bátran szenvedélyes.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp csókVízöntő párod szereti a fizikai érintéseket. Ő biztosan forrón átölel, amikor megcsókol. Jól teszed, ha követed ebben, különben gyorsan leszokik a csókolózásról. A csókba minden energiáját beleadja, de ebben sem bánja a változatosságot. Szóval, nem árt, ha bevetsz némi trükköt és kreativitást.

A Halak (február 19. – március 20.)

horoszkóp csók halakHalak párod szinte teljesen feladja önmagát csókolózás közben. Az egyik legérzékibb csillagjegy is minden érzését beleteszi a csókjába. Nagyon intuitív típus, szinte kitalálja a gondolataidat, és tudni fogja, te mire vágysz. Engedd át magad az ölelésének, és ne fürkészd, ő mit szeretne, így lesz a csók tökéletes.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top