Horoszkóp

Melyik koponyát választod? Kiderül, mennyire vagy bonyolult típus

Nézd meg ezeket a bámulatosan színezett és megrajzolt koponyákat. Melyiket választod? Melyik tetszik a leginkább? Melyiket viselnéd a ruhádon is? Döntésed sokat elárul rólad, például azt, vajon mennyire számítasz egyszerű vagy inkább bonyolult típusnak. Izgalmas játék következik.

Nézd meg ezeket a különlegesen megrajzolt koponyákat. Melyiket választod? Melyik vonja magára a figyelmedet a leginkább? Az is megfelelő válasz, ha valamelyiket különösen taszítónak érzed. Nos, válaszd bármelyiket is, mindenképpen kiderül, mennyire kifinomult az ízlésed, vagy éppenséggel mennyire viseled jól avagy rosszul a kritikát, de az is, ha a bonyolultabb személyiségtípusok közé tartozol.

színes tetovált koponyák személyiség teszt

Az 1. koponya ezt súgja a személyiségedről

színes koponya személyiség tesztTe vagy az, aki kiszámítható típus, és aki remek ízléssel rendelkezik. Egyszerre szeretnél szenvedélyes és minimalista lenni. Rajongsz a szépségéért, a szép holmikért, ugyanakkor a nagyobb kihívások vagy kellemetlenségek elől inkább elmenekülsz. Tetteid és a gondolkodásod tiszta, átlátható, te sosem bonyolítod túl az életedet.

A 2. koponya ezt árulja el a személyiségedről

koponya személyiség teszt önismeretSzinte biztosan rajongsz a természetért, ha ezt a képet választottad. Szívesen kirándulsz és töltöd a szabadidőt friss levegőn. Rajongsz a természetes kozmetikumok, a bioételek, a natúr termékek iránt. Figyelmes típus vagy, mindenkor meghallgatsz másokat, amikor igénylik. Különleges érzékkel rendelkezel, mert képes vagy bárkit ítélkezés nélkül, a teljes valójában elfogadni.

A 3. koponya ezt mondja el a személyiségedről

koponya személyiség tesztOlyan típus lehetsz, akinek a figyelmét a legapróbb részletek sem kerülik el, egészen elképesztő módon tudsz az adott feladatra koncentrálni. A szép és ízléses dolgokat kedveled a leginkább, a gondolkodásod pedig komplex, nem véletlen, hogy nem siklasz el a részletek felett. Már-már kínosan maximalista típus vagy. Tény és való, mindent, amit teszel, a tőled telhető maximalizmussal és egyéni stílussal teszed.

A 4. koponya ezt súgja a személyiségedről

színes festett koponyák személyiség tesztAzok közé tartozol, akik az egyszerűségben hisznek. Nem bonyolítod túl az életedet. Őszinte és egyenes típus vagy, mindenkor nyíltan elmondod a véleményedet, és másoktól is pontosan ugyanezt várod. Gyűlölöd a hazugságot, de azokat az embereket is messze elkerülöd, akik többnek vagy jobbnak akarnak látszani, mint akik valójában. Erősen vonzódsz az ősi kultúrákhoz, de a történelmi tárgyú könyveket is valósággal falod.

Az 5. koponya szerint ilyen a személyiséged

koponya személyiség tesztTéged nagyon sok minden foglalkoztat a világból, ha ezt a képet választottad. Gazdag képzelőerővel rendelkezel, nyitott és barátságos típus vagy. Az is biztos, a korlátokat csöppet sem viseled el. Mindenkor az igazat mondod, és nem foglalkoztat, hogy másoknak az tetszik-e, vagy sem. Szerinted az már az ő problémájuk. A magabiztosság az erősséged, a hajtóerőd. Pontosan tudod, mit és hogyan akarsz az életedben megvalósítani.

A 6. koponya szerint a személyiséged ilyesmi lehet

koponya személyiség teszt önismeretNagyon mélyen érző típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Hiszel a megérzéseidben, a spirituális vezetőd belső hangjában. Bármilyen döntés elé állítson az élet, mindenkor figyelsz és hallgatsz az intuíciódra. Megértéssel fordulsz mások felé, szívesen segítesz bárkinek, aki hozzád fordul tanácsért. Empátiádnak köszönhetően könnyedén átlátod és átérzed mások problémáit.

A 7. koponya ezt árulja el a személyiségedről

színes koponya személyiség tesztTe is a lelked hangjára hallgatsz elsősorban. A lélek érint meg, nem a test, szerinted a szépség belülről fakad elsősorban. A mély és sokatmondó beszélgetéseket kedveled, a felszínes csevegés nem a te világod. Nagyon erősen érdekel az emberi viselkedés mélye és oka. Leginkább az őszinte emberek társaságát kerülöd, azokat ugyanakkor messze elkerülöd, akik hátsó szándékkal közelítenének feléd.

A 8. koponya ezt fedi fel a személyiségedről

koponya személyiség tesztTéged is erősen foglalkoztat a spirituális életmód és szemlélet. Nagyra értékeled a természetet, az önzetlen szeretetet, a szépséget. Megérted és átlátod az életedben kialakuló különböző helyzeteket, de mások szándékát is kellően értékeled. Előbb gondolsz másokra, mint magadra. Annak ellenére, hogy nem lehet téged átlagosnak nevezni, mégis mindenkor hű maradsz önmagadhoz, az elveidhez.

(via Mr. Space to the World)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top