Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Ezt árulja el rólad

Vajon mit látsz először a képen? Melyik részlet ragadja meg a figyelmedet anélkül, hogy hosszasan néznéd? Az az apróbb vagy nagyobb részlet, amelyiket először pillantottad meg, izgalmas dolgot mesél rólad. Vajon mit lebbent fel a személyiségedről a döntésed?

Nézd meg ezt a különös képet. Mit látsz rajta először? Az első benyomás alapján meghozott döntés különleges dolgot árul el a személyiségedről, rólad. Mit tudhatsz meg magadról ezúttal? Mindenképpen izgalmas részleteket.

kép festmény személyiség teszt

A meztelen női alakot pillantottad meg először

Döntésed a tudattalanodból fakad, érzéki, buja személyiségtípusról árulkodik. Miközben a szexualitás nagyon fontos számodra, mégsem ez a legfontosabb tényező a párválasztáskor. Szereted az életet, szereted a testi örömöket, de például a forró zuhany egy kimerítő nap után épp olyan pozitív érzéséket nyújt, mint amikor a szerelmedet ölelheted át. A társaddal kényelmesen és nyugodtan elfogyasztott vacsora szintén örömteli és emlékezetes pillanatokat nyújt. Figyelmes és kitartó típus vagy, és te az élet apróbb örömeit is rendkívül meg tudod becsülni.

A fiatal férfi alakja tűnt fel először

Elmondható rólad, téged a tudás utáni vágy nagyon erősen motivál. Választásod persze nem jelenti azt, hogy tojásfej lennél. Inkább arra utal, hogy szívesen kötsz kapcsolatokat, tanulsz a saját és mások hibáiból. Romantikus és kifejezetten vonzó típus lehetsz. Míg az emberek többségének nehézséget okoz az apróbb részleteket felismerni, addig számodra ez ujjgyakorlatnak számít. Sosem veszel el a részletekben, könnyedén átlátod a problémákat. Szívesen meghallgatod a hozzád legközelebb állók gondjait, és okos tanácsokkal segíted őket a megoldásban.

A hattyút láttad meg először a képen

Elmondható rólad, olyan pozitív személyiségjegyekkel rendelkezel, hogy képes vagy a legrosszabb helyzetekben is mindenkor meglátni a jót, a szépet. Mindez nem azt jelenti, hogy naiv típus lennél, inkább arra utal, hogy a dolgokat képes vagy mélységükben és mindkét oldalukról látni. De nem csupán ezzel a különleges adottsággal rendelkezel. Bámulatosan empatikus típus vagy, pontosan tudod, mivel és hogyan vigasztald meg a hozzád legközelebb állókat. Átérzed a problémáikat, néha velük együtt sírsz vagy nevetsz.

A hajóban ülő alakot láttad meg először

Döntésed arról árulkodik, hogy olyan típus lehetsz, aki erősen vágyik a kalandokra, ugyanakkor nagyon könnyű téged zavarba hozni. Az exeid kifejezetten jó véleménnyel vannak rólad, a szakítást követően is szívesen találkozgatnak és tartják a kapcsolatot veled. Nagyon szereted a társaságot, a barátaid nagyra értékelnek téged. Kifejezetten népszerű ember vagy. Amikor igazán szerelmes leszel, akkor sem szállsz el, akkor is két lábbal állsz a földön.

Ha a férfiarc rajzolódott ki előtted először

Ha a kép közepén látható arcot vetted észre először, elmondható rólad, az életével teljes mértékben elégedett típus vagy. Ki nem állhatod a felszínes, semmitmondó csevegést, a mély és tartós kapcsolatokban hiszel. Romantikus típus vagy, mégis bátran állsz a kihívások elé. A szerelem és a párkapcsolat számodra természetesen nem csak rózsaszínű köd és szivárvány, pontosan tudod, a boldogságért meg kell küzdeni, és mindennap tenni kell érte. 

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top