Horoszkóp

Mondunk valami egészen meglepőt: nem maradtál le az újévi fogadalmakról

Valójában mikor kezdődik az új év? Vannak eltérések: január 1-jén a Gergely naptár szerint indul az év; február 16-án van a kínai/buddhista holdújév, március 20-án az asztrológiai/csillagászati újév. Ám valójában mindenkinek a születésnapján van szilveszter, illetve újév.

Az éves ciklusunk akkor kezdődik, amikor megszületünk: minden évben azon a napon záródik le egy kör, és indul el egy új kör. Emiatt ünnepeljük a születésnapunkat.

Azonban a január 1-je jelentőségét nem szabad lebecsülnünk. Gondoljunk bele, hogy a Földön jelenleg mintegy 8 milliárd ember él! Ennek mondjuk a fele (4 milliárd ember) tud arról, hogy véget ér egy év, és kezdődik egy új. Kb. fele (2 milliárd ember) ünnepel, és küld jókívánságokat. És tegyük fel, hogy ennek a fele (1 milliárd ember) kíván valamit, vagy tesz újévi fogadalmat! Ez egy óriási szám, és óriási energia.

Ebbe az energiába beletenni a sajátunkat felér egy turbó fokozattal. Ráadásul különlegesen ritka égi folyamatok zajlanak most: január 2. és március 8. között mind a 10 bolygó előre mozog. Ez azt jelenti, hogy nincs retrográd = hátráló bolygó. Tehát nincs hátráltató tényező (szó szerint és átvitt értelemben). Emiatt rendkívül lelkesek vagyunk, mert ez egyáltalán nem gyakori asztrológiai szituáció, és az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb jelentőséggel bír.

Újévi fogadalmak – még semmiről sem vagy lecsúszva!

Konklúzió: nem maradtál le az újévi kívánságokról, tervekről, fogadalmakról.

Mindezt tedd bele abba az év eleji lendületes, előre mutató energiába, ami még mindig jelen van! És figyelj! Hamarosan apró, kedvező jeleket fogsz kapni. Majd egyre konkrétabb visszaigazolást. Végül olyan biztatást, elismerést, ami újabb lelkesedéssel fog eltölteni.
Hajrá! Írd le, rajzold le, címezd meg, és add fel magadnak postán, vagy mondd rá a telefonodra! Mindegy. A lényeg, hogy tedd meg, mert még nem késő!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top