Horoszkóp

Ennek a csillagjegynek képtelenek a férfiak ellenállni

Pedig a pillantása nem különösebben kihívó, a megjelenése is inkább visszafogott, mintsem merész, és a viselkedésével sem akarja mindenképpen magára irányítani a figyelmet. Mégis annyira lenyűgöző nő, hogy a férfiak képtelenek neki ellenállni. Vajon melyik ez a csillagjegy? A horoszkópból kiderül. Te is ebben a jegyben születtél?

bak nő horoszkópA férfiak szerint ő a femme fatale, avagy a végzet asszonya. Káprázatos külsejével, klasszikus eleganciájával, kiváló ízlésével, ellenállhatatlan bájával, nem mellesleg szorgalmával és eszével a férfiakat anélkül csavarja az ujja köré, hogy a kitüntető figyelemért valójában egyetlen lépést is tenne. Nincs szüksége flörtre, kacérkodásra, hiszen a Bak nőnek egyetlen mosoly is elegendő a hódításhoz, a sikerhez. Az arca szabályos, a szeme inkább sötétebb, a tekintete mély és átható, a mosolya csodás.

Nem véletlenül kapja a bókokat szinte folyamatosan. Az alakja karcsú, szép a válla, a bőre makulátlan, hiszen önmagával szemben is szigorú és mértéktartó, a fizikai állóképessége bámulatos. Viszont csöppet sem könnyű meghódítani, inkább hűvös és távolságtartó, pedig inkább csak óvatos, a szívét, a lelkét védi a csalódástól. Türelemre és kitartásra lesz szükséged, ha el szeretnéd nyerni a kezét.

Nem könnyen lesz szerelmes, de ha neked adja a szívét, hűségében, kitartásában, a szerelmében biztos lehetsz. Az érzéseit inkább visszafogja és óvatosan adagolja, könnyen lehet, tőle alig hallod majd a szeretlek szót, ettől független az érzelmei mélyek, tiszták és őszinték. Ha megkéred a kezét, és ő igent mond, azt a Bak nő a legkomolyabban gondolja. Tégy így te is.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top