Horoszkóp

Melyik aranymandalát választod? Bámulatos üzenet vár

A mandalákat egyfajta meditáció során rajzolják és festik. A különböző formák és színek más és más jelentést hordoznak. Nézd meg ezeket a bámulatosan szép aranyszínű mandalákat, majd válaszd ki, amelyik a legjobban tetszik. Különleges üzenetet, jóslatot olvashatsz el.

Ahhoz, hogy a téged igazán érintő kérdésre kaphass választ, javaslom, ne csupán találomra válassz egyet a mandalák közül. Lazítsd el magad egy kicsit, hangolódj rá a mandalák energiájára, meditálj néhány másodpercig.

Végy tehát néhány mély lélegzetet, majd figyelmedet a koronacsakrára irányítsd. Amikor érzed a finom bizsergést a fejtetőn, felkészültél a döntésre. Nézd meg a három aranyszínű mandalát, és válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik neked, vagy bármilyen okból a leginkább magára vonja a figyelmedet. A különleges üzenetet a kép alá görgetve olvashatod el.

mandala spirituális üzenet jóslatHa az 1. mandala tetszik a legjobban

arany mandala spirituális üzenetHa ezt a gyönyörű mandalát választottad, inspiráló üzenetet kaptál. Már hosszabb ideje szeretnél megvalósítani egy fontos célt, egy ötletet, amelyhez hamarosan megkapod a lehetőséget. Ne add fel a vágyad, hiszen a kérésed meghallgatásra talált. Némi türelemre még szükséged lesz, de fontos, hogy máris tégy a megvalósításért. Hidd el, amikor eljön az ideje, megkapod, ami után annyira vágyakozol. Magától nem történik semmi, a célodért neked kell tenned, de amikor küzdesz érte, a gyümölcsöket is begyűjtheted.

Ha a 2. mandalát választottad

mandala spirituális üzenetA spirituális üzeneted elgondolkodtató. Könnyen lehetséges, a múltban ragadtál, erősen kötődsz érzésekhez vagy emberekhez, amelyen és akiken pedig már érdemes lenne túllépned. Elengedni senkinek sem könnyű, mégis a célod érdekében ez az egyetlen járható út. Köszönd meg a múltat, még egyszer éld át a fájdalmat, aztán mint egy lufit, engedd el, ints végleg búcsút neki. Hihetetlen megkönnyebbülést tapasztalhatsz, ráadásul olyan energikusnak érzed majd magad, hogy szinte hegyeket tudnál megmozgatni. A céljaid érdekében épp erre van most a legnagyobb szükséged.

Ha a 3. mandalát találtad a legszebbnek

mandala spirituális üzenetKülönleges időszak vár rád, ha ezt a mandalát választottad. Egyfajta változás előtt állsz éppen, amely ugyanakkor többféle lehet:

  1. valami lezárulhat végleg annak érdekében, hogy új kapuk nyílhassanak meg előtted.
  2. felismered, miben tévedtél, mit csináltál rosszul, így mivel akadályoztad magad az elmúlt időszakban. A felismerés a változtatáshoz is hozzásegít, már nem követed el többé ugyanazt a hibát. Lehetőséget kaptál rá, hogy kijavítsd a karmádat.
  3. az angyalok oltalmaznak téged. Ha épp nem érted, mi az, amiben vagy amin változtatnod kéne, kérd Gábriel arkangyal segítségét. Hamarosan a választ is megérted.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top