Horoszkóp

Ez a mozgás fogyaszt a leghatékonyabban a horoszkóp szerint

Sokan megfogadják szilveszter éjszakáján, hogy a következő évtől diétáznak, mozognak, és mindent megtesznek, csak leadják a fölös kilókat. Nos, a horoszkóp segít az elhatározásban, mert pontosan kiderül belőle, melyik az a számodra ideális mozgásforma, mellyel a leghatékonyabban nyerheted vissza a korábbi formádat. Kipróbálod?

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp sport mozgásKos jegyűként elképesztő energiák buzognak benned, ezért is különösen fontos, hogy izzasztó edzéssel vezesd le azokat. A rendszeres és kimerítő mozgás kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá tesz, az idegeidet is kisimítja. Ha fogyni szeretnél, a boxnál vagy a box-aerobiknál megfelelőbb sportot keresve sem találhatsz.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika sport mozgás horoszkóp fogyásBika jegyűként, ha tehetnéd, messze elkerülnél mindenféle sportot. Pedig valójában az a típus vagy, aki futásra született. Minden adottságod, készséged és a kitartás megvan benned hozzá. Hidd el, csak elkezdeni nehéz. Amint ráérzel az ízére, és olvadnak le rólad a kilók, azonnal beleszeretsz ebbe a mozgásformába.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp mozgás fogyásIkrek jegyűként igazi csapatjátékos vagy. Vidám, optimista, társaságkedvelő, nem véletlenül vesznek be téged könnyedén a többiek a játékba. A labdajátékokhoz különösen jó érzékkel rendelkezel. Mindegy, hogy a kosarat, a kézi- vagy a röplabdát próbálod ki, meglátod, kacagva adhatod le a kilókat. Az önfeledt játék közben észre sem veszed, hogy valójában sportolsz.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák mozgás fogyás horoszkópRák jegyűként hajlamos lehetsz fölszedni a kilókat, ezért számodra még fontosabb a rendszeres sport. Edzőtermekbe nem szívesen jársz, nálad szempont az otthoni mozgás. Szerencséd van, mert nagyon sokféle videó kapható a boltokban. Olyasmit válassz, amely egyenletesen dolgoztat meg, de azért elfáradsz a végén. A dinamikus jóga is sokat segíthet a fogyásban.

Ez a mozgásforma segít a fogyásban a csillagjegyeknek (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp mozgás fogyásOroszlán jegyűként bátor és kreatív típus vagy, a félelmet semmilyen formában sem ismered. Valójában bármilyen sportot kipróbálhatsz, ami kihívásra késztet, amely terhel és megizzaszt, de ki is kapcsolja az agyat. A CrossTraining tökéletes választás, ha fogyni is szeretnél. A változó intenzitású gyakorlatokat nem unod meg, ugyanakkor alaposan megdolgoztatják az izmaidat.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp mozgás fogyásSzűz jegyűként csöppet sem zavar a monotonitás. Ha fogyni szeretnél, vagy hatékonyan formálnád a tested, a klasszikus edzőtermi súlyzós gyakorlatoknál megfelelőbb mozgásformát keresve sem találnál. Inkább kikapcsol, mintsem idegesítene a többszöri ismétlés. A jógát is kipróbálhatod, ott sem unod el magad.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg mozgás fogyás horoszkópMérleg jegyűként a legszívesebben a pároddal együtt sportolsz. Mivel gyűlölöd a magányos mozgásformákat, ezért érdemes csatlakoznod valamelyik igazán szorgalmas és inspiráló barátodhoz, akivel közösen futhatsz, vagy járhattok fitnessterembe. Persze, a pároddal közösen is mozoghattok.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp mozgás fogyásSkorpió jegyűként nagyon energikus típus vagy. A hosszú és monoton mozgásformák téged sem untatnak, a maratoni futásban komoly sikereket érhetsz el. De kifejezetten neked valók a harcművészetek, sőt az ejtőernyős ugrás is, amellyel könnyedén feszegetheted a saját határaidat.

mozgás fogyás horoszkóp

Ez az ideális mozgásforma a horoszkóp szerint (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp fogyókúra mozgásNyilas jegyűként a szabadság a mindened. Nem véletlen, hogy leginkább a szabadban végezhető mozgásformákat kedveled. Ha fogyni szeretnél, túrázz minél gyakrabban. Minél magasabb hegyet mászol meg, annál elégedettebbnek érezheted magad. Azzal is nagyon sokat teszel magadért, ha a lakóhelyed közelében kirándulsz. 

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp mozgás fogyókúraBak jegyűként kifejezetten keresed a kihívásokat az életedben. Amit eltervezel, azt meg is valósítod. Ha úgy döntöttél, leadod a pluszkilókat, az elhatározásodban semmi és senki sem állíthat meg. A biciklizés különösen hatékony mozgásforma, ha pedig a hegyekben próbálod ki, minden erődet igénybe veszi majd.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő fogyókúra mozgás horoszkópVízöntő jegyűként szívesen töltöd társaságban az időt. Nem esik nehezedre az ismerkedés sem, ezért valójában bármilyen edzőterembe is kezdesz el járni, biztosan gyorsan barátokra találsz. A Pilates, a jóga, a spinning ideális sportok, ha le kéne adnod néhány kilót.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak mozgás fogyás horoszkópHalak jegyűként szó szerint lubickolsz a vízben. Mi mástól is fogyhatnál hatékonyabban, ha nem az úszástól. Amellett, hogy teljes mértékben ellazít, az úszás átmozgat és kímél is. Érdemes tehát hetente többször is lemenned a legközelebbi uszodába.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top