Horoszkóp

Ez a legszerencsésebb hónapod 2018-ban a horoszkóp szerint

Néhány nappal ezelőtt kiderült, melyik hónap hozhatja a legtöbb kellemetlenséget idén az életedbe. Ezúttal 2018 legszerencsésebb hónapját villantja fel előtted a horoszkóp. Nos, melyik időszakban érdemes lottószelvényeket töltögetni, vagy egyáltalán milyen szerencsére számíthatsz? A csillagjegyed elárulja.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp 2018 szerencsés hónapokKos jegyűként már tudod, 2018 kivételes lehetőségeket ígér a számodra, és szinte bizonyosan a legjobb éved lehet. Mindez ellenére rád is várnak kellemetlenebb napok, mégsem érdemes búsulni, hiszen márciusban, áprilisban és decemberben is kifejezetten szerencsés lehetőségek villannak fel előtted. Nincs kétségünk afelől, hogy élni fogsz velük, és kihasználod az év legjobb időszakait.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp 2018 szerencsés hónapBika jegyűként rád is fordulatos év vár. A jelentősebb változásokért nem rajongsz különösebben, de az is biztos, hogy 2018-ban rájössz, nem is olyan rossz az, amikor zajlanak az események körülötted. Most még talán mereven ragaszkodsz mindenhez, ami fontos neked, áprilisban és júniusban mégis gyökeresen alakul át a világlátásod, hiszen igazán szerencsés változásokra és különleges tapasztalatokra számíthatsz.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp 2018 szerencsés hónapokIkrek jegyűként 2018 boldogságot ígér. Azért az is igaz, nem minden pillanatát fogod igazán élvezni az évnek, de összességében túl sok aggodalomra nem lesz okod. A nyár ígérkezik a legszerencsésebb és legboldogabb időszaknak 2018-ban. Júniusra és júliusra máris szőheted a terveket, mert csodás élmények várnak rád, olyan helyre is eljuthatsz, ahol korábban nem jártál, és az érzéseid is a helyükre kerülhetnek.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp 2018 szerencsés hónapokRák jegyűként még átélhetsz megterhelőbb időszakot 2018-ban, amikor barátságok szakadhatnak meg. Az elengedés sosem könnyű, számodra különösen nem az, ezért is érint érzékenyen. Mégis fel a fejjel, hiszen már februárban is különleges szerencsére számíthatsz, július pedig valóban káprázatos lehetőségeket csillant fel előtted. A kapcsolati problémákat könnyedén felismered, és választ kapsz a miértekre is.

szerencse horoszkóp 2018

Ezek a csillagjegyek legszerencsésebb hónapjai 2018-ban (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp 2018 szerencsés hónapOroszlán jegyűként meglehetősen tempós az életviteled, ezért a lassítás, a lazítás mindenképpen rád férne. Ha előbb nem teheted meg, az év legszerencsésebb hónapjában, júliusban mindenképpen szakíts időt magadra, élvezd a napsütést, az élet örömeit. Ha magányos lennél, és keresed az igazit, ez a hónap kivételes lehetőséget teremt az ismerkedéshez is. Természetesen a meglévő kapcsolatokra is pozitívan hat, erősebbé, stabilabbá válnak.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp 2018 szerencsés hónapSzűz jegyűként mostanában több stressz, feszültség érhetett, és több nyomás is nehezedett rád, mint általában. Talán úgy érzed, a legszerencsésebb csillagjegyként a szerencse ezúttal elpártolt tőled. Hamarosan minden megváltozik, és túljutsz a problémásabb időszakon. Szeptember különösen szerencsés és boldog pillanatokat ígér, és nemcsak azért, mert a születésnapodat is ilyenkor ünnepled. Hosszú időre száműzheted a stresszt.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp 2018 szerencsés hónapokMérleg jegyűként számodra is pozitív lehetőségeket ígér 2018. Alapvetően kerülöd a kockázatokat, és gyakran szerencsétlennek érzed magad a szerelemben. Idén nagyon fordul az életed, bátrabb, merészebb leszel és a szerelemre is rátalálhatsz. A legígéretesebb lehetőségek júniusban, októberben várnak rád. Már most borítékolható, az évet boldogan és elégedetten zárod.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp 2018 szerencsés hónapSkorpió jegyűként neked sem lehet panaszod az idei évre annak ellenére, hogy veszteséget is el kell majd könyvelned. Májusban és novemberben olyan energiák segítenek és vesznek körül téged, amelyek újra energiával töltenek fel, új célokat tűzöl magad elé, és abban is támogatnak, hogy tisztán láthasd, mit is szeretnél az életedben megvalósítani. Ezekben a hónapokban talán még lottóznod is érdemes lesz.

szerencse horoszkóp 2018

Szerencsére mindenki számíthat 2018-ban

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp 2018 szerencsés hónapokNyilas jegyűként nagyon szívesen utazol, vágysz és keresed a kalandokat, a változatosságot az életedben. 2018 most igazán jó éved lesz, mert kihívásra, izgalmakra bőven számíthatsz. Az egész éved jól alakul, de leginkább novemberben és decemberben zajlik majd körülötted az élet. Ebben az igazán szerencsés időszakban még az is megtörténhet, hogy egy régi párkapcsolatod éled újjá.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak szerencsés hónap horoszkóp 2018Bak jegyűként sokan kedvelnek téged, mert különleges kisugárzásodnak köszönhetően szívesen ismerkedsz és beszélgetés, a kapcsolataidat ápolod, ragaszkodsz hozzájuk. Márciusban és decemberben nagyszerű találkozásokban lehet részed, szimpatikus és nagyon kedves emberekkel hozhat össze a sors. Kétségkívül rendkívül szerencsésnek fogod magad érezni új barátaid és párkapcsolatod társaságában.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp 2018 szerencsés hónapVízöntő jegyűként máris készülhetsz, ugyanis csupán néhány nap választ el az év legszerencsésebb hónapjától. Februárban ugyanis bármi megtörténhet veled. Reményteli hónapra számíthatsz, amikor erősnek, energikusnak érzed magad, és bátran, kertelés nélkül ki tudod mondani, amit valójában akarsz. Lehetőséged nyílik egy hosszabb ideje dédelgetett célodat megvalósítani és nemcsak februárban, júniusban is.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak szerencsés hónap horoszkóp 2018Halak jegyűként nagyon érzékeny típus vagy, aki hajlamos mélyen elkeseredni és magába roskadni, amikor úgy érzi, a szerencse elpártolt tőle. Az utóbbi időben nem véletlenül érezted magad kellemetlenül. 2018 neked is kecsegtető változást ígér. Úgy tűnik, vége a szerencsétlen periódusnak, és végre kedvező hónapok várnak rád. Már februárban különösen boldog lehetsz, de a szerencse decemberben is melléd szegődik majd.

(via soul spot)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top