nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a holdállás ideális az esküvőhöz

Ez a holdállás ideális az esküvőhöz

Úgy tartják, nem mindegy, milyen időpontban mondod ki a boldogító igent. Még a Hold akutális fázisa is hatással lehet a későbbi boldogságra. A horoszkópból kiderül, melyik az az időpont és holdállás, amelyik a legtöbb jót ígéri. Érdemes figyelembe venni, ha éppen az esküvődet terveznéd.
NLCafé
f Ajánlom

Asztrológusok szerint nem mindegy, hogy a Hold melyik csillagjegyben és melyik fázisában tartózkodik épp, amikor kimondod a boldogító igent. Megfigyelések szerint a párkapcsolatok tartósabbak, ha a legkedvezőbb holdállásban köttetnek. 

A telihold egyensúlyt hoz a házasságba

Amikor a Hold teljes valójában látható az égen, vagyis teljesen megvilágítja a Nap, a nőies jin és a férfias jang energiák egyensúlyba, harmóniába kerülnek. A jin energiák, amelyet a Hold képvisel, lágyak, befogadóak, finomak és visszafogottak, míg a jang, amelyet a Nap jelenít meg, aktívak, kiáradóak, erőteljesek. A két energiaminőség, a jin és a jang tökéletesen egészíti ki egymást.

A belső harmóniát is akkor találod meg, amikor egyensúlyba kerül ez a két minőség benned. Az sem jó irány, ha túlzottan passzívan viselkedsz, de az ellenkezője, a túlzott aktivitás sem visz előre. A párkapcsolat és így a házasság is akkor lesz boldog és sikeres, ha megtalálható benne az összhang és az egyensúly. Ha telihold idején kötsz házasságot, a jin és jang energiák harmóniájára számíthatsz a kapcsolatban is. Az sem árt persze, ha a Vénusz, a szerelem bolygója is kedvező helyzetben áll ezen a napon, így a boldogságra valóban minden okod meglesz.

via GIPHY

A Hold az érzékenység bolygója is

A hold érzékenységet is közvetít. Nem véletlenül a Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, hiszen uralkodó bolygója a Hold. Amikor teljes fényében ragyog, még inkább felerősíti az érzelmeket. Ne lepődj meg, ha telihold idején érzékenyebbnek, vagy éppenséggel bizonytalanabbnak érzed magad. A Holdnak ez a fázisa erősen hat az érzelmekre, így könnyebben elsírhatod magad, mint máskor, de feszültebbnek, ingerlékenyebbnek is érezheted magad. A vénuszi csillagjegyek, mint a Bika és a Mérleg kedvezően hatnak a Holdra, így ideális időpontok az esküvőhöz is, ahogyan a Rák, a Szűz, a Skorpió is segítő energiákat szórhat rád. A telihold tehát mindenképpen a kiteljesülés, a teljesség, az egyensúly napja lehet.

(via elite daily)

Megosztás Facebookon