Horoszkóp

Jósolj a tenyeredből: izgalmas titkot fed fel rólad ez a vonal

Tenyeredből több minden olvasható ki, mint sejtenéd. A vonalak nemcsak a jövődről árulhatnak el izgalmas titkokat, de a személyiségedről is különös információkat mesélnek. Vajon mit árul el rólad, a szerelmi életedről a szívvonal? Tedd egymás mellé a két tenyeredet, és máris megtudhatod.

A szívvonal izgalmas titkokat fed fel a szerelmi életedről. A tenyérjóslás szerint, ha a jobb kezedben látható szívvonal megtörik, akkor lehet, komoly kapcsolatban élsz, mégis nagyon erősen vágyakozol a szabadságra, a függetlenségre. Ha a vonal a mutatóujj irányában szétágazik apróbb vonalakra, akkor bizony igencsak fontos az életedben a  flörtölés. Amikor pedig a vonal lefelé ágazik szét, vélhetően több csalódást is átéltél, a bizalmad igencsak megrendülhetett a másik nem képviselőiben. A vonalon látható apró fekete apró pötty pedig szomorúságot jelez. 

A tenyered egyedi, ezért a szívvonalad is egészen másként futhat, mint a párodé vagy a barátaidé. Lehet rövidebb vagy hosszabb. Az igazán romantikus típusoké szinte végigfut a tenyéren. A jósláson túl a szívvonal a személyiségedről is izgalmas információkat rejteget.

A rajz szerint illusztrált módon illeszd egymás mellé a tenyereket, majd nézd meg, hogyan illeszkednek egymáshoz a szívvonalak. Vajon összeérnek és egymás folytatásai, esetleg az egyik a másik fölött folytatódik? Hogyan futnak tehát a vonalak a tenyeredben és vajon mit mesélnek rólad?

tenyér jóslat szívvonalak személyiségteszt

Ha a szívvonalak összeérnek

Az egymásban folytatódó szívvonalak intelligenciáról, átgondoltságról, szervezettségről árulkodnak. Nem döntesz könnyen, mindenkor alaposan megfontolod a következő lépést. Óvatosságod okán hajlamos lehetsz túlzottan is beleragadni egyes helyzetekbe. A tartós kapcsolatokat kedveled, szinte bizonyosan csak akkor kötelezed el magad egy komoly kapcsolat mellett, miután érzed a társad támogatását, szeretetét, kitartását.

A jobb tenyered szívvonala a bal fölött folytatódik

Személyiségedről a szívvonalak elhelyezkedése azt súgja, nálad valamivel idősebb társsal kötöttél szerelmi kapcsolatot. Az idősebb és tapasztaltabb társ biztonságot, támaszt nyújt neked. Kifejezetten jó a szemed ahhoz, hogy olvass a többi ember érzelmeiben és motivációiban. Az is biztos, téged nem különösebben foglalkoztat, mit gondolnak rólad mások. Jól is teszed, hiszen a saját életed csakis rád tartozik.

A bal tenyered szívvonala a jobb fölött folytatódik

Minden bizonnyal szenvedélyes típus lehetsz, ha így futnak a tenyeredben a szívvonalak. Az is könnyen megeshet, épp most kezdtél bele egy komoly kapcsolatba egy vonzó partnerrel. A változásokat nem különösen kedveled, nehezen alkalmazkodsz az újdonságokhoz, inkább a megszokott életedhez ragaszkodnál. Alapvetően kiegyensúlyozott és nyugodt típus vagy, de a változások mindennél jobban kiborítanak téged.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top