Horoszkóp

Melyik mandalát választod? Ez a titkos üzenet vár rád

A mandalák mély és misztikus üzeneteket hordoznak. Nemcsak gyönyörűek és különlegesek, de a jelentésük is önálló és egyedi. Vajon melyik mandala tetszik a leginkább? Melyiknek az energiáját érzed magadhoz a legközelebb? És vajon milyen fontos és titkos üzenetet közvetítenek? Izgalmas teszt következik.

A mandalákat a buddhisták és a hinduk festették eredetileg. Jelentése kozmosz, az elkészítése pedig egyfajta meditációs szertartás. Manapság kifejezetten népszerűek a világ nagyobb részén, mert nemcsak gyönyörűek, de különleges és egyedi jelentést is közvetítenek.

Válassz egyet a csodaszép mandalák közül, és olvasd el a neked szóló titkos üzenetet.

mandala titkos üzenet teszt

Az 1. mandala üzenete: ambíciók és tisztesség

mandala személyiség tesztHa ezt a mandalát választottad, olyan ember lehetsz, aki folyamatosan azon munkálkodik, hogy jobbá tegye a világot. Minden feladatba a tőled telhető legtöbb energiát fekteted, a legtöbb örömmel mégis az tölt el, amit a szeretteidért tehetsz meg. Néha úgy érezheted, a körülötted élők nem értékelik kellően az erőfeszítéseidet. Pontosan tudod ugyanakkor, hogyan tégy különbséget jó és rossz között, ezért azt sem bánod, amikor kockáztatnod kell.

A 2. mandala üzenete: őszinteség és érdeklődés

mandala személyiség teszt üzenetBizonyára őszinte típus vagy, ha ezt a mandalát választottad, és valójában nem igazán foglalkozol vele, hogy az őszinteséggel megbántasz-e másokat. A legfőbb értéket számodra az igazság jelenti. A hosszú távú kapcsolatokban hiszel, akit zavar a nyers őszinteséged, azzal az illetővel sosem mélyül el a kapcsolatod. Az érdeklődésed is mindenkor őszinte. Izgalmas történeteiddel szívesen szórakoztatod a szeretteidet, könnyedén megnevetteted a többieket.

A 3. mandala üzenete: meggondoltság és figyelmesség

mandala személyiség tesztTe az a személyiségtípus lehetsz, aki inkább előbb gondol a többiekre, mint önmagára. Sosem lennél képes figyelmen kívül hagyni a szeretteid igényeit. Szívesen fejleszted ugyanakkor magadat is, a saját igényeidről sem mondasz le. Remek ötletekkel, tanácsokkal, javaslatokkal rendelkezel, nem véletlenül kérik a segítségedet mások, hiszen képes vagy a dolgokat mindkét oldalukról látni. Meggondoltnak és inkább óvatosnak ismernek téged a körülötted élők.

A 4. mandala üzenete: találékonyság és kreativitás

mandala személyiség tesztVan a személyiségednek egy különleges vonása, ha ezt a mandalát választottad. Erős és emlékezetes hatást teszel másokra a találkozásokkor. Nagyon találékony és igazán kreatív ember hírében állsz, mindenkor pontosan tudod, hogyan és mikor hátrálj ki a kellemetlen szituációkból. Élénk a fantáziád, a képzelőerőd, de az intelligenciádat is mindenkor használod, hogy a munkádat a lehető legpontosabban végezhesd.

Az 5. mandala üzenete: önbizalom és bátorság

mandala személyiség teszt önismeretÖnbizalom és magabiztosság jellemez téged, ha ezt a mandalát választottad, de azt is pontosan tudod, hogyan tartsd kézben az életedet, hogyan használd ki a lehető leghatékonyabban a bátorságodat. Függetlenség jellemez, így a legszívesebben azt teszed, amit a szíved diktál. Tudod azt is, hogyan fogadtasd el magad másokkal, így méltán lehetsz büszke a teljesítményedre.

A 6. mandala üzenete: gyengédség és érzékenység

mandala személyiség típusok tesztNagyon könnyen átérzed mások érzéseit, érzelmeit, ha ezt a mandalát választottad. Nem véletlen, hiszen mélyen empatikus típus vagy, ezért mindenkor pontosan tudod, hogyan viszonyulj a többiekhez, mivel bátoríthatod, vigasztalhatod meg őket a leginkább. Az sem véletlen, hogy nagyon sokan kedvelnek téged, és bíznak meg benned. Szívesen kérnek tőled tanácsokat, hiszen belülről is érzed, mikor és mit érdemes javasolnod a továbblépéshez.

(via david wolfe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top