Horoszkóp

Ez lesz a csillagjegyek legrosszabb hónapja 2018-ban

2018 van, akinek jót, és van, akinek kevésbé jót ígér. Hogy melyik hónap lehet a mélypont, az is csillagjegyenként változik. A horoszkópból kiderül, melyik időszak lehet rázósabb, és aztán végül hogyan is záródik az idei év. Neked vajon melyik hónap ígérkezik a legnehezebbnek, a legrosszabbnak? Készülj fel rá máris.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp 2018 hónapokKos csillagjegyűként túl sok okod nem lesz panaszra idén, hiszen 2018 a legjobb éved lesz, a nyár ugyanakkor ennek ellenére rázós időszakot ígér. Júniusban mindenképpen figyelj még jobban a mentális és a fizikai egészségedre. Lazíts, amennyit csak lehetséges, gyújts füstölőt, merülj el az illatosabbnál illatosabb fürdővízben, vagy kapcsolj ki és meditálj. A legjobb, ha minél többször mantrázod: „lassíts, lassíts”.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp 2018 legrosszabb hónapBika csillagjegyűként 2018 mindenképpen érezhető változást hoz neked. A fordulatos időszak különösen megerőltető lehet a számodra, hiszen gyűlölöd a változást. Idén mégis érdemes sodródni az áramlással, hozzon bármilyen újat is az év. A május, a nyár eleje rázósabb időszakot ígér, de összességében nem kell rosszra számítanod. Decemberben visszatekintve te magad is úgy érzed majd, a változások nem is olyan rosszak, mint ahogyan az a fejedben él.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp 2018Ikrek csillagjegyűként az augusztus lehet idén a legrosszabb hónapod. A hetedik házat, amely a szerelem és a párkapcsolat háza, érhetik kedvezőtlen fényszögek. Félreértésre, vitákra, veszekedésekre számíthatsz. Szóval, csak türelem, már amennyire lehetséges. A jó hír, hogy tisztán látod, mit és hogyan szeretnél a párkapcsolatod terén, és el tudod kerülni a komolyabb összetűzéseket.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp 2018Rák csillagjegyűként azt kell mondjuk, a terror hónapja hamarabb érkezik el, mint sejtetted volna, ugyanis már márciusban számíthatsz rázósabb helyzetekre. A Merkúr retrográd, vagyis hátráló mozgása rád különösen erősen hat majd. Félreértésekben, meg nem értésben, kommunikációs problémákban egyaránt részed lesz. A jó hír, hogy azt követően viszont nyugodtabb vizeken evezhetsz.

horoszkóp 2018

Ez a hónap lesz a legrosszabb 2018-ban a horoszkópod szerint

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp 2018Oroszlán csillagjegyűként augusztusban légy a legfigyelmesebb és a legkörültekintőbb. Annak ellenére is keményebb időszakot ígér a nyár utolsó hónapja, hogy a születésnapodat is nagyjából ekkor ünnepled. A Merkúr augusztusban sem könnyíti meg a csillagjegyek életét, a tiédet pedig pláne nem. Születésnapi bulit szervezhetsz, de gondold át alaposan, kiket hívsz meg.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp 2018Szűz csillagjegyűként te számíthatsz a legjobb hírre. Januárból ugyanis alig van már hátra, és számodra ez az év legrázósabb hónapja. Nem véletlenül érezted magad vacakul már eddig is. Ahelyett, hogy terveket, célokat készítenél az új évre, egyelőre keresed önmagad. A magánéletedben és a munkádban is előfordulhatnak összetűzések, ugyanis a nyolcadik házadat érintik a komolyabb kihívások. Fel a fejjel, hiszen minden rosszban van valami jó is, ez egy ilyen időszak. 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp 2018Mérleg csillagjegyűként 2018 legrosszabb időszakát éled épp, ebben a pillanatban is. Biztosan érzed a rád nehezedő nyomást, a feszültséget, a szorongást, szóval ne lepődj meg, ha mostanában kevésbé alszol jól. A túlhajszolt időszaknak szerencsére hamarosan vége, aztán pedig igazán boldog és szerencsés hónapok várnak rád. A párkapcsolatodat érintik a legnagyobb változások. Ha még nincs, biztosan lesz, ha pedig van, még jobbá válhat. Mindez pedig csak rajtad múlik.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp 2018Skorpió csillagjegyűként neked sem igazán lehet panaszod 2018-ban. Mélypontokra persze számíthatsz, leginkább áprilisban, amikor még önmagadhoz képest is jóval érzékenyebb lehetsz. A párkapcsolatod lesz a legérzékenyebb pontod, legyen az a jelenlegi vagy egy korábbi, lelkileg mindenképpen megterhelő napokat okoz. Próbáld meg nem magadra venni. Hogy nehéz lesz? Mindenképpen. De megoldod.

horoszkóp 2018 csillagjegyek

2018 mélypontokat is hozhat a csillagjegyeknek

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp 2018Nyilas csillagjegyűként alapvetően optimista és vidám a természeted. Nem különösebben aggódsz a problémákon, inkább a megoldásra hajtasz. Időnként ugyanakkor téged is érhetnek rázós időszakok, a november éppen ilyen lesz majd. Valószínűleg magad sem érted, mégis mi történik veled, mi zajlik körülötted, az is lehet, több hibát is elkövetsz. Az év végén mégis úgy érzed, 2018 egészen boldog év volt.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp 2018Bak csillagjegyűként néhány napja, hete még a születésnapodat ünnepelted. Az igazság viszont az, áprilisban már semmilyen okot sem találhatsz az ünneplésre. A Merkúr retrográd számodra is kemény napokat, sőt akár káoszt vetíthet elő. Az egészségedre különösen figyelj ebben a hónapban, ha bármilyen fájdalmat érzel, vizsgáltasd ki magad, és ne csak legyints rá, ahogy máskor teszed. A változást te sem kerülöd el idén, de rajtad is múlik, az milyen lesz majd.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp 2018Vízöntő csillagjegyűként könnyen lehet, máris a nyaralást tervezgeted. Inkább ne tedd, mert júliusban biztosan az év legrosszabb hónapját éled át. Ez az időszak az egészségedet és a párkapcsolatodat teszteli majd a leginkább. Inkább figyelj magadra és a párodra is, a halogatást pedig már most fejezd be, vagy ha lehet, el se kezdd. Amit most nem teszel meg, könnyen lehet, hogy később már hiába is próbálnád.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak 2018 horoszkópHalak csillagjegyűként a május lesz 2018-ban az a hónap, amikor a megszokotthoz képest jóval megterhelőbbnek érzed az energiákat. Hajlamos lehetsz túlgondolni a dolgaidat, és a határokat sem igazán érzed majd. Az utolsó tavaszi hónapban még fontosabb lenne, hogy próbáld megérezni a talajt a lábad alatt. Nem lesz könnyű, hiszen alapvetően is inkább álmodozol, mégis csak így kerülheted el a júniusra várható súlyosabb következményeket.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top