Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legéhesebb a szexre

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál erősebben vágynak a szexre. Ők a legéhesebbek a hálószobában, az étvágyukat csöppet sem egyszerű csillapítani. Hogy valójában melyek ezek a csillagjegyek, és mitől is olyan erős a libidójuk, arra a horoszkópokból derül fény. Te is köztük vagy?

Az Ikrek nyitott a lehetőségekre

ikrek horoszkóp szexAz Ikrek rendkívül érdeklődő, kíváncsi és nagyon nyitott csillagjegy. Ő az, aki él a lehetőséggel, csak bővíthesse, tágíthassa a hálószobai tapasztalatait. Nem minden esetben és mindenkinél, de bizony akad rá példa, hogy kíváncsiságával a meglévő párkapcsolatát is kockáztatja. Ritkán érzi magát igazán elégedettnek a párja mellett, ezért az új flörtök és a csábítás lehetősége könnyedén felcsillantja a szemét és fellobbantja benne a vágyat. Bizony vele is előfordulhat, hogy a szex megszállottja lesz.

A Nyilas több vasat tarthat a tűzben

nyilas horoszkóp szexA Nyilas független és szabadelvű csillagjegy. Felelősséget nem szívesen vállal, és elkötelezni sem szereti magát. Inkább csak a harmincas éveiben jut el a tartós kapcsolatig, addig viszont halmozza az élvezeteket. Lehengerlő stílusának köszönhetően könnyen ismerkedik, flörtöl, de az egyéjszakás kalandokat sem veti meg. Nem igazán érzi a mértéket, de az is biztos, neki pillanatig sem okoz gondot, hogy egyszerre több vasat tartson a tűzben. Érdemes vele óvatosnak lenni, mert könnyen megvezethet.

A Halak fantáziál a szexről a legtöbbet

halak szex horoszkópAnnak ellenére, hogy a Halak az egyik legnyugodtabb, legérzékibb csillagjegy, a szexuális fantáziája igencsak dús. Bámulatosan kreatív, az ötletekből sosem fogy ki. Az elméletet a gyakorlatban is szívesen próbálgatja, a hancúrozás lehetőségét ő sem hagyná ki. Ha szexről van szó, az energiája kifogyhatatlan, és kétségtelenül elképesztően érti a dolgát a hálószobában. Teljesítményével tökéletesen tisztában is van, ahogyan azzal is, hogy a libidója szinte fáradhatatlan.

A Skorpió a szex szimbóluma

skorpió szex horoszkópA Skorpió csillagjegy nélkül ez a felsorolás aligha lenne teljes. Ő ugyanis a szex titokzatos szimbóluma. Ha a többiek fáradhatatlanok, akkor ez rá még inkább igaz. A vágya csillapíthatatlan, és ő az, aki sosem okoz csalódást az ágyban. Bámulatos a vonzereje, ezért bőven akad lehetősége válogatni. Annak ellenére, hogy alapvetően hűséges csillagjegy, nála is megeshet, hogy egyidejűleg több partnernek csapja a szelet. Elbűvölő, magával ragadó és persze őrületesen nyitott. A szexben mindenképpen.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top