nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a csillagjegy képtelen flört nélkül élni

Ez a csillagjegy képtelen flört nélkül élni

Akad egy csillagjegy, aki mindenki másnál jobban kedveli a flörtöt. A horoszkóp szerint ő az, aki képtelen lenne móka, kacagás és persze flörtölgetés nélkül élni. Amit biztosan gyűlöl, az az unalom, az egyhangúság, a korlátok. És mi mindent tudni még róla? Íme, a részletek. Te is ebben a jegyben születtél?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A legkacérabb csillagjegyről elmondható még, hogy rendkívül mutatós és igazán csinos nő. Nem véletlenül hívja fel magára könnyedén és egyszerűen a figyelmet. Az is igaz, hajlamos lehet a kiszámíthatatlanságra, de talán ez a tulajdonsága teszi őt annyira vonzóvá. Az egyhangúságot, a kiszámíthatóságot nagyon nem kedveli, az ilyen kapcsolatoktól menekül a leginkább.

Az Ikrek nő gyűlöli a hízelgést

Meglepőnek tűnhet, hiszen a legtöbb nő kifejezetten szereti, amikor bókolnak, hízelegnek neki a férfiak. Az Ikrek talán ezt gyűlöli a leginkább, nála a széptevésnek ez a módja csöppet sem jön be. Ő van annyira magabiztos, hogy valójában szüksége sincs a bókokra. A neki címzett ilyen jellegű megjegyezéseket vagy humorral üti el, vagy simán elengedi a füle mellett.

ikrek nő horoszkóp flört

Az Ikrek nő nem élhet flört nélkül

Az Ikrek nő nagyon vonzó, de…

A flört valójában az Ikrek életének a része, és időnként kifejezetten szüksége is van erre az eszközre. Házasságban éppen ezért a párja többször is azt érezheti, hogy felesége hűtlen hozzá, pedig a valóság egészen más képet mutat. Az Ikrek nő nagyon is kitartó, képes a hűségre, és megtesz minden tőle telhetőt a párja boldogságért is. A szabadság érzése mellett persze. A levegő a lételeme, azt szereti, ha mindig történik körülötte valami, ha szabadon követheti a szíve szavát. Mindebbe nála belefér a flört is, ami nem jelenti, hogy annál tovább is akarna lépni.

Hangosnak tűnhet

Első találkozáskor az Ikrek nő harsánynak, hangosnak tűnhet. Nagyon szeret beszélgetni, mindig van valami mondani valója, szívesen teszi közzé a véleményét. Rendkívül szórakoztató társaság, hiszen kifogyhatatlan a témákból, bármiről képes csevegni. Ez mégis csupán a felszín, a látszat, mert létezik egy egészen ellentétes oldala is. Az Ikrek nő az eszéről is híres, kifejezetten intelligens, munkájában lelkiismeretes és megbízható. Mivel nem éppen szégyenlős típus, az ilyen férfiak rendkívül felcsigázzák a kíváncsiságát. Az Ikrek kihívást lát egy olyan férfi meghódításban, akiről úgy tűnhet, inkább kellő távolságot tart tőle.

(via horoscope daily)

Megosztás Facebookon